Hjem og familieKæledyr

Papegøje Jaco

Enhver person, der beslutter sig for at købe et kæledyr, håber at i sidste ende vil han finde den foretrukne og betroede ven. Hvis du ønsker at gøre det, mens du stadig en partner og ledsager, det er, selvfølgelig, er en papegøje Jaco.

Om fugl

Parrot Jaco har en størrelse på ikke over 40 cm, buet næb og sort. Særlig opmærksomhed skal rettes, når de køber det faktum, at mænd og kvinder ikke adskiller sig fra hinanden, og i dette tilfælde kan en DNA-test være nødvendig for at bestemme køn. Jaco papegøje arter omfatter adskillige underarter af grå fugle: Royal, og den røde burohvosty. Royal papegøje fjerdragt har karakteristiske lyse røde detaljer, der er spredt i en kaotisk måde i hele kroppen. Burohvostye og Red-haler er fjer som er brun eller henholdsvis rød.

I mange årtier denne fugl er en af de mest eftertragtede smuglere ofre. Jaco - papegøje sjældne og dyre, af denne grund, jagt dem til videre salg på det sorte marked foregår kontinuerligt. Dette førte til, at denne art af fugle opført på den Røde, som det er på randen af udryddelse.

Lidt historie

Parrot Jaco vandt kærlighed til mennesker i mere end 4 tusind. År siden. Det var dengang, at de gamle grækere og romere begyndte at bruge disse grå oplæsere som kæledyr. Råd til sådan en luksus kun de rige kan, og ganske ofte denne fugl er blevet brugt som en værdifuld gave og status respekteret personer.

Som kendt i Europa, forskellige arter af papegøjer Jaco modtaget takket være kong Henry VIII. En fugl, der bogstaveligt talt kan gentage alt sagt i hendes tilstedeværelse var til smag af ædle personer.

Jaco - papegøje konger?

Talking fugl, på trods af sin evne til at disponere over sine indflydelsesrige personer, ikke specielt krævende i pleje og vedligeholdelse. Især er papegøje mad ikke er baseret på eksotiske produkter. Jaco spise og greens, og bær og nødder, grøntsager, frugt, etc. De vigtigste ting i det indhold, du vil udelukke træk og tobaksrøg, som i princippet meget få mennesker fornøjelse.

På trods af den lette vedligeholdelse, Jacko papegøjen er stadig forskellig fra de andre elever. Denne fugl er virkelig social. Hendes brug for at kommunikere, kommunikere og kommunikere igen. Jaco kræver ikke blot opmærksomhed og udveksle et par sætninger om dagen og konstant tale i timevis. Det er, hvordan du kan vinde tillid i eksotiske fugle, afslører alle deres talenter med den eneste person, som oplever, hvis ikke kærlighed, den oprigtige hengivenhed.

Jaco - fugl talentfulde

Disse papegøjer kan efterligne næsten enhver lyd og udstyret med temmelig høj intellektuelle evner. På grund af dette er de ikke kun smukke fuldkomne ord, men gør det på en intelligent. Så for eksempel, en af de mest berømte papegøjer (Alex) besad et ordforråd på 150 ord, kunne anses for at skelne mellem objekter og til at give udtryk for deres farve og materiale, samt at udtrykke deres ønske om at spise et stykke banan eller gå til at sove let.

Om køb

Jaco hører til de dyre fugle og årsagen til dens køb bør tages meget alvorligt. I dag papegøjer af denne type tilbud specialiserede planteskoler, hvor fuglene ringmærket på hver enkelt indeholder detaljerede oplysninger om oprindelsen, indtil den fødselsdato. At købe fugl "med hænderne" det er sandsynligt, at hun ikke vil tale. Disse virkninger kan resultere ikke kun med hensyn til indholdet af sin tidligere ejer, men selv de særlige forhold i transport Jaco fra tropisk land, hvilket er ret ofte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.