BilerBiler

Chevrolet Cruze: Specifikationer af den berømte bil, der findes i flere millioner eksemplarer

Hvad er Chevrolet Cruze, hvis tekniske egenskaber i 2011 bekymrede hele bilverdenen? Dette er et globalt projekt, der er udviklet og implementeret af General Motors. Ideen blev oprettet af Tevan Kim, og oprindeligt var det planlagt, at nyheden ville erstatte en bil som Chevrolet Lacetti. Var det muligt at oversætte planen til virkelighed og har det hele funktionalitet? Nå, det er værd at fortælle om det.

Første generation

Så det er værd at fortælle om den første generationens bil. Dette er Chevrolet Cruze, hvis tekniske egenskaber viste sig ganske godt. Den blev givet for første gang i 2008 som J300.

Så hvad kan du sige om denne Chevrolet Cruze? Tekniske egenskaber bør diskuteres med suspensionen. På forsiden er der en MacPherson med A-formede aluminiumspjæld og hydrauliske ben (med hvilke gummiblokke blev udskiftet). På bagsiden er en H-formet stråle med fjedre.

Fordeling af bilen til hundrede er ikke dårlig: 12,4 sekunder for versionen med en 1,6-liters motor og 9,2 sekunder for en 1,8-liters motor. Hvad kan man notere om brændstofforbrug? De indikatorer, som er angivet af virksomheden, er opmuntrende. Hundrede kilometer forlader 6,8 liter (i en blandet kørecyklus). Dette er til benzinmotorer. Turbo diesel versioner bruger mindre brændstof - 5,8 liter pr. Hundrede.

Denne bil blev populær, ikke kun på grund af sin økonomi, men også på grund af de fem stjerner, som Euro NCAP modtog.

Hatchback og station vogn

Ved udgangen af 2011 besluttede virksomheden at producere en Chevrolet Cruze hatchback. De tekniske egenskaber forblev de samme, kun kroppen ændrede sig. Denne version blev også populær.

Så begyndte at lave universaler. Præsenterede biler lavet i denne version af kroppen, i 2012, i marts.

Naturligvis er dets hovedtræk i størrelse. Kroppen blev meget længere. Plus, dukkede et meget rummeligt trunk op. Dens lydstyrke var 500 liter. Men det er ikke alt: du kan øge det til 1500 liter, hvis du vil! Hvis du folder bagsiden af bagsædet. Så en temmelig ergonomisk og praktisk bil var Chevrolet Cruze. Modelens tekniske egenskaber skinner ikke med et særligt sortiment: mens stationsvognen tilbydes med 1,8- og 1,6-liters motorer, der kører på benzin.

Coupes og opdateringer

Der var en mulighed og i denne krop. Og alt sammen fordi hver måned mere og mere populær blev Chevrolet Cruze. De 1,8-liters enheders tekniske egenskaber var bedre end de 1,6 liter-enheder, så maskinerne begyndte at blive udstyret med de fleste motorer.

I 2012 var der en lille opdatering, som tildelte Chevrolet Cruze 1.6. Tekniske specifikationer forblev stort set uændrede, som i version 1.8. Transfiguration refererer mere til kosmetik. Så det første er det opdaterede frontpanel. Den anden - ventilationshullerne, som er placeret omkring tågelygterne. De blev omarbejdet fuldstændigt og fuldstændigt. Radiatorgitteret modtog også opdateringer: Det begyndte at se mere imponerende og attraktivt. Fra det øjeblik blev et valgfrit system kaldet MyLink blevet tilgængeligt for potentielle købere.

Seneste versioner

Som allerede nævnt ovenfor blev Chevrolet KL1J Cruze ganske populær bil. Tekniske egenskaber tilfredsstiller næsten alle kunder. Dybest set blev bilen købt til at rejse rundt i byen, til arbejde og til små, nær-rejse. Så i den henseende er det i stand til at tilfredsstille alle. Og for at gøre bilen endnu mere behagelig, i 2015 udgivet opdaterede versioner - med forbedret gitter og mere vinkel design (for fans af flere aggressive biler).

I august 2014 solgte en 3 millioner kopi af denne model. Dette var utvivlsomt en succes. Så i 2015 blev en bil fra anden generation (J400) opmærksom på bilister. Det blev bygget på D2XX platformen. Det blev besluttet at gøre motoren svagere - 1,4 og 1,5 liter. Men disse motorer drives af 6-speed "mekanik" og "maskiner." Desuden er en modifikation med en robot gearkasse tilgængelig som en potentiel køber.

Komfortabelt og komfortabelt interiør, komfortable sæder, attraktivt udvendigt, gode tekniske egenskaber, masser af plads inde og verdensberømt emblem på emhætten og kofangeren - et komplet sæt til en person, der ønsker at købe en bil til en rolig, sikker og behagelig tur. Nå, "Chevrolet Cruz" vil være et glimrende valg, og flere millioner købere har allerede bevist dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.