BilerBiler

Typer af toning biler. Tonede bilruder: typer. Toning: typer af film

Alle ved, at forskellige typer af toning forbedre udseendet af enhver bil og gøre det mere moderne og stilfuld. Især blackout vinduer i bilen - det er den mest populære og populær metode til ekstern tuning. Alt dette plus en modernisering lagt i sin enkelhed og relativt lave omkostninger af proceduren. Ud over de alle former for toning kan gøres nu, ikke kun på dyre tekniske tankstationer, men også ved private erhvervsdrivende, der er involveret i eftermarkedet arbejde i hans garage. Med væksten og udviklingen af forskellige nye produkter i bilindustrien udbuddet af film har også et bredt udvalg. Derfor har den person, der ikke tidligere er konfronteret med denne type modernisering, vil det være vanskeligt at tage stilling til spørgsmålet, hvad er dens former. Toning bilruder kan udføres på flere måder, ved hjælp af forskellige teknologier. I denne artikel vil vi diskutere dette emne i detaljer. Sig mig, hvorfor chaufførerne tonet deres biler. Hvad er fordele og ulemper ved denne form for tuning. Vi kan hjælpe dig med at forstå spørgsmålet, hvad er de forskellige typer af toning.

Glas tonesystemer: fordele og ulemper

I betragtning af de forskellige typer af toning kan være separat for hver at fokusere på deres positive og negative egenskaber. I dette tilfælde vil en lille opsummere og diskutere de vigtigste karakteristika og typer af toning.

Positive aspekter af toning

  • Komfort. Dæmpning bilens vinduer tilbyder en hyggelig fund føreren eller passageren i bilen. På grund af særlige forhold i toning udelukker direkte påvirkning af sollys og ultraviolet stråling. Følgelig svidende mens i kabinen lufttemperaturen er meget lavere end i raa køretøj.
  • Praktiske egenskaber. Alle former for nuancer er en fremragende beskyttelse for polstring materialer, da de ikke udsættes for sollys. Materialet tørrer ikke ud, revnedannelse reduceres (med huden), ikke brænder, ikke mister farve. Dette reducerer sandsynligheden for hyppige udskiftning sædebetræk, og følgelig køretøjsejerne betydelige besparelser.
  • Passiv sikkerhed. Mange bilister er ikke klar over, at sikkerheden af ting i kabinen er ofte afhængig af vindue toning og hvad anvendes hans synspunkter. Tonede bilruder tillader ikke at se, hvad der er inde i kabinen og dermed potentielle tyveknægte er der ingen fristelsen til at komme ind i bilen. Ofte opmærksomheden falder på røverne henkastet forlod pung på sædet, og ofte udsat for tyveri er radio. Også under en nødsituation tonet glas ikke spredes i små stykker og gør ikke ondt folk sidder i bilen.
  • Det ydre af maskinen. De fleste af ejerne af deres stål heste installerer forskellige typer af bil toning kun for at gøre det mere effektivt. Faktisk efter installationen af toner materiale på glasset maskine som om genfødt, og især hvis det har en lys farvetone.

negative faktorer

  • Synlighed. For meget mørke briller forringes synlighed og chaufføren kan ikke helt vurdere situationen på vejen. Dette er særlig udtalt i mørke, i tæt tåge i overskyet og regnfuldt vejr. Men denne ulempe er ikke af alvorlig karakter, hvis føreren bevæger sig på offentlig vej med øget forsigtighed.
  • Lovgivningsmæssige rammer. Denne faktor er kravet for de retshåndhævende myndigheder. Kravet om en tilladelse til visse typer toning, validering procent svetopronitsaniya - her er en liste over emner, som det er muligt at støde på, når der beskæftiger sig med GIBDDshniki.

typer af toning

  • Sprøjtes type. Grundlaget for denne fremgangsmåde ligger briller ganske kompliceret fremstillingsproces, som kaldes en magnetron eller plasma mørkere. En sådan sprøjtning anvendes i masseproduktion primært på importerede biler, samt hjemme, men kvaliteten af hjemmet toning lader meget tilbage at ønske. Fordelene ved denne fremgangsmåde - høj virkningsgrad, diverse mekaniske skader modstand. Mindre - høje omkostninger, toning kan kun anvendes på fabrikken, kan det ikke fjernes fra glasset.
  • Tinting film. Typer af film er et stort udvalg af både med hensyn til farver og skygger, og med hensyn til producenterne. Derfor er denne fremgangsmåde til at gøre de mest almindelige blandt bilister. Processen med film monteret på glasset ikke er særlig kompliceret, og det kan udføres uafhængigt ved en vis færdighed. Men, og på tankstationen med bilens ejer, der ønsker tonet bil, personalet vil ikke tage en masse penge og gøre deres arbejde effektivt og til tiden. I bil og markeder repræsenterede næsten enhver farve toning. Typer af film også variere i materiale densitet og den samlede størrelse af lærredet. Fordele - let limet, kommercielt lettilgængelige, kan fjernes ved behov. Ulemper - kan nemt blive beskadiget og ridset, kan forvrænge det virkelige billede og blive uklar.

Former for aftagelig toning

Denne type af dæmpning ruder er for nylig været stigende i popularitet. Dette skyldes det faktum, at medarbejdere i færdselspolitiet ofte har krav på førerne af de stærke mørke briller, og ofte ender det fint. Som for aftagelig toning, er situationen anderledes: det er meget nemt og hurtigt hvis det er nødvendigt at fjerne. Den repræsenterer en modernisering af denne type af plastpladen med en specifik tone, som er fastgjort til glasset.

Typer aftagelige toning kan være ikke blot en plastplade, men også baseret på silicone film. Denne form er et tyndt blad med silikone dæmpning, et snit er defineret af glas. Et vindue blad limet på grund af egenskaberne af silicone og holdes ganske fast. I tilfælde af at det er nødvendigt at afmontere sig nemt og hurtigt fjernes. Ulemper af silikone toning kan tilskrives ikke meget lang levetid, fordi det er deformeret. Fordele - lave omkostninger, let at installere og fjerne. Ulemper - tager den brugbar plads i bagagerummet.

E-toning

Denne type vindue skygge dukket op på markedet for nylig. På grund af de høje omkostninger og kompleksitet er sjældent brugt. Installering af en sådan mekanisme på biler budget og middelklasse muligt. Hvad er denne type toning? E-typen blackout - en anordning bestående af flere komponenter, hvor den største er et specielt glas, der er installeret i stedet for en standard vindue. Dette glas er et dobbeltlag, et farvefilter element er anbragt mellem ruderne. Som regel er sådanne lys afskærmning enheder er udstyret med importerede biler udøvende klasse, kan filteret installeres ikke kun på de bageste og sideruder, men også på forruden. Fordele ved denne metode - tilpasning af lystransmission er automatisk, mulighed for at installere en bestemt tone, høj pålidelighed, tilladt til fri afbenyttelse. Ulemper - meget høj pris, kompleksiteten af systemet.

Hvad er elektronisk toning

På dette tidspunkt er der to metoder. Toning elektrokromiske metode og direkte e-mail. Sidstnævnte metode er baseret på eksponering processen med udsættelse for fotokemisk, hvor elektrisk effekt opstår i den flydende krystalstruktur lysende element. I løbet af denne ændre enhedens båndbredde. På det tidspunkt, hvor filmen ikke udgangsstrømme, det flydende krystallag opnår hårdhed og dermed mindske de throughput egenskaber. Når strømforsyningen genoptages, krystallerne opvarmes passeres og lysstrømmen bliver et gennemsigtigt glas udseende.

Elektrokrom virkemåde

Det har den samme funktionsprincip som e-toning, men ved hjælp af en anden farve filter. Dette filterelement er fremstillet af visse polymermaterialer. Udsættelse for elektrisk strøm, temperatur indikatorer og omgivende lys lysstyrkeændring påvirke optiske og fysiske egenskaber af polymerer. Denne film er en bestanddel af et dobbelt vindue eller limet på standard vindue. I betragtning af den "smart" toning, billeder viser tydeligt, hvordan tonen i glasset, hvilket er meget imponerende. Samtidig, et sådant system reducerer sandsynligheden for at få en bøde for ulovlig brug af denne fremgangsmåde til beskyttelse mod lys virkning.

Hvilket er bedre?

På baggrund af gennemgangen, skal det bemærkes, at forskellige typer og former for toning biler har ret til at eksistere og finde deres beundrere. Hvis vi taler om en bestemt type rendering og præferencer, de fleste bilister har tendens til at de mest populære og praktisk måde at blive mørkere vinduerne - det er stikning sædvanlige toning film. Det vigtigste i denne sag - at overholde de lovmæssige krav, for at undgå problemer med inspektørerne.

konklusion

Så vi fandt ud af, hvad de forskellige typer af toning til bilen, og så på deres vigtigste fordele og ulemper. Erhvervelse det, er ikke værd at gemme, fordi billigt produkt hurtigt blive beskadiget og vil tage en masse unødvendige problemer. I bedste fald en sådan mulighed skalle af glasset og vil fortsætte med at skrabe det på pakningen, indtil den forsvinder helt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.