BilerBiler

Motorolie: kan blande semi-syntetiske og syntetiske

Motordrevne smøremidler afhængigt af den kemiske sammensætning er inddelt i mineralsk, syntetisk eller semisyntetisk.

Typer af smøremidler til bilmotorer

Mineralolier er i det væsentlige - olie, mere renset efter dets fremstilling. Disse olier er stabile nok og billigt. Udover biler ældre end fem år vil foretrække stadig mineralsk materiale.

Syntetiske olier er fremstillet i laboratoriet ved anvendelse af en særlig kemisk formel. De er mindre afhængig af eksterne faktorer, øger motorens slid og spare brændstofforbrug.

Semisyntetisk olie produceres af den kompetente forbindelse med de tidligere typer af smøremidler. De er nu den ubestridte leder på markedet.

Hver af de typer af smøremidler har sin kreds af beundrere. Udvælgelse afhænger primært af de køretøjer sti og temperaturforhold miljøforhold miljøet.

Er det muligt at blande de semi-syntetiske og syntetiske? Efter alt, kan du opleve forskellige situationer på vejen, for eksempel, nogle gange er der et presserende behov for at hælde olien, og du skal bare ikke er tilgængelig.

Tilslutningen af forskellige olier: udtalelser for og imod

Der er polære synspunkter producenter og bilister i spørgsmålet: Er det muligt at blande forskellige olier? Blanding olier har både sine tilhængere og modstandere.

Modstandere hævder, at det ikke er bare opfundet forskellige typer olier. De har allerede lagt den korrekte optimal kemisk formel, og dens overtrædelse vil ikke føre til nogen positive resultater.

Tilhængerne af det modsatte synspunkt er ikke så radikal og spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at blande de semi-syntetiske og syntetiske stoffer, samt syntetisk og mineralsk olie, reagere positivt. Dette forklares ved det faktum, at semisyntetiske materialer - er blevet blandet, mere end halvdelen er mineral foundation. Og intet ondt kan ske, hvis en sådan blanding, tilføjer mere syntetisk materiale, renset og behandlet.

De fleste eksperter holde sig til en moderat position. Og spørgsmålet om, hvordan du ændrer motorolie, er det muligt at blande syntetiske og semi-syntetiske, er du sandsynligvis til at få et positivt svar, men med visse forbehold.

Sådan tilsluttes olien ret?

Ikke alle smøremidler anbefales til blanding. Det er muligt, at meget alvorlige negative konsekvenser for motoren ikke vil, men stadig er det yderst uønsket foranstaltning, og det er nyttigt at observere nogle regler, når der tilsluttes olier, især hvis du kan vælge en mere blid udgave.

Sammensatte olier af forskellige producenter

Kan jeg blande olie syntetiske og semi-syntetiske fra forskellige producenter?

Ideelt set tilslutte olien bedre end ét mærke. Dette skyldes det samme sæt af additiver og lignende kemisk formel. Smøremidler vil bare ikke konkurrere med hinanden og tjene godt, indtil den næste udskiftning.

Så er det bedre at bruge et smøremiddel producent. Men på grund af en mangel på valg af olier ved hånden spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at blande syntetiske og semi-syntetiske opstår ofte, har moderne producenter fundet en vej ud.

De fleste olieproducenter i dag opfylder kriterierne i API-standarder og ACEA, som giver produktionskapacitet til at oprette forbindelse til hinanden. Således kan blande smøremidler, der opfylder disse standarder, kan vi undgå de negative konsekvenser af din motor drift, men at gøre, så det anbefales kun i undtagelsestilfælde.

Olieskift, under hensyntagen til de klasser af præstationsniveau og viskositet

Kan jeg blande olie - Syntetiske stoffer med semi-syntetiske, hvis de forskellige klasser og forskellige viskositeter?

Producenter anbefaler ikke at ændre klasse og viskositeten af olien, men hvis det er obligatorisk, er det at foretrække at bruge det samme mærke som før.

Hvis klassen nedenfor, anbefaler vi grundigt skylle alle dele af motoren. Det er ønskeligt, bit tog til moderat tilstand, præ-rengøringsmiddel bugten.

Konsekvenserne af at blande olier

Hvad sker der, hvis man blander syntetiske og semi-syntetiske? Når du vælger en høj kvalitet producent, kan du ikke være bange for de store fejl i motoren udførte arbejde. Hvis du har købt olien og ikke har fuld tillid til ham, anbefales det at udføre et eksperiment. Det blandede produkt i små mængder, kan de varme op og til at overvåge den kemiske reaktion. Hvis der opstår et bundfald eller skumning, er det umuligt at forbinde sådanne stoffer.

I mangel af åbenlys konflikt kan nemt tilslutte disse komponenter med motorolie. Sådan blande syntetiske og semi-syntetiske af forskellige viskositeter, og der vil komme ud i sidste ende?

Som nævnt ovenfor kan forskellige viskositet smøremidler blandes, men det foretrækkes at anvende et mærke. Så er hvis du blander produkterne opnået om resultaterne gennemsnit. For eksempel, hvis forbundet ligeligt syntetisk materiale 5w-50 og semi-syntetiske stoffer 15w-30, olie vil 10w-40.

På spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at blande de semi-syntetiske og syntetiske forskellige klasser af funktionsegenskaber, er blevet besvaret ovenfor. Som et resultat af en sådan blanding vil sænke kvaliteten olie. Antag, ved blanding af H- og L-klasser af olier på et resultat opnå en lavere klasse - H.

Eventuelle negative virkninger af forbindelsen

Forskelle i den kemiske formel, kan et andet sæt af tilsætningsstoffer være i konflikt med hinanden under drift. Hvis du selv har udført et eksperiment ved at blande små mængder af olie, betyder det ikke garantere, at brugen af blandingen vil være nogle problemer.

Hvis der opstår et problem, om det er muligt at blande de semi-syntetiske og syntetiske stoffer, i mangel af andre muligheder, du kan gøre dette, men anbefalede yderligere stadig bruge den samme olie.

Som et resultat kan flere mixings eller olie i kontakt med en falsk eller stor forskel i den kemiske formel dannes i motoren indskud, slagge. Dette fører til hurtig slitage af motoren og til en betydelig reduktion af dets levetid.

Hvis du tager en del olie til mindre end 15%, vil det ikke være farligt for motoren. Denne mængde materiale forbliver i bilen og med en enkel smøremiddel erstatning.

Mineralske olier og muligheden for deres forbindelse med andre typer olier

Kan man blande syntetisk og mineralvand? Dette spørgsmål er af interesse for mange bilister, der bruger naturlige smøremidler.

Tilladt forbindelse syntetisk produkt, som frigives på basis polialfaelinov (PAO) med mineralolie.

Andre typer af syntetiske materialer, der er forbundet med mineralsk værre. Derfor vil løbende tjekke med de officielle repræsentanter for producenten, eller i det mindste have en kvalificeret tekniker muligheden for en sådan blanding.

Med mindre risiko mineralolie kan blandes med semi-syntetiske.

konklusion

Syntetiske og semi-syntetiske. Kan jeg blande disse olier? Svaret på dette spørgsmål er ja, men forbindelsen er nødvendigt at huske de grundlæggende regler:

  • bedre at bruge olie af samme fabrikant, den samme viskositet klasse;
  • når du ændrer materialet klassen, bruge ét mærke af produkter, det vil reducere de negative konsekvenser for motoren, med en blanding af klassen på outputtet vil være lavere;
  • med forskellige viskositet olier også forsøge at tage et mærke produkter, den endelige viskositet vil afhænge af andelene af materialerne;
  • yderst sjælden og ønskeligt er overgangen fra den ene fabrikant til den anden, er det bedre at konsultere en specialist;
  • forsøge at tage produkter af høj kvalitet, som opfylder kravene i amerikanske og europæiske kvalitetsstandarder;
  • før påføring olie, bruge renere.

Mineralolier kan også blandes med andre produkter, men i de fleste tilfælde er dette uønsket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.