BilerBiler

Vinterdæk Sava Eskimo S3: anmeldelser

Med sigte på at opnå alsidighed, vil producenter af bildæk forbedre formel gummiblandinger, tror unikke nye slidbane designs, i almindelighed, hvilket gør alt for at gøre det umuligt real. På trods af at de fleste af de egenskaber stadig hælder til varierende vejrsituation, kan disse dæk kan kaldes en virkelig alsidig, da de kan klare enhver vejrsituation, om end ikke så godt som specialiserede muligheder. En sådan model er den slovenske dækproduktion kaldet Sava Eskimo S3. Svar om det vil hjælpe til at drage en konklusion om dens kvalitet. Men lad os først se på alle sine ensartet ydelse.

skæbne

På trods af at Sava Eskimo S3 model, som vi vil overveje svarene til slutningen af artiklen, er placeret som en all-sæsonen, producenten af hendes navn gjorde det klart, at det naturlige element bør være stadig vinter tid af året. Kautsjuksammensætningen er primært udviklet med den forventning, at bevægelsen bliver udføres fortrinsvis ved en våd eller frostvejr, men ikke for lave temperaturer i kulden. Dens karakteristiske træk er evnen til at opretholde blødhed i minusgrader, men ikke være for blød, når sommervarmen. Således er det virkelig ikke kan ændre hele året rundt, men fra det og vil lide komfort kørsel.

Funktioner gummiblanding

Ved udviklingen af denne model, havde kemikere temmelig smadre hans hoved. Endnu mens en særlig polymer formel designet med universelle egenskaber. Anvendelsen af polymer teknologi muliggør dæk Sava Eskimo S3, for hvilke feedback vil bidrage til analysen af kvalitetsniveau, bevarer deres blødhed ved lave temperaturer. På grund af dette, hun ikke miste koblingen egenskaber i vinterhalvåret, så bilen til trygt stå på vejen.

På den anden side er denne samme polymer har en omvendt virkning med stigende temperatur. I varmen, selvfølgelig, gummi bliver meget blødere, men tal forbliver inden for normalområdet. Ifølge officielle prøver, selv ved relativt høje omgivelsestemperaturer, betyder at køretøjet ikke begynder at "flyde", og bevarer god retningsstabilitet.

Slidbanemønstret. Universal højre?

Relativt producent slidbane, blev det besluttet at anvende primært vinter modeller. Som et resultat, fik han store blokke, klippe temmelig dybe lameller.

Gennem denne tilgang, i vinterhalvåret bilen kan bevæge sig trygt. En særlig rolle spilles af øgede propel karakteristika for en sådan mulighed, der gør det muligt at håndtere løs sne uden problemer. Og dog, i praksis, disse demi modeller er velegnede til betingelserne i den såkaldte "europæiske vinter", hvorunder betydelig frost og ren glat is på vejene er en sjældenhed. Det spiller rollen som en person, der producenten Sava Eskimo S3. Svar om det viser, at Slovenien primært er produceret model egnet til sine vejrforhold.

Egenskaber slidbanemønster

I den centrale del er store blokke, udført i form af shark fin. De har på deres overflade små lavvandede lameller i meget af det, der er blevet gjort for at forbedre trækkraft og øge kontaktområdet. Denne tilgang til opbygningen af figuren gør det muligt samtidigt at et stort antal skærkanter som i dette tilfælde er glatte og ikke har en stor rullemodstand, mens du flytter.

Skulder regioner dannet makroblokke store afskårne lameller. Dette muliggør vandet eller sjap effektivt udtømmes fra kontaktflade med vejen, hvilket resulterer i en positiv indvirkning på at hæve greb. Ved enderne af lamellerne er i det væsentlige vinkelret på køreretningen. Sådanne stigninger en tilgang ikke kun den dynamiske, men også bremsevirkningen, der gør det muligt at reducere den effektive bremselængden til et minimum. Som anmeldelser om vinterdæk Sava Eskimo S3, denne version viste sig at være meget praktisk.

Generelt, selv ved første blik på slidbanen kan man se, at i hans udvikling, lavet med hjælp af proprietære computer modelsystemer, det brugt en masse tid og kræfter.

Om sommeren, såsom slidbane det kommer i handy, da det giver mulighed for at køre uden problemer under kraftig regn, når vandet ikke dræne fra asfalt, fordi det har gode egenskaber med hensyn til aquaplaning modstand. Desuden kan den high throughput bussen være nyttigt ved kørsel på landeveje sløret, ikke har nogen belægning. For fiskerne er det en anledning til at reflektere over erhvervelsen af denne model gummi.

effektiv bremsning

Under testen, og at redigere udkastet til den fremtidige model for all-sæsonen gummi blev udviklet af den teknologi, som vil forbedre bremsning proces, hvilket reducerer sandsynligheden for udskridning og øget bremseevnen.

den består i, at, især ved lave temperaturer, modstandsdygtighed over for energi hurtigt forsvinder over hele arbejdsbredden overflade på dækket. Dette reducerer sandsynligheden for slip og efterfølgende afdrift til et minimum, og reducerer også den tid og bremselængden. Men som de siger på Sava Eskimo S3 84T 185 * 60R15 tilbagemeldinger på isen disse karakteristika forringes betydeligt.

Hjælpe i denne retning i de modstående sidekanter, som er mange på hele overfladen. Resultatet er overlegen køresikkerhed selv under isforhold, selvfølgelig, inden for denne, som kan give et studless dæk.

Stigende holdbarhed

For at opnå dette, anvende flere komplementære øjeblikke. Den første af disse - er brugen af varige snor forstærkende kvalitativt inde i dækket. På denne måde er det holder formen selv under belastning, så du kan jævnt distribuere det over hele arbejdsflade. Desuden ledningen gør sidedelene mere holdbare, reducerer sandsynligheden for skære dem eller bryde dem. Ud over, at takket være en ledning reducerer chancen for et punkteret dæk, da stort set alle objekt simpelthen ikke være i stand til at bryde igennem.

Et andet aspekt, der forbedrer slidstyrke - er tankevækkende layout af slidbaneblokkene. Deres radiale struktur tillader hver af dem individuelt supplerer hinanden henholdsvis ved at dividere det samlede niveau af slid af vejbanen.

Og den tredje og sidste punkt - er anvendelsen af en speciel gummiblanding som samtidigt kan opretholde elastiske egenskaber, men samtidig være stiv, hvilket øger dens levetid. Som det fremgår af anmeldelser om vinterdæk Sava Eskimo S3, den tid, det tager at øge slidstyrken, var ikke forgæves.

område af størrelser

Producenten positioner denne model som et dæk designet til kun biler. Derfor kan vi nemt finde en passende profil højde og bredde af arbejdsområdet af slidbanen under de diagonale skiver fra 13 til 17 inches. Den større diagonalen er ikke givet, fordi sådanne køretøjer hjulbelastning oftest er betydeligt højere på grund af den større vægt og kraftigere motor, og gummi ville simpelthen ikke kunne holde det, hvilket resulterer i for tidlig slitage ville forekomme blød silica.

Samlede marked udgjorde mere end 50 størrelser. Derfor, ifølge anmeldelser af dæk Sava Eskimo S3, hvis du er ejer af en lille bil, du kan nemt hente en bus, hvis størrelse vil svare til kravene i passet af dit køretøj.

Miljøvenlige dæk

I dette afsnit vil vi gerne overveje to parametre, som i denne model er i direkte modstrid med hinanden. Fabrikant angiver, at tilstræber at opretholde økologiske sikkerhed spørgsmål reduceres til et minimum af mængden af aromatiske politsikliticheskih kemiske forbindelser indeholdt i sammensætningen af gummiblandingen. Og det er virkelig et godt træk, da det giver mulighed for at reducere niveauet af skadelige emissioner under produktionen.

Men på den anden side, slidbanen struktur er ofte bemærket i en bedømmelse af Sava Eskimo S3, fremmer stærke rullemodstand, som krænker brændstofforbruget niveau. Som et resultat, det øger da føreren har til ofte træde på speederen på grund af forværrede rullende.

Positiv feedback på bussen

Nu hvor vi har en idé om det gummi, er det muligt at sammenligne det med udtalelse fra de chauffører, der allerede har oplevet det i sin bil. Ifølge deres vurderinger på Sava Eskimo S3 MS, denne model har følgende positive aspekter:

  1. Lave omkostninger. Dette er formentlig en af de største fordele, tvinger hende til at træffe et valg til fordel. Det er placeret som en af de billigste muligheder i Europa.
  2. Alsidigheden af slidbanen. Først og fremmest er slidbanen designet til dig at klare de problemområder af vejen. Derfor er en sådan dæk er perfekt til ridning på grusveje uden låg i offseason.
  3. En god holdbarhed. Som for styrke, så i denne sag producenten virkelig forsøgt at maksimere dækkets levetid. Men i de varme sommerdage anbefaler vi en maksimal forstærkning jævnt og langsomt ned, da slidstyrke er reduceret betydeligt.
  4. Blødhed. Selv med små frost gummi forbliver blødt, hvilket øger komforten, når du rejser, og gør det muligt ikke at føle sig små forhindringer på vejene. Men som understreget af mere end én anmeldelse om Sava Eskimo S3, når alvorlige frost dæk væsentligt mister sine egenskaber med hensyn til blødhed.
  5. God vedhæftning til våd eller tør vejoverflade. En særlig nyttig funktion i dette bliver ved kørsel i efterårssæsonen, når kraftige regnskyl og frost kan begynde. Gennemtænkt design tremme vand fra kontaktpunktet med sporet væk hurtigt og administrere effektivt undgå aquaplaning.

Af de ovennævnte fordele det kan ses, at denne model klaret sig godt som for demi muligheder. Men det har nogle væsentlige ulemper, som også er vigtigt at overveje.

Den negative side af denne model

Da producenten forsøgte at opnå universalitet, der er nogle nuancer, der har en negativ indvirkning på visse parametre. Så brugerne i deres vurderinger på Sava Eskimo S3 Ice notat, at gummi opfører sig tøvende på ren is. Især det drejer sig om en stor sandsynlighed for udskridning under manøvrering.

Hertil kommer, hun, som enhver demi dæk har en tendens zadubevat på forekomsten af svær koldt vejr, så dens anvendelse ikke udtrykkeligt er anbefalet i de nordlige områder.

konklusion

Slovensk dækproduktion var ganske god, bare for dem at vælge korrekt driftsbetingelserne. Den bedste løsning, vil de være for dem, der bor i de sydlige regioner i SNG-landene, hvor vinteren er mere udtalt og sjap af regn og slud. Med en sådan model gummi vejforhold klarer godt.

Et andet område af ansøgning siges at have anmeldelser af Sava Eskimo S3, kan være en tur for det meste på grusveje, der er interesserede landsbyboere eller jagt og fiskeri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.