FormationGymnasier og universiteter

Nizhnevartovsk socio-humanitære College: adresse, stilling, indkomst betingelser

Absolut alle ansøgere vil gerne finde sig selv et erhverv, der ville have ønsket at være interessant og relevant for samfundet. I Nizhnevartovsk specialiserede han opfylder de krav, der er anført ovenfor, kan være i forskellige uddannelsesinstitutioner. En af dem - det Nizhnevartovsk socio-humanitære College. Fra sine vægge går årligt kvalificerede lærere, revisorer, ledelse, teknik og andre programmører.

Generel information om kollegiet

Nizhnevartovsk socio-humanitær College - Temmelig ung sekundær specialiseret uddannelsesinstitution. Dets historie begyndte i 1983, da den blev dannet i skole, der forbereder lærerne. 10 år efter oprettelsen af status ændring i uddannelsesorganisationer. Hun blev den højeste pædagogikstudium, t. E. College. I 2000 erhvervede ssuz sit nuværende navn. Han begyndte at forberede ikke kun pædagoger og lærere, men også andre fagfolk i forbindelse med sociale og humanitære område.

I øjeblikket er College er en moderne uddannelsesinstitution. I sin struktur er der 3 hovedrum involveret i udarbejdelsen af de studerende:

 • lærer;
 • socioøkonomiske;
 • Børnehave.

Specielle pædagogisk afdeling

College (Nizhnevartovsk) ansøgere på den pædagogiske afdeling tilbyder årligt tre områder træning. "Undervisning i elementære klasser" - den vigtigste specialiserede strukturelle enhed. Efter afsluttet uddannelse i den retning forberedelse studerende modtager kvalificering af folkeskolelærere. På skuldrene af fagfolk har et vigtigt ansvar. Faktum er, at efter et job i en skole eller anden tilsvarende institution, de bliver nødt til at holde øje med børnene, beskytte dem mod farerne ved livet, for at give dem den nødvendige viden og indgyde vigtige personlige egenskaber.

For de personer, der ønsker at arbejde ikke kun med børn, men også for at være tættere på kunsten, tilbyder Nizhnevartovsk socio-humanitære College "Musik uddannelse". Efter endt uddannelse tildeles kvalificering af musik direktør, musiklærer. "Fysisk kultur" - en anden specialitet afdeling. Det er nødvendigt at vælge en aktiv og sporty ansøgere. Kvalifikationen - lærer i idræt og sport.

Specialiteter social og økonomisk afdeling

Den 6. kan skelne områder af uddannelse socioøkonomiske afdeling af kollegiet:

 1. "Regnskab og økonomi (af industrien)." Dette er en af de mest populære open source-software specialiteter. Studerende mens studerer studerer mange discipliner involveret i beregningerne, tal, udvikle særlige computerprogrammer, regneark. Ved afslutningen af uddannelsen tildeles kvalifikationen revisor.
 2. "Banking". Dette speciale er efterspurgt på arbejdsmarkedet og blandt de studerende. Det anses prestigefyldte, stabil med muligheden for at opnå en høj indkomst og karriere vækst.
 3. "Forsikring (industri)." En vigtig del af økonomien anses for at være forsikring. Fagfolk relateret til feltet er efterspurgte på arbejdsmarkedet. Få passende uddannelse indbyder college i Nizhnevartovsk. Studerende studere salg af forsikringer via World Wide Web, mægle gennemførelsen af forsikringsprodukter, software og dokumentation støtte til operationer i forsikringsbranchen og andre discipliner.
 4. "Room service". I dette område gymnasier (Nizhnevartovsk) giver uddanne ledere, der fortsat vil være engageret i tilrettelæggelsen af tjenester i hoteller, turist komplekser.
 5. "Dokumentar og arkivering management software." Det er ret simpelt erhverv. Dens essens er at arbejde med dokumenter.
 6. "Programmering i edb-systemer." Denne retning producerer teknikere programmører. De udvikler og integrerer softwaremoduler, administrere databaser, vedligeholde og reparere computere.

Nizhnevartovsk socio-humanitær College: speciale børnehaveklasse afdeling

Ved børnehaven kontor i Nizhnevartovsk socio-humanitære College tilbyder kun én retning af uddannelse - "Børnehave uddannelse". Hans fagområde - det er uddannelse, udvikling og uddannelse af unge børn. College kandidater er pædagoger. De kan arbejde i en række forskellige børnehaven.

Hvis for eksempel, vil specialisten finde en børnehave, vil i sine opgaver være at føre tilsyn med børn, tilrettelægge rettidig levering, vandreture, børns fritid og søvn. Under sit ophold i børnehaven pædagog af børn, der er ansvarlige for deres liv og helbred. Således "Førskoleundervisning" - er interessant, men på samme tid meget seriøs og ansvarlig erhverv.

Dokumenter, der kræves for optagelse

Når forberedelsen af den retning, allerede er valgt, hver ansøger tænker hvilke dokumenter skal indsendes til skolen. For at tilmelde dig i Nizhnevartovsk socio-arts college, skal du indsende en ansøgning om optagelse og fastgør den til den pakke af dokumenter, som skal omfatte:

 • originalen eller en fotokopi af dit pas;
 • originalen eller en fotokopi af eksamensbevis;
 • 4 billeder 3 * 4 cm (lov til at bringe dem begge i farver og i sort og hvid);
 • eller en kopi af forsikringen honning. politik eller en kopi snils eller TIN kopi eller kopiere militær ID (valgfrit, til ansøgerens anmodning).

adgangsprøver

Nizhnevartovsk socio-humanitære College optagelse er foretaget på baggrund af den gennemsnitlige score af certifikatet. Entré test i næsten alle fag er der. Undtagelser - disse er områder af uddannelse som "Fysisk Kultur" og "Musik uddannelse".

På de sidste retning ansøgere demonstrere spille musikinstrumenter og vokal. Til "Fysisk kultur" kommer 3 opgaver: på styrken af (unge mænd trak op til baren og afhente kroppen af pigen liggende på ryggen), hastighed (løb) og udholdenhed (langdistance-kører).

Nizhnevartovsk socio-humanitær College: Adresse

Ssuz har 2 bygninger i byen. Hovedbygningen er placeret på ul. Peoples' Venskab, 13a. Den anden bygning specialiseret sekundær uddannelsesinstitution beliggende på gaden. 60 oktober 49a. Pædagogisk Organisation opererer mandag til lørdag fra 9 til 17 timer.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at den socioøkonomiske college i Nizhnevartovsk - en moderne uddannelsesinstitution, der modtager får en uddannelse af høj kvalitet. Dette er muligt takket være god information og teknisk base, tilstedeværelsen af et bibliotek med en læsesal og internetadgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.