BilerBiler

Gummi maling til biler - nye, bragt fra USA

I dag er der mange måder at kroppen maleri biler i verden. Men for nylig, på hylderne i de lokale butikker dukkede usædvanligt element, der er markeret som gummi maling til biler. Prisen for disse patroner er lidt højere omkostninger ved konventionelle trykfarver (fra 1000 rubler per patron), men ikke desto mindre sin popularitet i udlandet, er der ingen grænse. Og vi kom til denne gimmick for USA. Der er nu en gummi maling til biler er så populært, at det begyndte at blive brugt af alle - og små bilejere, og ejerne af dyre SUV'er. Hvilken slags enhed, og hvilke egenskaber det besidder? Svaret på dette spørgsmål, vil du lære i denne artikel.

funktion

Dette produkt er et flydende rezinistoe belægning, efter påføring til karosseriet gør det mindre sårbart over for fugt og selv vand korrosion. Som vi er sikret af producenterne selv, er gummi maling til biler ikke mister sine egenskaber og er ikke eksploderer i temperaturer fra minus 40 til plus 95 grader Celsius. Den største fordel ved dette materiale er rezinistogo at efter ansøgning til kroppen af bilen er det meget let at fjerne. I denne grundlæggende overtræk, bearbejdede anden plante forbliver intakt. Således omdanne køretøjet ved hjælp af maling kan endda bilister, der ikke har nogen særlige kvalifikationer i hus maleri virksomhed.

Nuancer af substratet

Det er også værd at bemærke, at maleriet af bilen gummi maling ikke kræver nogen forberedende arbejde. Alt hvad du behøver - det er ren bil uden spor af snavs og fedt. Renset og grundede overflade det er ikke nødvendigt. Således, gummi maling til biler er en slags skjold for kroppen, som på et vist tidspunkt kan fjernes og reappliceret (selvfølgelig, denne gang med en ny patron). Oftest er en sådan enhed, der bruges inden for tuning - det malede hjul, hætte, og undertiden hele kroppen af bilen. I udseende malingen er mere carbon, snarere end gummi. Det er grunden til dens popularitet er ingen grænse. Af den måde, når den kan anvendes selv at lime på områder af kroppen papir og andre materialer til at beskytte delene på deres overflade maling anvendt denne ikke var planlagt. Alligevel kan det så blive fjernet. Af den måde, kan du nemt afmontere det med både metal og glas. Hvis belægningen du bliver træt efter et stykke tid, kan det let fjernes (og uden brug af ekstra værktøj).

Anmeldelser af chauffører efter anvendelsen af de nye elementer

Generelt hvis man ser på statistikken over anmeldelser, mange bilister er tilfredse med driften af gummi maling. Blandt de vigtigste fordele ved sine bilejere også bemærke, at forekomsten af de forskellige ridser ikke forårsager nogen problemer: beskadigede område kan let malet over og fortsætte med at ride igen. Nem fjernelse af denne gummi er også en kæmpe fordel. Det eneste der mangler denne maling ting, - øget resistens over for snavs. Køretøj "indhyllet" i et mørkt lag af støv samt den konventionelle lakbelægning. Men der er en anden ulempe - belægningen maskine bliver uigennemsigtig, og polere dækkene er usandsynligt, at lykkes ... det er til at skinne i solen maskine vil være væk. Selv om producenterne har forsikret, at der er en særlig måde, hvorpå spørgsmålet kan løses.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.