BilerBiler

Vinterdæk: Producenter og Priser

Korrekt samlet op dæk som vinterdæk og sommer - vil bidrage til at komfortabelt køre bilen på vejen, vil forbedre sin manøvredygtighed og hjælpe med at flytte det dårlige vejr uden problemer.

Dæk er af tre typer: sommer dæk, vinter dæk og all-sæson. Hver type dæk har sine egne karakteristika og funktioner, der er nødvendige for visse driftsforhold.

Helårsdæk, kaldes de universelle, designet til både sommer og vinter kørsel. Sådanne dæk - en god afsætningsmulighed for økonomisk ejere, fordi de ikke behøver at købe nogle gummi kits til hver sæson. Men det er værd at bemærke, at "vsesezonka" slides hurtigt om sommeren, og om vinteren er det væsentligt ringere karakteristika af vinterdæk.

Vinterdæk er gode til både tør og våd vej. På dette gummi kan have forskellige variationer i slidbanemønsteret, som justeres til en bestemt type vejoverfladen.

Opførelsen af vinterdæk giver god vedhæftning til iskolde og glat vej, eller omvendt, en snedækket vej. Denne type dæk bør kun bruges om vinteren, som på andre tidspunkter, dækket hurtigt bliver værdiløse, og håndterbarhed af køretøjet vil blive meget værre. Så kan vinterdæk opdeles i to typer: besat med "velcro". Pigdæk kan kaldes mere og mere populære, fordi ifølge statistikker, er det deres bilejere køber ofte om vinteren.

De fleste af de biler leverede dæk med knopper, pigge giver fremragende greb og holde længe nok. På trods af den øgede støjniveau og en smule hård gummi, høj kvalitet vinter dæk garanterer korte bremsning sti og fremragende vedhæftning til isglatte veje. "Velcro" bekostning af særlige struktur og særlige gummi slidbane, giver et godt greb med vejen, skinnende tilstrækkelig støjfri og elastisk.

Blandt udenlandske producenter af dæk er populære virksomheder som Bridgestone, Nokian, Dunlop, Continental, Goodrich, Michelin, har russiske mærker er i efterspørgslen Dneproshina, Rosava, SIBUR. til vinterdæk Priserne spænder fra 20-30 tusind og ovenfor nogle bilejere foretrækker dæk, der var i brug, men ikke izraskhodovshie ressourcen, sådan dæk er langt billigere og kan vare i lang tid.

Valg vinterdæk, bør du altid være opmærksom på de egenskaber og kvalitet af produkter, da dette vil afhænge af din sikkerhed på vinterveje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.