ComputereSikkerhed

Kinesisk QQPCtray.exe program: hvordan du fjerner fra din computer? instruktion

Computervirus - en enorm hovedpine for mange brugere. Måske nu er det simpelthen umuligt at finde en bruger, der ikke har oplevet mindst én gang med en computer infektion. Meget almindelig i de seneste år, kinesisk stål virus. Slip af med det er ikke så let på dem. For eksempel, mange ser på computeren QQPCtray.exe. Sådan fjerne denne infektion? Hvad er det for noget? Alt dette - på.

beskrivelse

Som du kan gætte, har vi at gøre med de mest almindelige computer infektion. Vores dagens fil-program - er ikke andet end en kinesisk virus. Det fremgår af den angiveligt nyttigt program kaldet Tencent. Selvfølgelig er det også kinesisk.

Hvad er dette værktøj? Særlig Client Anti-Virus, som hjælper med at finde virus og spyware, såvel som beskæftiger sig med deres rådighed. Det er sådan noget vrøvl - infektion, og forklædt som et nyttigt program. Under alle omstændigheder, efter installationen af Tencent vil du QQPCtray.exe. Sådan fjerne denne infektion? Har temmelig forberedt.

den farlige

Men inden da, skal vi beslutte for sig selv: har vi brug for at gøre for at engagere sig i fjernelsen af ansøgningen. Måske er det ikke så farligt, virkelig? Kinesiske programmer ofte ikke bære meget skade. Det er, hvor mange brugere hævder.

I virkeligheden, bare nødt til at fjerne QQPCtray.exe. Det er en slags trojansk hest, der ikke kun "jamming" operativsystemet, men indsamler også dine personlige data. En slags tyv vigtige oplysninger. Hertil kommer, efter hans ankomst i operativsystemet vil begynde at dukke spam og reklame - arbejde for Tencent. Det viser sig, at vores nuværende virus - en data tyv, der også fremmer penetration ind i computeren af nye spyware og anden infektion, samt hindre hans arbejde. Det viser sig, at du har brug for at slippe af med det, og så hurtigt som muligt.

uddannelse

Sådan fjerne et program QQPCtray.exe? Gør det ikke er så let. Vi vil have et godt forsøg at gøre regnskabet op med tildelte opgaver. Til dette formål er det ønskeligt at forberede. Du kan gøre uden dette punkt, men bedre ikke. Efter ordentlig forberedelse - nøglen til succes i kampen mod virus.

Til at begynde dine vigtige data på en flytbar lagringsenhed (såsom en bærbar harddisk). Kinesiske programmer er ofte ikke blot inficere din computer, men også dine dokumenter er fjernet. Jeg ønsker ikke at miste vigtige oplysninger på grund af den trojanske!

Klar? Så går vi videre. Nu har vi en god chance og downloade på din computer (og indstillet) antallet af programmer, der vil hjælpe i kampen mod virus. For det første har vi brug for en anti-virus system. Velegnet Dr.Web og Nod32, men du kan også bruge programmet Avast. For det andet, ansøgning, antispyware. Lederen her - SpyHunter. Det sidste værktøj, som vi har brug for (du kan undvære det, men det er meget lettere for dig at arbejde) - er CCleaner.

Det ville også være rart at have på hånden installationsdisken med operativsystemet. Kinesisk virus kan beskadige din computer i en sådan grad, at ethvert forsøg på at fjerne det vil resultere i nogen bedre måde. Som de siger folk "indsamling af" operativsystemet. I et sådant tilfælde ville have til at installere det på din computer.

Et andet punkt. Du står over for QQPCtray.exe? Sådan fjerne det én gang for alle? Hvad du har brug for? Time. Tag hele processen et par timer. I gennemsnit ikke den mest succesfulde kamp mod den kinesiske udtænkt varer omkring 3-4 timer.

fra processen

Alt er klar til løsningen af problemet foran os i dag. Du kan begynde at fjerne Tencent og dens proces, som er så skræmmende brugere. Den første ting du bør være opmærksom på de opgaver, der udføres på computeren. Dette er en nødvendig skridt, uden at det vil du ikke.

Åbn "Task Manager" (Ctrl + Alt + Del), og derefter navigere til fanen "Processer". De har brug for at finde QQPCtray.exe og Tencent (og alle, der er forbundet med disse indskrifter, som regel i beskrivelsen er de kinesiske tegn). Pre-tæt i spidsen for programmet, og fjern den fra bakken. Det er ikke svært nok et par museklik.

Vælg nu alle mistænkelige processer og afslutte dem. For at gøre dette, skal du klikke på den relevante knap nederst til højre på "Task Manager". Jeg er enig med alle de advarsler. Vær sikker på at fuldføre QQPCtray.exe. Hvordan at slippe af med denne computer infektion? Nu kan det gøres uden problemer. Denne proces ville bringe en masse problemer for brugerne.

fra programmet

Det næste skridt - er øjeblikkelig fjernelse af Tencent. Husk en regel - så længe du ikke har gjort alle de trin, kan du ikke genstarte computeren. Selv hvis operativsystemet siger noget andet. Ellers vil der ikke være nogen effekt, alle er nødt til at starte igen.

For at fjerne Tencent, bruge "Panel Control". Se efter fane, hvor de "Tilføj eller fjern programmer", skal du klikke på det. Du vil se en liste over alle installerede indhold. Kig efter det i Tencent (kinesiske og andre programmer, der er dukket pludselig), klik derefter på "Slet". Bare enig med alle de punkter (hvide knap og derefter rød, venstre karakter), så glæde sig over de opnåede resultater.

Vigtigt: Tencent gemme eller huske placeringen, det er vi nødt til at fortsætte, for at en gang for alle at slippe af QQPCtray.exe. Normalt er det program, der er lagret i Program Files.

fra dokumenter

Kinesiske virus - det er blødt, hvilket er ikke så let at slippe af med. For eksempel, hvis du tænker, hvordan du fjerner QQPCtray.exe fra computeren, efter den umiddelbare behandlingssystem vil fra lederen af programmet nødt til at slippe af de resterende filer. Hvis du har fjernet det samme navn processen fra "Task Manager", er der ingen problemer.

Bare se efter den mappe, hvor du har gemt Tencent. er det som regel under et lignende navn i Programmer (sektion med styresystemet oftest). Nu, at beskæftige sig med den lange proces for at fremhæve det detekterede objekt med musen, derefter holde Shift på tastaturet. Derefter skal du klikke på Del og accepterer den irreversibilitet af processen. Mappe slettet permanent fra operativsystemet. Det, vi har brug for.

Antivirus

Nu, hvis du tænker, hvordan du fjerner programmet QQPCtray.exe fra din computer én gang for alle, kan sammenlignes med processen med at komme af med den sædvanlige computer infektion. Det er muligt at køre anti-virus system og derefter sætte den i "dyb ved 'som scanningen.

Alle fundne potentielt farlige objekter skal fjernes. Men først forsøge at behandle dem. separate knapper til rådighed for disse operationer. Klar? Så kan du lukke anti-virus og fortsætte med at arbejde på.

fra spioner

Er du bekymret for QQPCtray.exe? Sådan fjerne det én gang for alle? Nu, hvor den anti-virus har gjort sit arbejde, skal du sikre dig, at din computer har ingen spyware. Og hvis nogen slippe af med dem. Det er ikke så svært, fordi vi har SpyHunter.

Kør dette værktøj efter eksponere i programmets indstillinger til scanningen alle harddisk-partitioner, alle luftfartsselskaber, som kun er tilgængelige samt (eventuelt) browsere. Klik på "Scan" og vente. Arbejde SpyHunter er sammenlignelig med Antivirus. du kan roligt fjerne alle skadelige objekter efter udstedelse resultater.

PC registreringsdatabasen

Dybest set, det er alt. Men det er bedre at spille det sikkert og gøre en anden lille og enkel handling. Du står over for QQPCtray.exe? Sådan fjerne det fra operativsystemet en gang for alle? Det sidste trin - rengøring registreringsdatabasen af computeren. Der er denne smitte elsker ordineres, hvilket komplicerer processen med at rense systemet.

Her vil vi hjælpe Ccleaner. Kør det, og derefter justere scanningen systemet på samme måde, som vi gjorde med Antivirus. Den se "Analyse" vil den højre side af (nedenfor). Det er nødvendigt at trykke. Klik derefter på "Clear". Det er alt. Nu behøver du ikke længere gider QQPCtray.exe. Hvordan at slippe af virus, der nu er kendt for dig. Du kan genstarte computeren og nyde resultatet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.