SundhedSund kost

Vand Sassi citron forbrænder fedt

Sintiya Sass - den berømte amerikanske ernæringsekspert og fitness instruktør. I lang tid alle sine aktiviteter til det samme mål - en flad mave. Ifølge hendes metoder kommer i form af næsten alle mødre og bbw Europa. Men den enorme åbning for Sass var, at citron forbrænder fedt mere aktive end andre produkter. Indsamling til en de vigtigste fedt-brænding ingredienser, Sintiya Sass introducerede verden til sin oprindelige opskrift på vægttab og forbedring af sundheden - vand Sassi.

Vand Sassi: egenskaber og effektivitet vidundermiddel

Dette værktøj vil være en pålidelig hjælpere og dem, der får op på vægten med sloganet "Jeg ønsker at tabe sig", og ganske slanke mennesker, der ønsker at forbedre kroppen. Indledningsvis denne vitamin-mineral cocktail var supplement til diæt rettet mod vægttab. Dens handling er blevet rettet mod en stabilisering af mave-tarmkanalen. Senere de fleste mænd og kvinder begyndte at drikke det som et selvstændigt tonic. Næsten alle, der drak dette vand, så en positiv tendens i reduktionen af vægten, reduceret volumen, den generelle forbedring af kroppen, så at tvivle på, at en citron forbrænder fedt og fremmer heling, er der ingen grund. Utvivlsomt, at tilskrive alle resultaterne kun citron er ikke nødvendigt: det spiller en vigtig rolle, integreret tilgang: den rigtige sund kost, selv en lille fysisk aktivitet.

Opskrifter vand Sassi

For en klassisk cocktail opskrifter har brug for følgende ingredienser:

  1. 2 liter vand, fortrinsvis udspringer. I mangel af en sådan er fint flaske eller oprenset.
  2. Ingefær.
  3. Agurk medium størrelse.
  4. mynteblade 10-12 stykker.

Som vi kan se, i denne cocktail er ikke kun citron, brænder fedt og ingefær. For at forberede alle ingredienserne i mit postevand. Agurk skåret i tynde ringe, ingefær strimler, er mynteblade efterlades intakt. Alle komponenterne tilføje op til tanken og fyld op med vand. Under forberedelsen af en cocktail - 10-12 timer. Alt dette tidspunkt, bør kapaciteten stå i køleskab. Både tid og temperatur vælges med god grund: Det er under disse forhold er der fuldstændig isolation af vitaminer og mineraler i vandet. Især for citrus elskere er der en modificeret opskrift. Grundlaget er en klassisk vand Sassi, som tilsæt hakket appelsin eller mandarin og salvie og citron verbena. Tiden Fremgangsmåden og forberedelse - det samme.

dosering

For at sikre, at citronen forbrænder fedt hurtigt og uden skader på kroppen, er det nødvendigt at anvende vitamin og mineral cocktail dagligt fra morgen til aften. Du er nødt til at drikke al væsken og forberede den næste del af natten. Således vil du ikke kun beriger kroppen med vitaminer, du stadig se vandbalancen. Efter alt, bør en voksen forbruge på en dag mindst 2 liter væske. Derfor vil du bemærke ikke kun for at tabe vægt: sundhed, energi og føler stor - det er hvad din krop vil takke dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.