Selv-dyrkningLoven om tiltrækning

8 nemme trin til at hjælpe dig forblive positiv

Der er mange fordele ved at være positiv, men mange mennesker synes at foretrække at forblive i det negative. Vi fokuserer på det, vi er bekymrede for, og vi mener, at på ingen måde i stand til at ændre forholdene. Måske er årsagen ligger i det faktum, at hverdagen negativitet giver dig mulighed for at have ondt af dig selv, og føler behov for at omgive dig suchuvstviem. Nemlig, behøver denne opmærksomhed på mange af os ikke har nok i hverdagen. Det er så rart, når du sympati og beklagelse. Right?

Desværre ikke. De fleste mennesker er meget mere modtagelig for positive mennesker i nærheden af dig, der er i stand til at hæve stemningen af andre. Efter alt, alle har deres egne problemer, så hvorfor hver gang til at løse selv chuzhye. Det betyder, at det er bedre at lære at se det positive i, hvad der sker for dig. Men hvordan man kan håndtere en sådan opgave?

Den gode nyhed er, at vi altid kan gøre noget. Udfordringen er, at du skal finde motivationen, styrke og selvtillid til at skride til handling. Men forandring begynder inden for, og eksempler, som du kan finde i dit eget liv. Her er otte enkle øvelser, som vil hjælpe dig med at få ud af den samme skure og se på verden positivt.

meditation

De er blevet ret populært i de senere år, men der er en god grund. Meditation hjælper dig med at falde til ro og bringe tanker i orden. Denne meditation element forbundet med tanker, er særlig vigtig. Vi lever i en verden, der er besat af distraktion. De fleste af os kan ikke bruge et minut i tishite distraheret af telefonopkald, musik, baggrundsstøj på tv'et eller chat med venner på sociale netværk. Og det er kun hjemme, men glem ikke, at du stadig har 8 timer om dagen til at tilbringe på arbejdspladsen, hvor distraktioner er uundgåelige. En sådan tempo i det moderne liv har ført til, at mange af os er begyndt at bekymre sig eller gå glip af når det kommer til at bruge et par minutter til dig selv. Og mange endda forsøge at undgå det, bange for at være alene. Men det er vigtigt at i det mindste prøve.

For det første kan meditation virke kedeligt eller forfærdeligt, men jo mere du træner, jo mere sandsynligt vil det være at nyde det. Gennem meditation, vil du være i stand til at få kontrol over dit sind og tanker, der konstant kræver din opmærksomhed. I sidste ende vil du være i stand til at styre dit humør.

nok søvn

Det er meget vanskeligt at klassificere handlingen drøm. Men for mange er dette tilfældet. De forpligter sig, men stadig ikke kan forstå, hvordan de andre får nok søvn. På det tidspunkt, hvor vi sover, vores krop forynger og giver energi sig til at modstå strabadserne og tester den næste dag. Uden tilstrækkelig hvile er det meget svært at forestille sig, at din krop og sind vil være i stand til at handle på en positiv måde.

Den mængde søvn, at vi har brug for - det er et kontroversielt spørgsmål. Den bedste løsning - at se hans krop. Prøv forskellig søvn varighed og afgør, på hvilket cyklus din krop reagerer bedst på. Selvfølgelig med vores måde at leve på er det meget svært at få nok søvn. Men nogle gange er det nok bare at gå i seng tidligere. Dette vil tillade dig at vide præcis, hvad den næste dag vil være let, fordi du vil være i stand til at vågne op i godt humør.

Bekræftelser

Mest sandsynligt, du er skeptisk, når det kommer til ideen om positive udsagn at sige. Men vi må erkende, at de virkelig hjælpe i mange tilfælde. Positive bekræftelser kan antage mange former, men generelt er det proklamationen af positive, gode tanker, der udvider dine rettigheder og muligheder. De har brug for at minde dig om de bedste øjeblikke i livet, og om hvad du kan gøre.

Det er muligt, at du vil føle sig lidt ilde til mode at gøre det. Men det er netop denne følelse, og du er nødt til at overvinde først.

Skift til en sund kost

Selv om dette Rådet absolut vil have sund fornuft, men blot dem, mange af os forsømmelse. Fødevarer er det brændstof, der driver os. Men den energi, der hjælper os med at holde sig vågen og at tilstræbe et positivt resultat, er der ingen sukker eller konserveringsmidler.

Samt i evalueringen af den ideelle søvn cyklus, er det nødvendigt at observere, hvordan din krop føles efter hvert måltid du indtager. Dette vil hjælpe dig justere din kost. mad, uanset om du tror det eller ej, faktisk hjælpe os føler bedre og mere energisk, hvis du vælger dem bevidst.

Kommunikation med andre

På vores planet på 7 milliarder mennesker, men mange af os foretrækker at kommunikere kun med sig selv, og måske et par andre venner. Venskabelige forbindelser, især hvis begge parter er interesseret i samtalen, kan have en fantastisk effekt på dit humør. Vi har alle vores egen unikke ekspertise og kapacitet til at hjælpe hinanden i vanskelige tider.

Du opdager, at du er omgivet af kun pessimisterne og negative fordomsfri mennesker? Prøv at tale med nogen, der du ikke kender. Du kan endda gøre en god gerning for en fremmed. Måske købe middag for de hjemløse - det er den stimulus, som du har brug for at komme tilbage på sporet.

holde en dagbog

Måske ordet "blog" du straks tænke: "Kære dagbog I dag, han kiggede på mig, og det gjorde mig føler særligt. Jeg tror, jeg elsker ham. " Selvfølgelig kan optagelsen udføres i en sådan form, men du har brug for at vide, at hun ikke var den eneste. En sådan stereotype rekord bør ikke være en grund til, at du holder op med at nedskrive deres tanker, følelser og oplevelser.

Hvis du har en vane regelmæssigt at skrive om, hvad der sker med dig, så meget snart vil du opdage, at det i høj grad bidrager til at klargøre, motivation og positiv særbehandling. Nøglen til at holde optegnelser er ikke at dømme dig selv. Til at begynde, kan du bare skrive, hvad der kommer til at tænke på. Jo bedre du vil styrke denne vane, jo mere sandsynligt, at du vil lære at bruge det som en måde at lære at være taknemmelige for livet.

fysisk aktivitet

For mange af dem, der arbejder på kontoret, er fysisk aktivitet reduceret til en gåtur fra parkeringspladsen af bilen til huset. Som du sikkert ved, kan det ikke blive klassificeret som en sund og aktiv livsstil.

Hvis du begynder at lede en forholdsvis aktiv livsstil, vil du se, at fysisk aktivitet - er en fantastisk måde at få en positiv følelse. Fordele ved fysisk aktivitet, bortset fra den indlysende, er, at det gør dig mere attraktiv i udseende, ofte helt fjerner de indre oplevelser, som i de fleste tilfælde er kilden eller en anstødssten til fremkomsten af negative tanker.

Få tid til det, du elsker

Vi har alle ting, som vi elsker at gøre. De kan være meget simpelt, for eksempel for at tilbringe tid med kæledyr, eller så kompliceret som at skrive historier. Hvis du vil holde kommer tilbage til disse hobbyer, er det meget muligt, at de vil blive den mest kraftfulde værktøj for et godt helbred og et positivt livssyn.

Så hvad venter du på, og hvad du gøre i stedet? Selv om størstedelen af din dag er fyldt med ansvar såsom arbejde, skole, eller madlavning, du stadig har tid til at gøre, hvad du elsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.