Selv-dyrkningLoven om tiltrækning

Hvordan ved du, om det virker for dig loven om tiltrækning?

Nu meget populær idé kaldet "loven om tiltrækning", hvis betydning er, at du kan tiltrække negative eller positive følelser (eller endda mennesker) i dit liv med tanker og hensigter. Hvad tror du mest af alt, i sidste ende, og vil blive vist i dit liv. Så hvis du fokuserer på de problemer, der dermed tiltrække dem ind i dit liv. Hvis vi fokuserer på løsninger og gode ting, du begynder at finde nye muligheder.

Vores tanker er altid at skabe vores virkelighed, og konceptet er egentlig ikke ny. Ikke desto mindre blev loven om tiltrækning i vid udstrækning populariseret gennem bogen og filmen "The Secret", og dets navn var at beskrive denne universelle sandhed.

Så hvad er de tegn peger på, at loven om tiltrækning arbejde for dig?

1. Du er mindre modstandsdygtige over for forandring

Det er ikke nødvendigt at beskæftige sig med de forandringer, der sker i dit liv. Du har sikkert bemærket, at livet altid er under forandring, og vi kan enten bekæmpe denne kendsgerning, eller at acceptere det. Men når du modstå forandring, og derved genskabe negative erfaringer, fordi du kan ikke give slip på fortiden. Ændringer finder sted, som regel, med henblik på at rense vores liv negativitet og erstatte det med positive mennesker og oplevelser.

Du føler helt åben og klar til at ændre, fordi du ved, at det vil hjælpe dig med at lære og vokse.

2. Du er begyndt at sove bedre

Det kan synes mærkeligt bevis på, at du har styr på loven om tiltrækning. Men hvis du kan nu nemt falde i søvn, betyder det, at du er mindre udsat for stress i dit liv. Du behøver ikke have en overflod af tanker, som ikke tillader dig at sove om natten, og du har endelig fundet fred. Når folk nå deres drømme og føle sand lykke, de har tendens til at have langt mindre problemer med at falde i søvn om natten.

3. Du være mere opmærksomme på nuet

Du ved præcis, hvad tanker skaber din virkelighed hver dag, så vær opmærksom på, hvad der sker i øjeblikket, og ikke bekymre sig for meget om fortiden eller fremtiden. Vi kan ikke tiltrække, hvad vi ønsker, i fortiden eller fremtiden. Det virker for nu kun, så du er nødt til at arbejde på at realisere, hvad der sker. Du har mestret kunsten at leve i nuet, og derfor føler en stærkere forbindelse med universet og alle dets mysterier.

4. Gør du forstår bedre, hvad du vil have ud af livet

Du er ikke bange for at tale med universet, åndelige vejledere, engle, eller endda selv, at rydde en sti for sig selv i dette liv. Har du en krystalklar mål, og du ved, hvad du ønsker i livet. Hvis du ved præcis, hvad du ønsker, kan universet nemt hjælpe dig på vej.

5. Føler du dig gladere

Loven om tiltrækning virker kun på grundlag af ideer og intentioner, du har angivet. Så hvis du udstråle positiv energi, og forsøge at gøre det hver dag, er det sandsynligt, at den samlede føler bedre i hverdagen. Hvis du føler dig mere ubekymret og fri i de seneste år, er loven om tiltrækning sikkert allerede arbejder.

6. Føler du dig fred i dit hjerte

Lykke, selvfølgelig, er afgørende for livet, men den følelse af fred er ikke mindre vigtig. Når du begynder at arbejde med loven om tiltrækning, og det vil hjælpe dig med at forbedre dit liv, vil du føle fred i mit hjerte. Det hele starter med manden i spejlet, naturligvis, og at du faktisk har brug for at tage skridt til at opnå deres ønsker. Følg altid dit hjerte, og du vil finde hvile.

7. er du god ting til at ske

Selv om alle vores liv er fuld af forhindringer, har du begyndt at lægge mærke til, at foran dig der er mere åbne døre. Du føler dig lettere, sundere, gladere, og fortsætter med at tiltrække de rigtige mennesker ind i dit liv. Du begynder at lægge mærke til, at de gode ting i dit liv overskygge de dårlige.

8. Du er nødt til at udvikle intuition

Hvis du har styr på loven om tiltrækning, bør du bemærke, at din intuition til at stige betydeligt. Dette indebærer som udgangspunkt, at du kan være mere i harmoni med sig selv og universet, og begynde at forstå, hvad der bør være herre over dit liv. Du vil bevæge sig gennem livet med lethed, ved hjælp af deres intuition, som vil guide dig på vej.

9. Har du bemærker det synkronicitet i mit liv

Hvis du følger loven om tiltrækning og dens lære, at bruge det kun til godt og ikke for det onde, vil du bemærke en masse tegn og symboler, der angiver succes. Du vil begynde at møde de rigtige mennesker, for at opleve de bedste begivenheder, og livet synes at begynde synkroniseret til dig.

10. Du har nået økonomisk succes

Mange mennesker bruger loven om tiltrækning til at få flere penge, fordi det er, trods alt, forenkler livet. Hvis loven om tiltrækning fungerer i dit liv, vil du bemærke flere muligheder for økonomisk gevinst. Måske endelig underskrive dig en pladekontrakt, over hvilken arbejdet hårdt eller vigtige forretninger komme i gang. Alt dette er muligt, så længe du har de rigtige intentioner, og du aldrig give op.

11. Du begyndte at leve det liv, du altid har drømt om

Alle dine drømme og ønsker går i opfyldelse i et hurtigere tempo. Du fokuserer dine intentioner om, hvad du ønsker, og ikke give op, indtil du får det ønskede. Når du opretter en momentum, og begynde at opbygge et liv, du ønsker, vil universet fortsat velsigne dig med en stor overflod, lykke og glæde. Du har måske bemærket en større ændring i dit liv på det seneste, og tror du, at tingene endelig faldt på plads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.