SkønhedNegle

Manicure på negle ovale: ideen om modedesign

Fashion tendenser omfavne, som vi ved, ikke kun den særlige udvælgelse af tøj, men også makeup og manicure. I dette tilfælde, søm form spiller en vigtig rolle, da det er grundlaget for videre design. Alternativt på en måde, der haster, den firkantede form, men der er en universel mulighed - det er en form for en oval. I denne manicure på ovale negle kan være meget varieret: Fransk, månens, mat, glasskår osv Det hele afhænger af tilstanden i en bestemt sæson, og selv dine personlige præferencer ...

Manicure design på ovale negle

Fagfolk på dette område ofte hævder, at mere end andre muligheder, de kan lide at arbejde med en oval form, da den er universel og har stort set ingen begrænsninger på master fancy udtryk.

Ovale manicure på neglene kan være alt: både monokrom og malet eller folie. En anden fordel ved denne form er, at det sjældent vises flishugges og søm i dette tilfælde mindre exfoliate. Uanset de universelle ovale negle, vil manicure stadig være bedst at se på det, hvis det er en pæn jakke. Hertil kommer, denne mulighed er den mest populære til dato.

Fransk manicure på ovale negle

Den klassiske form af neglene ser godt ud med en delikat hvid fransk manicure. En sådan udførelsesform vil understrege glat form af en oval.

Uanset længden af sømmet, neglepladen tager en ideel form, og det hvide lak male over helt smile linje. Bredden af kanten er anderledes. Dette er en af de bedste muligheder, hvis du tænker hvad de skal gøre manicure på korte ovale negle.

Hvis du kan lide tanken om farvet tunika, træffer beslutning om de mest dristige eksperimenter med farver. For eksempel, den afrundede form af neglene perfekt med sarte toner. Du kan vælge blå, violet, lys rosa, creme og mynte. Men bortset fra disse farver, du kan også bruge mere lyse og mørke farver. For eksempel, nuancer af kirsebær, eller endda gøre en sort stribe.

Moon manicure på ovale negle

Denne form for design negle design træk forbundet med brøndene på roden. Hvis den ovale forme det trygt allokere og det vil se elegant og stilfuld.

Ofte mestre dækker brønde af hvid maling, og resten af neglen - lak blide toner. Så du kan få en manicure i diskret pastelfarver. Det er dog ikke nødvendigt at lade det hvide, så du kan bruge lak rød eller mørk farve, men du kan ikke male på alle, dække den med et gennemsigtigt grundlag. Moon manicure blander godt med de franske, men her skal du holde det hul svarede smil søm.

mat neglelak

Denne type design af søm nu højeste mode. Dette er en stilfuld manicure design, men det er vigtigt ikke at glemme, at han kan forstærke fejl plade. Derfor er der perfekte oval form negle. Manicure kan være ensformigt, eller fransk, eller månens Ombre, kan du tilslutte din fantasi til at komme med din egen version. I mode matte lakker kirsebær, sand, sort, blå og andre. De nuværende tendenser er meget forskellige og giver dig mulighed for at vælge, hvad du vil.

Hvis du står med det faktum, at du ikke har en mat lak til den farve, du har brug for, så fortvivl ikke. Her kommer til hjælp, der dækker brugen af måtter.

Nail Design "glasskår"

Hvis vi taler om formen på neglene, for hvilken der passer bedst til denne type af søm, det er en oval. Dette design er nu på mode. Han fik hurtigt popularitet på grund af sin originalitet, samt det faktum, at det skinner i solen og kan distrahere fra manglerne i neglepladen.

For en sådan konstruktion er det nødvendigt at bruge en speciel manicure folie: at smuldre det og sætte det til basen. I dette tilfælde de valgte farver er helt anderledes. Du kan bruge den grønne, lilla, fersken eller blå metalliske nuancer.

Husk, at forskellige baggrunde folie også vil blive kastet på forskellige måder. Eksperter på området for søm design notat, at "glasskår" på en blå lak vil se mere gul eller grøn. For eksempel på en sort baggrund folie forme turkis eller lilla.

Hvad dekorationer at bruge?

Den ovale form negle manicure giver dig mulighed for at ikke kun klassisk, men også original og usædvanlig. Maleri på neglene, forskellige klistermærker og rhinestones er gået af mode? Fortvivl ikke, hvis du kan lide skinnende manicure. I dag, modetrends sige om moderne versioner negle dekorationer.

Ligesom glitter make-up, som ofte skimtes i siderne af stilfulde magasiner, bliver det mere og mere almindeligt at bruge en stor mængde af funkler i manicure. For eksempel kan du gøre op hele negle pastel mat lak, og på den ene finger (oftest vælger ringen) forårsage denne form for smykker, og rigeligt til al pladen var fyldt.

Også en anden mulighed, der kan bruges til den ovale så godt. Denne manicure folie og bruge det helt anderledes. Smil linje fra resten af pladen kan adskilles ved en strimmel af metalfolie. Nogle gange er det fyldt og hele overfladen af neglen. Denne manicure ser futuristisk og spændende.

Hertil kommer, ingen aflyst de pæne dele af modellering på neglene og diskret rhinestones i en lille mængde. For eksempel kan du placere en sten på hullet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.