SkønhedNegle

Anna Gorelova: manicure muligheder, en samling af maling Dance Legend

I dag er en uundværlig egenskab ved hver velplejet pige er en manicure. Og det er ikke kun om pæne negle. For en person til manicure - det er en obligatorisk rutinemæssig procedure, er der nogen ikke lægger vægt på alle de nuancer, men der er også dem, for hvem de negle bliver ægte lærred kunst.

Neglelak som en sindstilstand

Ukrainsk søm blogger Anna Gorelova mere end fire år beviser fortæller og viser, at den neglelak, som et levende væsen har sin egen "karakter" og "adfærd". I sine vurderinger af nuancer, teksturer, nuancer - alle vises i utrolige fotografier. Efter alt, Anna - en professionel fotograf. Det viser, hvordan kan "åbne" neglelak afhængig af kontekst - tøj, tilbehør, makeup, omgivende ting. I et interview, Anna indrømmede, at på hverdage kan male neglene op til 40 gange! Og alt dette til en pige-læsere kunne præcist vælge den bedste møbler til deres kløer. Hendes blog er for dem, der mener, at manicure - er ikke blot en kosmetisk procedure eller kunst nail art og sindstilstand.

"Lakomanyak" og 61 minutter lak

Efter værker af Anna Gorelova værdsat af mange kvinder og hendes blog begyndte at vinde popularitet, hun fik et tilbud om at frigive sin egen samling af neglelakker. Nu er hun aldrig ophører med at behage den samme "lakomanyakov" (et udtryk for den meget Anna), som hun er! Sammen med Dance Legend Nail blogger for fjerde år inkarnerer deres lakofantazii i livet! I hænderne, eller snarere på neglene af elskere af smukke og originale manicure, får flere og flere nye kollektioner lakker Dance Legend fra Anna Gorelova.

Det er hobby blev en rigtig kreativ skabelsesproces er ikke bare smukke billeder til bloggen, og direkte og materialer til disse billeder. Til dato, i henhold til bloggen Anna Gorelova, Dance Legend præsenterede seks dusin mest unikke lak. Og alle de fans venter spændt på den næste kollektion. Men lad os alle i orden. Så hvilke muligheder manicure tilbyder Anna Gorelova?

Fra Miracle-Yuda til svane

I marts 2014 verden oplevede den første kollektion af maling Dance Legend fra Anna Gorelova. Tolv bedøvelse og virkelig eksklusiv mesterværk i ophavsret hætteglas!

Kan ikke ignorere de oprindelige design emballage belægninger. På de sorte matte kasser er bekvemt placeret blanke ugler. I hjertet af deres silhuet - en dråbe lak.

Inspirationen til indsamling af maling hun var på udkig efter i den bedste periode af livet - barndom, så ideerne er baseret på de billeder, steder og figurer fra folklore og eventyr. Så i den første kollektion foran os er "The Frog prinsesse", "Alenka", "Guldfisk", "Miracle Yudo", "svane" Ildfuglen "" Puss Baiyun, "Vand", "Vasilisa" "Mavka" Dragon "og endda" Bag of Bones". Er det ikke sandt, bare navnet på skubbe hurtigt afprøve en historie på neglene?

Lucky Anna Gorelova - er designet i hver detalje nuancer og teksturer. Dette er ikke blot et skær af rød, guld eller sort. Hver lak - er hårdt arbejde. Nogle af dem er Anna havde forbedret med 6 gange, indtil der er opnået den ønskede farve og effekt! Og alt dette for at håndtere din unikke look.

Ikke for at være et græskar

I 2014 og 2015 forlod en særlig mini-kollektion af 3 lak dedikeret til Halloween. Hver af dem er mystisk og har sine egne hemmeligheder.

Det første temanummer gav os en "heks" (termo-golografik fra rosa-rød til lilla-bordeaux gelé mærke konsistens), "Kikimora" (grøn glimmer og grøn-guld Shimmer hemmelighed - glow under en UV-lampe) og "troldkvinden" ( guldstjerne og lilla glitter i orange base, lyser i mørket).

Det andet temanummer - en "Baechnik" (sorte partikler med blandet / raznoformennye glitter i gennemskinnelig basis) "Sleepy" (okolochernaya base med farvet Shimmer sol hældt iriserende golografikom) "Dreams" (Thermovarnish med Shimmer, fra lyserød til lilla).

Ugler forelske også!

Den næste to mini-kollektion af lakker er afsat til Dag elskere.

I 2015 - en historie i tre akter om opfattelsen af kærlighed ved forskellige aldre: "sluts" - lyserød polish med en spredning af glitter i form af små hjerter; "Dove" - Thermovarnish fra lyserød til hvid, gylden og Shimmer mat tekstur; "Prinsesse" - Tilslut den røde base, Shimmer Crimson og guld glitter.

I 2016 er en mini-kollektion dedikeret til bryllupper. Ikke desto mindre Anna ikke fravige de folkelige traditioner, så foran os, "pynte", "indsnævring" og "Vyunitsa". Fra den smukke brud i hvid til en ung kone. Lucky denne samling er dens komplekse teksturer og nuancer. Bevarelse af den velkendte mærke konsekvens af gelé, de går til en lys slør på neglene, og Shimmer skabe en ubeskrivelig udstråling.

Vinter fortællinger

To vinter kollektioner fortsat overraske lakker optøjer af fantasi af sit ophav.

Maiden, Goblin, Humayun, Sage, Jack Frost, Finist, Babai, syriske, Kolyada, Keeper, Lada, Morok - det er den første vinter kollektion af tegn. Bevidst nævne dem alle, så du bliver klar over bredden i dækningen af vores eventyr og sagn. Anna Gorelova skaber ikke bare en ny farve maling, det fylder de tegn på hver flaske! Specielle funktioner i deres karakterer danner grundlag af fakturaer: glitter, glimmer pulver, unikke pigmenter, Shimmer, termiske virkninger. Alt er overladt til tilfældighederne. Derfor er det rart at blive anvendt på neglene ikke bare maling, og hele historien.

Indsamling af lak "Winter 2015-2016" omfatter 12 søm - en for hver måned i året. Hver af disse maksimalt transmitterer accenter valgte periode "Prosinets", "Deep", "Protalnik" "Pollen", "Traven" "Isocost" "Lipen" "Serpen" "Veresen", "Zhovten" " Løvfald "og" Snezhen". Hver søm er unik!

Sommer farver

Fashionistas altid i forventning om nye kollektioner før sæsonen. Dette gælder for de lakker frigivelse. Men ofte har vi ikke finde på hylderne nuance, der præcist ville overbringe vores humør. Sommer kollektion Anna Gorelova og Dance Legend tilfredsstille selv den mest kræsne lakomanyakam.

Symbolet for denne samling er en fest Ivana Kupala. Her ser vi de naturlige farver, så ligesom vilde blomster, floder og ører, skjult af tradition under ekstraordinære navne: "Dawn", "Solstice", "Travnik", "Sufyan", "Son-græs", "pscipolnitsa", " Firebloom "" vod "" kiste "" fleece "" Borisfen "" Addicted".

Prøv en af de lakker Anna Gorelova - og du vil have den næste flaske!

For at gøre det, når en

Nails - et lærred til master. Kunstner - Anna Gorelova, manicure - sin kunst. Blot 8 måneder hun var i stand til ikke kun at forbedre den generelle tilstand af negle, fjerne sprødhed problemet, delaminering og grater, og øge negleroden. Hvad er hemmeligheden? Anna deler dem villigt i et blogindlæg i detaljer. Højdepunkter kantning manicure procedure, vi kort gave til dig.

For det første skal du kun bruge høj kvalitet værktøjer. Ja, ved første øjekast, omkostningerne synes høj, men udtrykket af professionel drift af udstyret er meget mere end kineserne, "analoger", og resultatet er meget anderledes. Så du skal ikke spare på dig selv - her er det ikke kun den skønhed, men også sundheden for din hud og negle. For Anna de nødvendige værktøjer - en saks til trimning neglebånd, glas neglefil, baffik, skulder, vatrondeller, pensel og lup; betyder - neglelakfjerner (ZHDSL) remuver, basefarve, og top lak.

For det andet, nøjagtigheden og konsistensen af alle processer.

Først - tilpasning af neglen længde. Anna gør det uden at skylle lak, da på grund af de forskellige områder af neglen plader i de forskellige fingre af den frie kant længde vil variere. Efter lakering alle negle ser i forhold.

Hvis du har brug for at fjerne den side styrker huden, er det bedst at gøre det på tørre hænder, bare spilivaya deres savning.

Endvidere uden at ty til karbad, men simpelthen at udelade hver finger i vand, anvendes på neglebånd remuver. Ved hjælp af neglebånd pusher trækker tilbage og fjernet alle overflødige væk under det, og pterygium fjernet fra neglepladen.

Derefter skylles det bør have en unødvendig remuver og endnu engang gå den skarpe ende af bladet for at fjerne alle rester. Tør hænderne på et håndklæde, kontrollere resultatet. Hvis det er nødvendigt - justere skulderbladet.

Det næste skridt - at skære det overskydende neglebånd med særlige saks. Her er det bedst at se forskellen mellem kvalitet værktøjer og produkter fra markedet. Du kan bruge og fræsere, det hele afhænger af dine evner og vaner.

Resultatet af hvert trin Anna Gorelova anslår med et forstørrelsesglas, som hendes hænder er altid under makroen.

Den sidste etape: fjernelse af lak

Næste - neglelakfjerner. Det er bedst at bruge ZHDSL uden acetone. Fugt en vatrondel og gælder for neglen i et par sekunder komprimere, derefter flytte for at slette søm fra negleroden til den frie kant. Bevægelse i den ene retning vil forhindre forekomst af afskalning og overfladeruhed af neglen.

Efter fjernelse af neglelak børste vask med sæbe og vand og lad det tørre i ca. 20 minutter.

Hvis det er nødvendigt, buff og polish enderne af spidserne af neglene baffikom udførelse af ru side af ikke mere end 2-3 gange. Regelmæssig udførelse af dette trin vil fjerne problemet med lagdeling.

Og endelig, maleri. Først påførte overtræk base med sidekanter og ender af neglen. Næste - det nødvendige antal lag lak. Det fuldender hele processen med den fixer og tørretumbler. Takket være denne fremgangsmåde, kantning manicure Anna Gorelova stigning neglepladen holder så effektivt.

Det er alle hemmelighederne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.