SkønhedNegle

Fransk med blomster: ideer. Smukke forår Manicure

Selv i oldtiden skønhed begyndte at bruge forskellige farver til dekorative formål. Udvikling af kunsthåndværk tillader folk at lære at skabe alle former for stoffer og materialer, dekoreret med blomster mønstre. Skønheden i de naturlige kreationer aldrig ophører med at erobre æstetikere i dag. Udbredte sådanne motiver, og i neglen design.

Eksperter mener, at blomsterne kan udføres i en række forskellige stilarter og teknikker. De kan dekorere månen og fransk manicure, søm at slå tanken om særlige, organisk kombinere med geometriske ornamenter. Vores artikel fortæller dig hvordan man laver en jakke med blomster. Denne type design kombinerer kortfattethed og alsidighed fransk manicure og diskret udtryksfuldhed af maleriet, og derudover åbner et bredt spillerum for selvudfoldelse.

hovedtendenser

I denne sæson, de bedste mestre i søm servicetilbud til kunderne en lille smule væk fra den traditionelle sortiment af hvide og beige. Tendensen til lyse accenter, usædvanlige design teknikker, asymmetrien. I dette tilfælde absolut ikke nødvendigt at overbelaste billedet - overflødig dekorative billig ethvert design.

Fransk med blomster kan udføres i klassiske farver. Måske den slags manicure med en dedikeret kant morgenfrue aldrig miste sin relevans, fordi det ser virkelig naturlig. I sig selv dette design ser neutral, næsten upersonlig. Men prøv at dekorere et par søm orkideer eller violer - og få en spektakulær udtryksfuld billede, der er bestemt ikke forblive uden opmærksomhed.

Erhverver distribution og sådan en reception som en negativ farvning. For eksempel på nogle søm ledig plads kan være hvid, og kanten - pink, og resten - hele vejen rundt.

Længde og form

I dag mere end nogensinde relevante fingernegle korte længde. Formen skal være så naturlig og organisk, for eksempel en oval eller et rektangel med afrundede kanter.

Tunika med blomster på negle mere end 3-4 mm ser også godt. For den største længde er bedre at vælge en anden mulighed, for eksempel, bare male dem uden at gøre massive bånd i kanterne.

Shape "smile"

Mange mestre i søm tjeneste foretrækker at eksperimentere med kanten af hans portræt. Det behøver ikke nødvendigvis gøre det til en anatomisk korrekte.

"Smile" kan være ovale, fuldkommen lige, med en bøje til den ene side, har et hjørne. Prøv forskellige, at vælge den variant af søm design.

Tunika med blomster på en baggrund af hjørnet af hans usædvanlige design - en stor kursus for dem, der ikke er helt tilfredse med deres egne negle, fordi de forskellige varianter af "smil" geometri kan bidrage til visuelt at gøre formen mere harmonisk. Men ejeren af negle perfekt form har råd til absolut nogen form for farvning tips.

Lokalisering af trække på negle

Når fashionista forsøgte at placere mønstre på alle ti negle mere ligeligt som muligt. I dag er det ikke nødvendigt. Tværtimod temmelig kaotisk spredning, fremme billede. 2-3 morgenfrue blomster kan gøres stor, resten gøre det samme opløbet.

Må ikke søge at skabe 10 helt identiske billeder. Gør franske farver, sigter mod en lys asymmetri, "loading" kun nogle dele af den samlede sammensætning.

Farver og nuancer

Når du vælger en vifte i første omgang er at fokusere på sæsonen. For kold vinter er altid relevant og rige udtryksfulde tone bordeaux, violet, malakitgrønt, chokolade rækkevidde.

Farverne på de faldne blade, vådområder, varm gløgg, krydderier og slik er perfekt til efteråret.

I foråret, når du ønsker at ryste sorg og ekstra lag tøj, mange vælger at male den blomstrende haver, lyng og vintergækker, bløde greens.

Shades, der minder om moden frugt, bær yoghurt, strand cocktails og nat lys - reelle hits af sommeren.

Men der er også reelle-rundbold. For eksempel, en fransk manicure på en varm fersken-beige toner, dekoreret med et par uanselige blomster i de samme farver passer stilfulde business kvinde på alle tider af året. Hvid tunika med blomster vælger ofte en brud, og uanset årstiden. Kan kaldes universel og stringent antracitgrå-skala.

dejlige detaljer

Tænker tegning, skal du ikke være bange for at gøre de usædvanlige accenter i det. For eksempel en manicure med roser kan være dekoreret med et par små krystaller, der ligner dug. Og i lys grøn jakke med blomster sidder et par mariehøns, guldsmede, sommerfugle.

Hvis du vælger en smart design i en klassisk stil, kan suppleres med det ædle metal bue små blomster.

malede blomster

Udføre en manicure kan være i en række forskellige teknikker. For at tage op maleri kun nødvendigt, hvis du er sikker i deres evner og talenter.

Smukke forår manicure kan gøres som følger. Dæk neglene lyserød lak, hvid kant højdepunkt. Tegn en lille rosetter, sætte dem til "smil". Det kan arrangeres så alle neglene, eller kun nogle af dem.

stempling maskiner

Den hurtige popularitet, som er ved at vinde frimærker, på grund af flere fordele. Tilbringe en dag på grundlæggende sæt, kan du derefter købe et vilkårligt antal af billige diske med en række forskellige designs. Arbejde med et stempel snap, og resultatet er altid godt. De vigtigste ting - at vælge farver, der blander sig harmonisk med hinanden.

Dæk neglene én farve, skal du vælge et smil. Af den måde, er der stempling diske med perfekt lige skabeloner til fransk manicure. Dette kan i høj grad forenkle opgaven. Det er fortsat at vælge den rette blomstermønster.

Dette kan være en stor enkelt blomst eller udskrive med en fin mønster. Teknologien er simpel: Påfør en dråbe neglelak på pladen, glider en spatel, jævnt påfyldning sliske, trykke stemplet, flyt mærke på neglen. Mønster bør anvendes på fuldt hærdet.

applikationer

For dem, der ikke er meget god til at tegne, kan et glimrende valg være en færdig billeder. Normalt er de perevodki der skal lægges i vand for at adskille papirsubstratet.

Med disse færdige løsninger kan gøres, for eksempel en smuk forår manicure med blomster og sommerfugle.

For at få en harmonisk måde, ikke overbelaste det. Arranger billederne, ikke alle, men kun nogle søm. Husk halvtonebilleder skal kombineres godt med farven på "smil".

Årsag til tunika med blomster

Afhængig af farveskema manicure med blomster kan være festlig, aften, hver dag. For erhvervslivet stil uacceptable for lyse negle, men de kan være en god idé til en ferie. At arbejde bedre at vælge en beige eller hvid tunika med blomster lille størrelse.

De fleste blomster design er ikke meget godt med det tøj i stil med lasten. Elskere af sport stil er også tilrådeligt at vælge noget mere organisk i stedet pyntet med blomster negle.

Disse designs er perfekte priverzhenka romantiske feminine billeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.