ComputereNetværk

Hvorfor ikke tabletten er tilsluttet WiFi, og hvad de skal gøre med den

Tablet-computeren - det er utrolig praktisk opfindelse. Han kan ikke være bundet til arbejdspladsen, som det er tilfældet med stationære edb-systemer, samt ikke at bære ekstra vægt i form af en fuld størrelse notebook. Men uden at have adgang til internettet tablet mister meget af sin fleksibilitet i anvendelsen. Men dette gælder for alle mobile enheder. På denne baggrund er det forståeligt, at hvis tabletten ikke se WiFi, så et sådant problem skal straks løst.

hvordan du tilslutter

Antallet af tablet-computere kører Android styresystem, ti gange mere end deres kolleger kontrollerede tilsvarende Windows eller iOS-version. Det er derfor, i denne artikel vil blive diskuteret, er de massive enheder. Folk, der først står med enheder baseret på Android, kan ikke altid korrekt bruge en trådløs forbindelse. Og som i den normale tilstand i WiFi-modul er slukket, så de nyankomne rejser spørgsmålet: "Hvorfor ikke tabletten er tilsluttet WiFi» Faktisk alt er ganske simpelt?. Processen med at tilslutte et eksisterende trådløst netværk indeholder flere obligatoriske trin:

  • aktivering af transceivermodul Tablet PC;
  • Skanningsområdet og udvælgelse fra en ønsket SSID;
  • sæt hemmelige kombination.

Hvis det netværk, du opretter forbindelse til, er åben (gratis), er det sidste punkt ikke påkrævet.

Sådan tilsluttes tabletten via WiFi

Du skal åbne "Application Menu", som er på enhver Android-enhed. Normalt at få adgang til det skal du klikke på billedet af cirklen i bunden af skærmen. Dernæst omhyggeligt gennemgå alle ikoner og find "Indstillinger". Når du har klikket på det vil åbne et vindue, hvor der er et afsnit "Trådløse netværk".

Hvis du angiver et WLAN punkt, så vil du se kontakten "Off / On". automatisk frekvens scanning og viser en liste over registrerede netværk vil blive udført ved opstart. Du kan også se, hvis der anvendes den adgangskode, og hvor. Hvis et åbent netværk, skal du blot klikke på dens navn, og tabletten vil oprette forbindelse til det. I tilfælde af beskyttelse (WEP / WPA / WPA2) adgangskode vindue anmodning vil blive vist, når de forsøger at deltage. Peger det og klikke på den passende knap, kan du linke din mobile enhed til netværket.

Der er en hurtigere måde at få adgang trådløs internetadgang. Der er ingen grund til at lede efter "Indstillinger". Træk fingeren hen over skærmen ned, trække gardinet for at finde det billede WLAN (Wi-Fi) og klik på det. Der vil være en aktivering modul, scanning og levering netværk listen.

Nuancer alternativ metode

I dag er mange ejere af Android-enheder ofte erstattet af officiel firmware Brugerdefineret (lavet af håndværkere). Som et resultat, ikke alle funktioner virker på sædvanlig vis. For eksempel, hvis du bruger opkaldet gennem forhænget, at tabletten ikke se WiFi. Listen over registrerede netværk er simpelthen ikke.
Derfor, i sådanne tilfælde er det nødvendigt at medtage Wi-Fi-modul gennem "Indstillinger". Ved brug af custom firmware skal huske, at i nogle af dem er der anerkendt fejl i netværkene. Samtidig, de nyeste "samopisnye" Softwareopdateringer ofte integrere den mest "friske" version af Wi-Fi-drivere. Konklusionen er enkel: før man lærer en masse information om, hvorfor tabletten ikke er tilsluttet WiFi, nogle gange ændre firmwaren nok.

Problemet med standarder

For enheder til at tilslutte et trådløst netværk, skal du protokoller understøttes af dem er kompatible med hinanden. Så de første modeller af Android-plader kan blot "ved ikke", hvordan man arbejder med WPA2-sikkerhed, støtter kun WEP. I dette tilfælde kan det hjælpe at ændre kodningen type i routerens indstillinger. Det er også sandt den anden "sjusket" konfigureret adgangspunkt kan ødelægge livet for de mest patientens ejer moderne tablet.

foreløbig afgørelse

Så hvorfor tabletten er ikke forbundet til WiFi? Årsagerne er mange. Den enkleste vi har angivet ovenfor. Bortset fra disse, evnen til at arbejde på en tablet med et trådløst netværk påvirker styrken i sin sender.

Meget ofte, når du scanner den ønskede SSID er bestemt, og endda accepteret adgangskode, men at arbejde med en sådan forbindelse er ikke mulig. Dette skyldes det faktum, at selv om enhed og kan "se" routeren, er datapakkerne sendes til en destination ikke nå. Løsningen er enkel - fysisk tættere tættere på adgangspunktet. Denne "sygdom" ofte lider billige kinesiske tabletter, som bruger sendere øre.

Program-krykke

Men hvad nu hvis tilsyneladende uden grund stoppet tabletten til at oprette forbindelse til WiFi, selvom indtil for nylig alt fungerede korrekt? Du kan prøve at drage fordel af fremragende software løsning, distribueres gratis på markedet, - Wi-Fi Fixer. Når du har installeret programmet, skal du genstarte tabletten, og den efterfølgende tilslutning til nettet til at udføre gennem grænsefladen af programmet, som vil blive vist i gardinet. Hertil kommer, nogle gange hjælper det at løse problemerne med overførselshastigheden.

Arbejde med

Analyse hvorfor tabletten ikke er tilsluttet WiFi, for ikke at nævne de mulige fejl i selve operativsystemet. Installation af tredjepartsprogrammer, at ændringer i arbejdet af komponenter opnå Root-rettigheder - som alle kan påvirke Wi-Fi. Operabilitet kan forsøge at komme sig efter en tilbagevenden til fabriksindstillingerne. For at gøre dette, skal du fortsætte til "Indstillinger - Personlige data" og aktivere "Sikkerhedskopiering og nulstilling". I dette tilfælde vil alle brugerdata (herunder telefonbog, er ikke kasseret i filen) slettes. Derfor, for at præ-behov lave kopier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.