ComputereNetværk

Nærmere oplysninger om, hvordan du ændrer datoen i Ubuntu

I dag har vi besluttet at overveje spørgsmålet, som vedrører Linux i detaljer, og vi vil tale om, hvordan man kan ændre dato Ubuntu, er det fordi mange brugere, især dem, der installerer dette operativsystem, forsøger ofte at finde en løsning på dette problem. Nogensinde ønsket at gøre dig glad ved, at i øjeblikket er der flere måder, der kan hjælpe med at løse dette problem, og hver af dem vil vi se på i detaljer.

grafisk brugerflade

Den første mulighed for at løse problemet, hvordan du ændrer datoen for Ubuntu, det er den mest almindelige, da det vælger sin stort antal brugere, men essensen af det er, at alle de processer vil du producere gennem en grafisk brugerflade. Selvfølgelig er novice er svært at gøre alle de nødvendige indstillinger selv, så her vil vi give detaljerede instruktioner til dig. Så den mest grundlæggende regel i den første metode er, at du skal overholde den specificerede sekvens. læse instruktionerne på denne metode, hvorefter det er muligt at gribe ind forsigtigt. Hvis du har den standard version af GUI Ubuntu, i dette tilfælde, er indstillingen udført i en særlig applet under samme navn.

justering

Alt du skal højreklikke på indikatoren, og foran jer skal fremhæves genvejsmenuen. Din opgave - at flytte til de parametre, med henblik på at justere dato og klokkeslæt. Af den måde, på en gang vil jeg gerne nævne, at producere opdatering af Ubuntu, bliver du nødt til at bruge manuel mode at gøre rammen om en af metoderne givet os. Når du kommer til afsnittet indstillinger i foran du vil være forskelligt fra fanen indstillinger. For at foretage de nødvendige ændringer, gå til fanen "Time Settings". Hvis du følger anvisningerne i dette tilfælde bør et nyt vindue åbner foran dig. I det, du allerede vil være i stand til at sætte den korrekte dato og tid. Glem ikke at gøre endnu et vigtigt skridt. Efter beslutningen om, hvordan at ændre datoen på Ubuntu gennem indstillingerne, du helt sikkert brug for at gemme indstillingerne efter ændringen, ellers vil de ikke træde i kraft.

kommandolinje

I Ubuntu tid og dato kan ændres, og med en speciel konsol. Nu har vi et nærmere kig på denne metode. Det første du skal gøre er at køre selve konsollen. Endvidere er det nødvendigt at indføre en særlig betydning «sudo dato -s 21:00». Ved hjælp af denne metode, kan du ændre systemets tid er meget hurtig, på samme tid, du har ikke behov for at endda bruge musen eller åbne ekstra vinduer. Jeg vil også gerne sige, at denne tilgang er enkel, fordi i bare et par klik kan du installere de korrekte indstillinger i operativsystemet.

bekræftelse

Lad os se på de ord, der skal indtastes i konsollen. Særlige sudo kommando meddeler system, som alle hendes efterfølgende opgaver vil blive udført som root. Naturligvis for at de indstillinger træder i kraft, skal du nødt til at kende den adgangskode, ellers indstillingerne vil simpelthen ikke blive gemt. Det er også vigtigt at huske, at koden ikke kan installeres som standard. Hver bruger angiver password beskyttelse til operativsystemet installation. Så hvis du beslutter at geninstallere operativsystemet, anbefaler vi dig at registrere alle de data, du vil blive indgået, ellers dette valg vil være yderst vanskeligt at lære. Nu hvor du ved er to nemme måder, hvordan at ændre datoen for Ubuntu, det er, og du behøver kun at vælge den mest velegnede. Det er alle de råd. Tak for opmærksomhed af enhver læser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.