FormationHistorie

Patsaev Viktor Ivanovich: karriere og biografi

Patsaev Viktor Ivanovich, hvis biografi er beskrevet i denne artikel, at Sovjetunionens Helt, sovjetiske kosmonaut. Dette er den første astronom, som forlod kredsløb om Jorden. Hans død var tragisk - under landing af "Soyuz-11", på grund af trykudligning.

barndom

16/06/1933 i Kasakhstan i Aktyubinsk, blev født den fremtidige kosmonaut Patsaev Viktor Ivanovich. Familien var i første omgang lidt. Victor har været søster til Galina og bror Victor. Far Ivan Panteleevich, var en simpel medarbejder. Da krigen brød ud, gik han til fronten og døde i 1941. Victors mor, Maria S., til venstre for at opdrage deres børn alene. Efter sin mands død, giftede hun en anden gang, for Volkova Ivana Ivanovicha.

Han var også en enkemand. Og fra sin første kone, han havde forladt i pleje af fire børn. Når Patsaeva og Volkov blev gift, familien blev en stor. Ivan flyttede alle lever i Kaliningrad-regionen, i Nesterov. Han fik et job som direktør for de sparekasser. Men Mary S. - til butikken for et salg stilling.

formation

Skolen Patsaev Viktor Ivanovich gik til seks år. Efter den første klasse, modtog han et brev af ros. Efter sin fars død, da hans familie flyttede til Nesterov, Victor fortsatte sine studier på den lokale skole. Han sluttede sig til hegn klub, deltog i videnskabelige og tekniske konferencer. Han skrev artikler til avisen. Jeg var færdig med skolen i 1950

Victor har haft en drøm - at komme ind på Institut for Geologiske og studere Jorden med højden. Efter eksamen fra high school, han gav straks universitetets dokumenter. På trods af, at de eksamener bestået godt, fik Victor ikke har nok point for modtagelse. Industriel Penza Institute - ham alternativ blev tilbudt.

Han accepterede at blive tilmeldt og eksamen fra high school i 1955. Han er uddannet som en mekanisk præcisions-instrumenter. I 1968 dimitterede han fra flyvning kurser i Kolomna flyvende klub. Samtidig studerede han i forskerskolen. Fra 1967 til 1969 blev han uddannet i kosmonaut på N1-L3-programmet.

arbejde

Efter Patsaev Institute Viktor Ivanovich fik et job som designer i øverste luft observatorium. Han skabte instrumenter til meteoraket. I 1958 arbejdede han i afdelingen for antenne-feeder-enheder i tegnestuen af dronningen. Viktor Ivanovich under aktiviteten udført mange eksperimenter i plasma forskning, radioantenner, og så videre. D.

plads

Efter træning kosmonauter Viktor Ivanovich blev optaget på uddannelsen i TSKBEM. "Kontakt" deltog som en flyvning ingeniør af "Soyuz-18" i projektet. Dens første flyvning Viktor Ivanovich lavet i 1971 6-29 juni måned. På det tidspunkt var han ingeniør og forsker ved "Soyuz-11".

Patsaev Victor Ivanovich, et foto, som er i denne artikel, foretages spektrografi Beta Centauri udforsket Jordens atmosfære ved tusmørke horisont og andre arter. Succesfulde og betydeligt sine aktiviteter inden for sol lys polarisering og dens virkninger. Patsaev involveret i dyrkning i vægtløshed af kål, løg og så videre. D. Resultaterne er blevet udført på mange måder, er vigtige i udviklingen af rumfart.

tragiske død

Efter endnu en forudbestemt astronauter programmet er afsluttet, rumfartøjet tilbage til Jorden. I flugt, han opholdt sig i 24 timer. Tragedien fandt sted om natten den 30. juni under landing af "Soyuz-11". Pludselig nægtede ventilation pause på skibet. Og astronauterne blev efterladt uden luft. Dette førte til deres død. Da skibet blev opdaget, begyndte straks arbejdet med genoplivning. Men det var ikke muligt at redde astronauterne.

familie

Patsaev Viktor Ivanovich gift Kryazheva Vera Alexandrovna. Hans kone arbejdede i TsNIImash. I Patsaeva havde to børn. Den første blev født i 1957, Dmitry. I 1962, en datter, Svetlana. Søn, Dmitry V. og senere arbejdede i SRI. Over tid, jeg gik til at leve i udlandet. Svetlana begyndte at undervise på Moskva Universitet for humaniora. Men så, så vel som en bror, han forlod for fast bopæl i udlandet.

Priser og hukommelse

Til minde om Patsaeva hans navn blev opkaldt et krater på Månen, planeten nummer 1791, nogle af gaderne i Aktyubinsk, Kirovograd, Kaliningrad og andre byer. astronaut navn modtog en forskningsskib. Til minde om Patsaeva rejst adskillige monumenter. I Kaluga, installeret en mindetavle. Patsaev Viktor Ivanovich begravet på Den Røde Plads i Moskva. Den astronaut blev tildelt leninordenen og fik titlen Sovjetunionens Helt. Men han blev tildelt den posthumt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.