HobbyHåndarbejde

Føreren af blomster fra silkepapir (blomster, slik)

Denne originale og meget smuk gave som bølgepap blomster (blomster, slik), kan være til stede i næsten enhver fest. De kan placeres i kurven, men du kan bare arrangere en yndefuld buket. I begge tilfælde vil gaven være en meget speciel og mindeværdig.

valmue

Til fremstilling af artefakter du behøver Floral bølgepapir (sort, rød, grøn), tråd tykkelse 1,2 mm, lim, kunstige blade og chokolade, slik (afhængigt af antallet af knopper).

making

Blomster fra bølgepap (blomster, chokolade) er lavet ganske enkel. Første klip af rødt papir blank - 1,5 rektangler dividere bølger. Et sort - det samme tal, men bare en lille smule mere. Af røde emner klippe og danne pæne kronblade. I dette tilfælde er den øverste del af strækningen er meget stærk, med angivelse af beløbet. Tynde "nudler" skæres til midten af de sorte rektangler. Spinning flageller med gevinst, danner støvdragere. Forbered slik - skubbe haler, så de danner en bold. Wrap sødme i sort præforme (med flageller). Bøj wiren og indsætte en rulle papir med slik. Vikl ledningen rundt om bølgen. Korrekt sikre håndværk tråd. Så begynde at indsamle de blomster fra silkepapir (blomster, slik). Påfør lidt lim på spidsen af kronbladene og fastgør den til stilken. Tilsvarende fastgøre resten af emnet. I alt skal hver blomst være fire kronblade. Bunden af opløbet teypiruyte grønne bølgen. Glem ikke at knytte til stammen af et lille stykke papir. Blomster fra bølgepap (enkel) klar. Fra dem kan du samle smukke buket tage ud hans dekorative bånd.

Stor blomst af bølgepap

At producere giant rose du skal en rulle af selvklæbende tape (grøn) klæbemiddel, blyant og flere mønstre (i overensstemmelse med størrelsen af diy) 3 dråber 8 af hjerter, kernen 1, 3 blade. Også brug bølgepap (dupleks).

making

Af farvet papir forsigtigt skære seks kronblade, dråber og 5-6 af hjerter. Sæt arbejdsemnet side. Fra de grønne papir-cut tre blade og en lang rektangel - dette vil være en skål opløbet. Vikl ledningen med farvet bånd. Og derefter skåret i tre dele. Tag kronbladene og to hænder starte forsigtigt strække bølgen fra midten til kanterne. Dette vil give vores indkøbsvolumen formular. Drej lap og lidt stramme op i toppen af kanterne med en blyant. Lad os længere inde af en rose. Tag emnet i form af dråber. En af dem ved hjælp af tape til at fastgøre den ene ende af tråden. Tilsvarende låse alle andre kronblade (dråber, og hjerte). Med hjælp fra tape omhyggeligt samlet i blade og stilke. Wrap kop grøn papir rundt i bunden af opløbet. Wrap sted bånd forbindelse. Slut med kronblade stængler og holde snoede indtil udgangen af blomsten. I centrum af en rose kan sættes sødme. Så vil du modtage en "sød" crepe papir blomster (blomster, slik).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.