Mad og drikkevarerOpskrifter

Fad af hakket kød i multivarka - det er hurtigt og nemt

Det lader til, at i Rusland er der ingen mennesker, der ikke kan lide melboller. Koteletter betragtes verden-livret. Manta, POF-se, kebab, fyldte kål, frikadeller, kødboller, pølse ... kan fortsætte i det uendelige. Det, der forener disse opskrifter? Svaret er simpelt - udstopning. Hakket kød er så elsket af alle i umindelige tider, at opskrifterne er ikke kun ikke glemt af nye generationer, og beæret og ganget. Bit rosende skete til side og tænke over, hvad der er på spil, men årsagen er, fordi alle de lækre retter af hakket kød blev berømt og kendt verden over.

Lad os tale om, hvordan man forbereder retter af hakket kød i multivarka. Lad os starte med de mest enkle opskrifter. Så pasta nautically. Alt, du behøver, er at stege i "bagning" -tilstand eller "stegning" (afhængig af model) rullet gennem en kødhakkemaskine kød. Variationen og proportioner afhænger af dine smagspræferencer. Elsket af mange opskriften, selvfølgelig, fra svinekød skulder. Derefter tilsættes de hakkede løg, fortsætter med at tilberede den vigtigste komponent.

Når løg og kød steger godt, tilsæt pasta, salt og krydderier (relevante for denne skål og tørret dild peber). Hæld kogende vand, så skålen blev helt dækket, ikke mere. Lad virke i den tid, der er angivet for madlavning pasta. Når måltidet er klar, bør det være et par gange for at blande, så enheden til at stå panden til nutiden.

Følgende retter af hakket kød i multivarka lavet af hakket kød og de fleste grøntsager. Det kan være proppet, dolma, fyldt med kartofler, tomater, peberfrugter. Princippet om udarbejdelsen af alle retter er den samme. Så for dem alle er nødt til at hakke med løg, urter og krydderier. Eventuelt kan du tilføje et æg og ris, men det er en amatør. Så du danner, hvad der kom forberede. Hvis denne Dolma eller med fyld, du bare pak det i små portioner af hakket kål eller drue blade.

Hvis du farshiruete kartofler eller squash, så de har brug for at fjerne kernen. Fyld til tomater skal være præ-yngel. Det næste trin i fremstillingen af hakket kød retter i multivarka æglæggende alle ingredienser pan, hælde vand og træthed i "quenching" på op til to timer (afhængig af sorten og mængden af kød retter). Glem ikke om krydderier og salt. Du kan tilføje lecho, tomatpuré eller ketchup, mayonnaise er perfekt. Pryde smage et stykke af smør.

I multivarka let at tilberede, herunder hovedretter af kød. Med billeder på siderne i kogebøger, kan vi se, hvordan disse retter kiggede før, men tro mig, fra hvad du bruger multivarka, en delikatesse fordel. Jeg synes, vi skal minde om, at kokken og alt er meget lettere, er det ikke nødvendigt at sørge for, at intet er undsluppet, eller at vedlægge bunden af pladen, så der ikke brændt.

Efterlad ikke uden opmærksomhed retter af hakket kød i multivarka dampede. Ikke alene er det nyttigt, men også lækker. Af den måde, nogle samtidig koge pastaen og kog damp koteletter. På bunden af gryden fyldt med vand, og set-top kurv koteletter. Når vandet koger, tilsæt pasta i det og lidt vegetabilsk olie. Efter 10 minutter, er du færdig. God fornøjelse!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.