Mad og drikkevarerOpskrifter

Kylling koteletter med ost: en opskrift

Hvad er den kulinariske kunst? For det første er evnen til at skabe mesterværker af enkle produkter. For det andet, at evnen til at kombinere forskellige, hvilket gør fra denne kulinariske vidunder. Sådan en simpel skål ligesom koteletter kan fremstilles på en ny måde, ved hjælp af den usædvanlige tandem hakket kylling og hytteost. På trods af nogle eksotiske retter, er det blevet anbefalet af eksperter til babymad. Kylling koteletter med ost, en opskrift, der har været kendt i mere end 40 år, opnåede saftigt og mørt.

Enkel og lækker

En klassisk opskrift kræver lidt mad ressourcer. De vigtigste komponenter - en hytteost (300 g) og kylling (1 kg). Derudover vil du har brug for to små løg, to skrællede fed hvidløg, 1 æg og krydderier. Kyllingefilet er nødvendigt at gøre fyldet. Du kan bruge en kødhakkemaskine, men det er bedst at hugge det med en kniv i små tern. Så blande fjerkræ med flødeost og tilsæt æg og krydderier (enhver). Fra den resulterende hakkekød lepim koteletter og steg dem på en pande med vegetabilsk olie indtil de er møre. Kylling koteletter med ost, en opskrift, som er meget simpel, kan leveres med absolut enhver side skålen og grøntsager.

Koteletter i multivarka

Denne usædvanlige kombination, som kylling og ost, giver barnet en masse næringsstoffer til fuld udvikling. Og hvis du koge dem i en dobbelt kedel eller multivarka, vil fordelene ved denne parabol være endnu større. Et kyllingebryst tage 200 gram ost, et løg, to mellemstore skrællede fed hvidløg, et æg, salt og krydderier. Kød med løg og hvidløg hakkekød. Så, forsøger at køre ind i fyldet æg og tilsæt salt og krydderier. Alle mix indtil glat. Pour kop Multivarki vegetabilsk olie i en lille mængde. Så lå i hendes halvfabrikata og luk låget. Madlavning kylling koteletter med ost opskrift med et foto, der er i denne artikel, omkring 15 minutter på hver side. Det er nok, at de er godt dampet og var saftigt og bud.

Vegetar koteletter med ost

Hytteost making burgere meget juicier og mere ømme, og det færdige parabol påvirker ikke smagen. Til fremstilling af den følgende opskrift skal tage 450 g kylling (uden ben), 100 gram creme, 1 æg, en lille skefuld stivelse, salt, peber og eventuelle krydderier. fjerkræ filet skæres med en kniv i små terninger. Tilsæt derefter dertil æg, ost, stivelse, salt og krydderier. og hakkede friske urter kan om ønsket anvendes. Skib hakket i køleskab i 30 minutter. Så danne kylling koteletter med ost, en opskrift, som vil være din favorit, og steg dem på en pande på hver side.

Sauce til koteletter

Til denne parabol bør absolut indgive en sauce, der vil være en vidunderlig og passende supplement. At koge det skal du bruge en leder af løg, en gulerod, 100 gram god, tyk creme fraiche eller fløde og krydderier. Koteletter fra hakket kylling med ost, en opskrift, som bør være hver familie, med saucen bliver en stor gejst. Løg og gulerod makulere og steges i en gryde med olie, der var stegt koteletter. Når grøntsagerne er bløde, tilsæt creme fraiche eller creme. Hæld også lidt vand, justering af tykkelsen til din smag. Rullende i krydderier og salt og tomim sauce under et dække omkring 10 minutter. Det kan serveres separat og kan sættes ind i det burgere og tjene dem i saucen.

Koteletter af kylling med ost og zucchini

Kylling koteletter med zucchini og ost, en opskrift, som kan virke usædvanligt at lave mad meget enkelt. At gøre dette, tager 350 g zucchini, 800 g kyllingekød, ét æg, 200 g ost, en gulerod, frisk persille og dild, 20 g stivelse, 3 fed hvidløg, salt og peber. Zucchini tre på et rivejern og urter formalet. Gulerødder og hvidløg ruller gennem en kødhakkemaskine. Derefter overføre dem til hakkekød sammen med ostemasse, stivelse, urter, æg, krydderier og zucchini skal overvindes ved at fjerne overskydende væske. Efter dette, hakket ælt godt, så det bliver homogen, og sende det i køleskabet i 20-30 minutter. Han skal lade det trække, derefter kylling kotelet med ost, en opskrift, som præsenteres her, vil få mere mørt og saftigt. Varm yngel gryde og dannede bøffer omkring 5 minutter på hver side.

Koteletter af kylling med ost og æble

Tilføjelse af nye ingredienser, kan du ændre og forbedre smagen af skålen. Apple vil give en stor saftige koteletter og delikat aroma. Til fremstilling af tage 600 gram kylling, 150 g ost, et æg, et par kviste basilikum, et medium æble, 100 gram mel, krydderier, salt og olie (fortrinsvis vegetabilsk) til stegning. kød fjerkræ blev knust af blenderen eller kødhakkemaskine. Derefter tilsættes dertil ost, revet æble, æg, krydderier, salt, basilikum og formalet mel. Alle bland indtil glat og danne bøffer. Forvarm en pande med olie og steg dem (over medium varme) fra begge sider over moderat varme.

Koteletter med semulje

Munk i denne opskrift kan erstatte mel og fløde gør frikadeller mere mørt. Det vil tage 600 gram kylling kød, 300 gram ost, 75 gram fløde, 3 æg, tre store skeer af semulje, 2 pillede hvidløgsfed, løg, salt og krydderier. Kylling hakkekød sammen med hvidløgsfed. Løg fint skåret og føje til udstopning. Hytteost blandes med fløde og æg, derefter føje den til hakket kylling med salt, peber og semulje. Alle rør og give det brygge i ca 15 minutter. Form bøffer og steg dem indtil kogt. Derefter sætte vi dem i en gryde med lidt vand og dampet 15-20 minutter. Kylling koteletter med ost opskrift i ovnen, som vil afvige eneste teknologi af forberedelse, serveret med grøntsager, greens og enhver side skålen. Denne alsidige parabol perfekt til enhver lejlighed og overraske dine kære. Vær sikker på at skrive et bud og saftige frikadeller sovs. Det kan nemt gøres tilgængelig på brugte produkter, og det er fantastisk at supplere denne kulinariske skabelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.