Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at bage en kage

Hvordan til at bage en kage? Dette spørgsmål bliver ofte spurgt af unge husmødre, der ønsker at imponere dine familiemedlemmer eller venner. Hvad er kagen? Dette er en traditionel påske ret lavet af surdej. I øjeblikket er der mange variationer af sin forberedelse. "Påske" er meget ofte kaldes kagen. Men det er ikke helt sandt. Efter påske - det er også den traditionelle påske kager, men dens vigtigste ingrediens er hytteost.

Tilbudsdetaljer lære at bage en kage.

Til dets fremstilling er nødvendig: et hundrede gram smør, vegetabilsk olie, fem hundrede gram mælk, tre æg, en pose gær, ti gram vaniljesukker, hundrede gram sukker, fem hundrede gram mel, salt, rosiner, kandiserede frugter.

Tag en dyb skål til at forberede dejen og hæld den varme mælk. Det er nødvendigt at hælde ti gram salt, tyve gram sukker, en pakke af gær og mel. Alle ingredienser er grundigt rør indtil glat. Den resulterende barre (svamp) til at rense i et varmt sted i femogtyve minutter.

Dejen vil stige efter dette tidspunkt. Den bør obmyat og endda tilføje en lille mængde af mel. Stir. Igen lægge i femten minutter. Udarbejdelse af svamp - det er det vigtigste skridt i opskriften, hvordan man bage en kage.

Mens høst insisterer, kan du begynde at forberede de øvrige ingredienser. Slå æg og vanille sukkerrør til en tyk skum. Dette kan gøres ved hjælp af en blender, og med hjælp fra Corolla.

Opara er steget. Beholderen med dejen pour piskede æg-sukker blanding. Stir.

Smelt smørret over medium varme og hæld i bryg. Hæld yderligere to hundrede og halvtreds gram mel. Rør igen. Du bør få en stiv dej. Han blev igen afsat i et varmt sted i tres minutter.

Obmyat dej. Meldrysset bordplade og sætte dejen på det. Ælt. Tilføj kandiserede frugter og rosiner og bland grundigt.

Smør formen til at bage kager med vegetabilsk olie og halvdelen fyld den med dejen. Braklægning indtil det stiger. Først da kan du bage.

Prikken over i'et kan fremstilles dig selv eller købe et halvfærdigt produkt i butikken. Det færdige produkt er at få det ud af glasuren ovn og smøre.

Icing er let at tilberede, det tager ikke meget tid. For det nødvendige: æg, to hundrede gram pulveriseret sukker. Adskil æggeblommer fra proteinet, og i egenskab af sidstnævnte til at hælde pulver. Grundigt piskeris indtil glat og tyktflydende tilstand. Udsmykning kager klar til masse.

Næste, overveje , hvordan man kan lave mad kage ost.

For at koge det, du har brug for: fem hundrede gram ost, et hundrede og halvtreds gram fedt creme fraiche, to æggeblommer, et hundrede og halvtreds gram flormelis, halvtreds gram rosiner, og halvtreds gram pistacienødder og kandiseret frugt.

Til at begynde at adskille i en skål æggeblommer. Absorber dem med sukker og bland grundigt. Den resulterende blanding blev dampet i et vandbad, stadig omrøring. Det skal blive hvid og luftmassen. Fjern beholderen fra varmen og fortsætte med at pisk indtil æg-sukker-blandingen til afkøling. Tilføj creme fraiche og bland.

I en stor skål sætte ost og hæld ham pisket masse. Bland alle ingredienser indtil glat.

Ostemassen præforme tilsæt rosiner, kandiseret frugt og nødder. Rør igen for at blande ingredienserne var single.

Sætte blandingen i en særlig påske støbeform og dække toppen. Om natten i køleskabet for at ostemassen blev tættere.

Hvordan til at bage en kage og gøre hytteost Paaske - du ved nu, så du kan glæde en række af husholdningernes retter festligt bord.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.