Mad og drikkevarerOpskrifter

Kashi "Heinz": Læs anmeldelser og anbefalinger til udarbejdelse af

Selvfølgelig er den bedste mad til nyfødte er modermælk eller en blanding af høj kvalitet tilpasset. Men 5-6 måneder barnet begynder aktivt at vise interesse for voksne mad, og det er tid til at introducere fast føde. Når du er i menuen, der var grøntsager, anbefaler at give det første korn. Men hvad der præcist at vælge imellem at stå på hylderne? Oftest børnelæger til en første måltid anbefale grød "Heinz". Anmeldelser af dem læger og mødre kun bekræfte rigtigheden af dette valg.

Kashi "Heinz": rækkevidde

Den første grød, som vil forsøge at narre bør ikke indeholde noget ekstra: mælk, sukker, salt og gluten. Dette er for at sikre, at barnet ikke kun danner de korrekte kostvaner, men også synes ikke allergiske reaktioner. Det er bedst egnet til dette formål lav-allergene grød "Heinz", som anmeldelser ikke rejse tvivl ved nogen. Efter alt, de indeholder kun fræsede korn, naturlige præbiotika, vitaminer og mineraler.

Når barnet bliver brugt til det nye produkt for ham, mødre begynder at bekymre sig, at man vil genere det hurtigt. Men det er næppe muligt, hvis du giver ham grød mad "Heinz". Anmeldelser af dem, fordi selv positivt, at fabrikanten tilbyder at unge ganer til at prøve 10 forskellige smag grød uden mælk og 14 med tilsætning af mælk. Og for børn ældre end et år i almindelighed har udviklet en særlig serie af "Lyubopyshki" korn og frugt stykker til barnet dannede de første færdigheder tygge fast føde.

Kashi "Heinz": madlavning

Men hvorfor skulle nogen grød blev startet fast føde, det særkende er, at det ikke behøver madlavning. Det sparer tid, min mor, og hun kan betale ham hans yngre barn. De vigtigste ting - at vide et par hemmeligheder om, hvordan at plante korn "Heinz". Alle brugte til at forberede retter har brug for at være sikker på at vaske godt og skyl med kogende vand. Vi har brug for en dyb tallerken, målebæger, ske og gaffel.

Normalt pack fabrikanten tilvejebringer den ønskede mængde vand til at koge og afkøles til en temperatur på 40 0 C. Men for at fremskynde processen, kan kogende vand for at opløse 1 del 2 dele afkølet kogt vand. Til fremstilling 1 kun behøver at portioner af 200 ml. Tilføj 4 spsk tør havregryn og rør hurtigt med en gaffel alle. Hvis det ikke er tilstrækkelig tyk, tilsættes lidt korn. Efter grøden er kogt, skal det straks indtages mad. Opbevaring og genopvarmning det kan ikke være.

Desuden kan enhver havre, ris eller majs grød "Heinz" uden indhold af mælk fremstilles ikke blot vand, men også på brystet, ko eller gedemælk. Dette kan være praktisk for de mødre, der ikke ønsker at komme ind på sødmælk i et barns kost til et år. Og, selvfølgelig, er helt uerstattelige grød til børn med allergi. På samme tid, de er så lækre og nærende som mælk og lignende.

Kashi "Heinz": opbevaring

På trods af, at selskabet Heinz betalt den højeste opmærksomhed på produktion af babymad, er det lige så vigtigt at korrekt gemme efter at have købt grød "Heinz". Kommentarer, der indeholder om dette produkt lidet flatterende oplysninger, synes ofte på grund af det faktum, at moderen ikke var i overensstemmelse med betingelserne for opbevaring. For ikke at blive konfronteret med et sådant problem, babymad, især korn, bør anbringes adskilt fra andre produkter. Åbning af pakken, du nødt til at forbruge mad i 21 dage eller kasseres.

Med forbehold for alle regler for opbevaring og madlavning grød "Heinz", og vil sætte pris på mødre og babyer. Efter deres vælger som et første fodring mere end én generation, efter anbefalinger børnelæger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.