Mad og drikkevarerOpskrifter

Fiskefrikadeller til børn. Korrekt babymad

Sikkert alt forældre ved, at fisken - et meget nyttigt produkt til sundhed og ordentlig udvikling af deres barn. Fisk indeholder i sin sammensætning et nyttigt protein, aminosyrer, vitaminer og mineraler, der er væsentlige for at dyrke en lille krop. Hertil kommer, at fisken en bedre vifte af produkter til barnet, snarere end kød. Den har ingen grove fibre, som er vanskelige at fordøje og absorberes af kroppen for længe.

Fishcakes - det bedste valg

Hvorfor netop fiskefrikadeller for et barn at være det bedste valg retter? For det første, hvis ordentligt forberedt, så er den mindste tab af alle nyttige egenskaber og kvaliteter af produktet. For det andet, burgere - en ret, som er elsket af alle børn, selv de mest kræsne og lunefulde vaner.

For det tredje, fiskefrikadeller til et barn kan være forberedt på fremtiden. Selvfølgelig børnene fra et til tre år til bedre forberede friske burgere, men for ældre barn er meget muligt at lave knipler og i fryseren. Det er ikke altid de unge mødre har en masse tid til at stå ved komfuret. Tilberede fisk kager og frosset til fremtidig brug - ideel til at spare kostbar tid.

Valg og tilberedning af fisk til frikadeller

For at forberede fiskefrikadeller for et barn at være i butikken til at være opmærksom kun til de fedtfattige varianter af fisk. Især hvis dit barn er knap et år gammel. Det er bedre at købe kulmule, kuller, rødspætte, sej.

Meget velsmagende fiskefrikadeller Cod. For børn denne fisk mere velsmagende end sej eller kuller. Og for at finde fileten torsk er meget lettere end fileter af kulmule eller pighvar. Det er ikke altid tid til indledende skæring fisk.

Hvis der stadig findes den tid, vil det give nogle anbefalinger til at skære fisk til frikadeller. Fisk før sammenklumpning bør skylles flere gange under rindende vand. Så har du brug for at fjerne hoved, indvolde og vægt. du kan ikke smide fiskeben, de producerer en god rig bouillon (hvis burgere er kogt i ovnen, er det nyttigt).

Efter at skære fisk bør hakke flere gange. Som eksperter siger, jo yngre barnet er, jo mere omhyggeligt skal levere fisk fra knoglerne.

De vigtigste ingredienser

  • Fish fedtfattig sorter - pund.
  • Kylling æg - ét stykke.
  • Hvidt brød eller brød - 100 gram.
  • Mælk - halv kop (100-150 ml).
  • Solsikkeolie (hvis patties er stegt).
  • Fisk bouillon (hvis fiskefrikadeller til baby, du har besluttet at lave mad i ovnen).
  • Salt.
  • Løg eller purløg (ekstraudstyr præferencer og baby).

Fremgangsmåde til fremstilling

Når du har forberedt fiskene hakkekød, kan du begynde at forberede de øvrige ingredienser. Hæld mælken i en lille skål og tilsæt til brød eller brød. Lad et par minutter til at rulle svulmede. Klem og tilføje til udstopning. Hvis du har tid og lyst, kan være gennemblødt brød hakkekød med kød.

Endvidere er vi forsøger at drive et æg i blandingen og tilsæt en lille knivspids salt. Som for stævnen, vil alt afhænge af barnets præferencer. Der er børn, der er villige til at absorbere fisk kager - for et barn dette produkt er ganske påfaldende i skålen. Men der er børn, der genkender løg overalt på en gang, og nægter at spise. I tilfældet med løg - valget er hans mor, der kender bedre end nogen af de smagspræferencer af hendes baby.

Endvidere bør definere tilberedningen. Eksperter siger, at hvis du tilberede fisk kager til et barn 1 år gammel, er det bedre at vælge ovnen eller damper. Hvis dit barn er ældre, kan du bøffer og steges i lidt olie.

Så forberede fisk kager for et barn (1 år). For at tilberede lækre burgere i ovnen bør være præ-cook bouillonen. Formet bøffer lagt ud i den forberedte pan. Nederst på formularen, kan du hælde lidt fiskebestand (her i handy knogler, at vi ikke råde til at smide ud), eller vand. Væsken bør blot dække bunden af koteletter. Et låg eller folie ikke kan dækkes. Færdigretter meget hurtigt - omkring 10-20 minutter. Koteletter opnås saftig, med en rig smag af fisk.

Enhver opskrift på fiskefrikadeller til børn kræver et minimum af olier og fedtstoffer. Så hvis du beslutter, at du ikke vil bruge ovnen eller damper, og vil stege bøffer, så prøv at bruge den mindste olie. Bedre, hvis det vil panorere med non-stick belægning. Så kan undgås brugen af vegetabilske fedtstoffer i almindelighed, at kun gavne barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.