Mad og drikkevarerOpskrifter

Grønne æbler: drage til organismen. Opskrift på Charlotte

De mest populære frugter i vores land - æblerne. De er tilgængelige, lavt kalorieindhold og hjælpsomme. Deres saftig smag, behagelig aroma uforlignelige blade ingen ligegyldig. Røde og grønne æbler forbruges i nogen form: tørret, rå, bagt, syltet. Hvor mange måltider er forberedt: syltetøj, kompot, juice, kager, syltetøj - alle på én gang, og you name it.

Fordelene ved grøn æbler sundhed

Regelmæssig indtagelse af frisk frugt fremmer normalisering af fordøjelsessystemet, forhindrer forstoppelse og hepatisk giver funktionalitet på grund af indholdet af chlorogensyre syrer. Grønne æbler er særligt rige på citronsyre, æblesyre og vinsyre, og hvor en enorm mængde af tanniner, vides at stoppe ubehagelige processer af forrådnelse og gæring i maven.

Ikke uden grund, at mange eksperter anbefaler fastende at spise en rå æble for normal funktion af mave-tarmkanalen. Som forebyggelse af nyresten og galdesten nødvendige daglige medtage i din kost, disse frugter, og det er bedre at drikke frugtjuice. Så du kan øge surhedsgraden i maven.

Grønne æbler er rige på jern, men selvfølgelig, at element i dem er meget mindre end i det naturlige kød eller lever. Men dette essentielt sporstof for kroppen let at fordøje, så du kan bruge den frugt til forebyggelse af denne alvorlige sygdom, såsom anæmi, især hos gravide kvinder og børn.

struktur

Brugen af disse populære frugter har gentagne gange vist sig at være lægerne, lad os komme til den mineralske sammensætning. At grønne æbler er de mest nyttige og har en terapeutisk virkning på mennesker. Modne frugter rige på pektin, fructose, vitamin kompleks heltal - A, B1, B2, E, C. Derudover deres sammensætning er mineralsalte, organiske syrer og værdifulde mikronæringsstoffer. I de umodne frugter foreliggende stivelse, som spaltes som modning og erstattet sukker.

Vi beskriver nu de populære opskrifter. Af grønne æbler kan tilberedes mange retter. Den mest populære og let - tærte med æbler. Kage ligesom og små og store luft mix dej og bagte frugter giver et fantastisk resultat. Udover kager meget hurtigt forberedt.

Produkter: glas mel, fire æg, sukker, 10 g bagepulver (tilgængelig sodavand), kanel (20 g) og grønne æblesorter.

Frugt skåret i tynde skiver, drys dem med kanel og sukker, lad suge. I løbet af denne tid, slå æg, gradvist tilsæt sukker og mel (helst sigtet). Derefter tilsættes bagepulver.

Smør en ovnfast fad med smør. Nederst jævnt fordelt frugt og hæld dejen. Sæt i ovnen forvarmet ovn i 20 minutter. Denne klassiske parabol vender altid duftende luft og saftigt. I stedet for æbler, kan du tilføje en række frugt, syltetøj, konserves. Serveres med vanilleis eller varm sirup.

Fantastiske opnåede tærter med æbler. Desuden er disse frugter tilsættes ofte under andet retter og saucer til at give en pikant sød-sur smag. Denne alsidige produkt er helt unik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.