TravelingRetninger

På spørgsmålet om, hvor på kortet Yakutia, er der flere svar

Det første svar på spørgsmålet, som er på kortet Yakutia, dette - den største i den fjernøstlige føderale distrikt i Rusland.

Den største amt i verden

Du kan starte med det faktum, at Republikken Sakha - det store område fra den administrative status i verden. Inden for sine grænser, let kunne rumme 8 lande som Tyskland, eller 7 - Frankrig. Her er de største forekomster af kul, diamanter og uran. Det er en skat af Rusland. Hvor er kortet Yakutia? Langt - i det østlige Sibirien. Blandt dens skatte "kun et fly kan flyve." Dette skyldes primært, at næsten hele landet geografisk placeret i det fjerne nord, og 40% af sit areal - over polarcirklen. anlæg af veje på grund af permafrost, især i betingelserne for forestående global opvarmning vanskelig. Det bliver indlysende svar på spørgsmålet, som er på kortet Yakutia. I det Arktiske Ocean, på den nordlige halvkugle, hvor det ikke har nogen lige republikker på varighed periode ved lave temperaturer. Her er de koldeste byer i verden - landsbyen Oymyakon og Verkhoyansk byen.

Rich ressourcer - gode udsigter

Selvfølgelig, levevilkår i Yakutia er næppe komfortabel, men republikken er et område, der er rigt på naturressourcer, og derfor befolkningen Sahi vil nødvendigvis stige. Nu er disse enorme områder beboet af små mere end en million mennesker. Geografisk, der besvarer spørgsmålet, hvor er kortet Yakutia, kan du angive, at det er placeret på den vestlige del af det centrale sibiriske Plateau. Den østlige del er bjergrigt - hele venstre bred af Lena tager Verkhoyansk Range, som ligger længere mod øst og Jansky Elga plateau. To tredjedele af det samlede areal af Yakutia består af plateauer og kamme. Dens samlede areal krydser Lena, midt i strømmen, der er Tsentralnoyakutskaya sletten. I republikken en masse floder (700) og søer.

Den vigtigste rigdom af Yakutia

Republikken er rig på mineraler, men en særlig plads er udviklingen af nye felter og driften af de eksisterende diamant kimberliter og lamproit rør. Ja, i Yakutia udvindes 82% af alle russiske diamanter, som til gengæld gør det muligt at intenst følge Bosnien, andenplads i verden med hensyn til produktionen. Hvor i Yakutia minerede diamanter? Mest af alt - i området ved poolen Viluy floden. Her er diamant Ruslands hovedstad - byen fred. De begyndte at komme her for relativt nylig, men stadig i 40'erne af det nittende århundrede geolog R. K. Maakom er blevet foreslået, at disse lande er rige på jernmalm og ædelstene. Men den første kimberlit rør findes her kun i 1954. Feltet kaldes "Kornmod". 15 felter blev opdaget indtil 1958, den sidste store, er blevet kaldt "The World". Omkring det begyndte at danne og afvikling i tilgroet diamant kapital - Fred.

Barske men smukke land

Nu dette kaldes den russiske republik af de rigeste regioner i Sakha (Yakutia), nemlig i oktober 1991. Tidligere havde det selvstyre i Den Russiske Føderation. Og på spørgsmålet, hvor det er republikken af Sakha (Yakutia), er svaret som følger - fra øst sibiriske Hav og Laptev Hav i nord til Amur-regionen i syd. Fra Krasnoyarsk Territory i vest til Tjukotka autonomi, Magadan og Khabarovsk Territory - i øst. Natur Republik er meget rig og smuk. Utrolig maleriske bredden af sine største floder - Lena, Indigirka, Kolyma, Vilyuya, Jana. Der er store reserver med unik flora og fauna. Dybden af nogle af de større søer i republikken af Sakha (Yakutia) og stadig ikke ligefrem målt. Det er en stor og lovende i enhver henseende kant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.