HjemlighedHavearbejde

Beaded tamarisk busk plantning og pleje

Hvis du har et ønske om at vokse i hans dacha i blomst haven eller på altanen i et stort kar tamarisk, plantning og pleje skal være forsigtig, ellers lunefuld busk smide alle deres "perler", og vil stå nøgen påmindelse om mishandling af gartneren. Ikke meget stærkt forgrenede plante påvirker vækstraten og dens dekorative effekt. Ved plantning i åbent terræn busk kan nå 3-4 meter i højden og spredes sædvanligvis 2-3 m omkring sin kuffert.

Tamarisk: dyrkning og vedligeholdelse. Tips til begyndere

Det bedste sted for denne plante på sitet er anses beskyttet mod stærke vindstød punkt, hvor det meste af dagen er udsat for direkte sollys. Rodsystemet bisernika (som det kaldes populært) er absolut ikke tolerere overdreven vandmætning af jorden. I dette tilfælde Tamarisken - fugt-elskende buske, dvs. det skal vandes godt, men jorden skal ikke blive oversvømmet i alle tilfælde. Afstanden mellem frøplanterne skal kunne modstå et minimum på 2-3 meter. Hvis skuddene er plantet i krukker, skal de være grundigt fugte tærskelen til transplantation i jorden. Våd jord vil blive i skuffen, og tamarisk få nødvendigt at udveksle stress vanding.

Hul størrelse bør overstige 1,5 gange størrelsen af beholderen, hvor den voksende frøplante. Hvis du ikke vil dø ung tamarisk, plantning og pleje bør omfatte oprettelse af en god dræning og opretholde en stabil luftfugtighed. I hullet kan du hælde 15-20 cm ekspanderet ler eller grus. Som en blanding af jord udgravet jord og tørv observere forhold 1: 1. Du kan også gøde jorden ved enhver mineralsk gødning eller en blanding af organisk befrugtning (for eksempel "Bioterra") og kvaliteten af frugtbar jord.

Root livmoderhalsen planter bør absolut være på jordoverfladen. Efter opfyldning af hullet med jord bør omhyggeligt hæld den unge tamarisk. Plantning og plante sundhedspleje omfatter bioklip drift når træstammer tæt tørv eller særlige træflis. Nogle gartnere foretrækker at bruge fyrrenåle, men bisernik dårligt opfatter en "slør". Det er også muligt at styrke rødderne af forskellige vækstfremmere, såsom "Kornevin" eller "Radifarm".

I det første år af livet i det nye sted skal være godt vandes tamarisk. Plantning og pleje, i almindelighed, er ganske enkel. Grundlæggende er det hele kommer ned til at opretholde en ønsket fugtighed. Dette skyldes det faktum, at rodsystemet af busken ikke er i stand til selvstændigt at producere en tilstrækkelig mængde af fugt fra jorden. Desuden er det jordbearbejdning anbefales regelmæssigt, dybden af mindst 6 cm i slutningen af april indført. Kompleks gødning - mineralsk eller organisk.

Hvis du pludselig ramte busk svampesygdomme, er erfarne gartnere rådes til at bruge fungicider ( "Horde" eller "fundazol"). Men fra larver eller bladlus anvende insekticider -. "Konfidor", "aktellik" osv Enhver plante behov og forebyggende behandling, beskyttelse mod små og store skadedyr. Ingen undtagelse og tamarisk. Plantning og pleje af denne smukke, som du ser, er ikke så kompliceret. Med hensyn til den kolde årstid, der er det vigtigste - at følge vinter skadedyr: harer og mus kan sulte det bisernika bark, så eksperter anbefaler at pakke jorden del af planten med en speciel beskyttende materiale. Korrekt beskæring vil bidrage til at forbedre rigelige blomstring tamarisk, så hvert efterår bør skære unødvendige grene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.