Hjem og familieGraviditet

Sorrel under graviditet: gavn og skade, mulige kontraindikationer

Sikkert alle ved, at friske krydderurter, grøntsager og frugter er meget godt for kroppen og arbejdet i mange systemer. Således af disse produkter kan få et sæt af naturlige vitamin komplekser, næringsstoffer og mineraler. Dog kan ikke alle ingredienser skal bruges vordende mødre. I denne artikel vil vi fokusere på, om skovsyre kan være i graviditeten. Du indhente synspunkter fra eksperter om dette emne. Også kunne gennemgå en liste over mulige kontraindikationer for brugen af dette produkt.

skovsyre

Under graviditet og i hendes fravær, kan denne grønne virke mirakuløst på den menneskelige krop. Mange healere og læger har brugt anlægget til fremstilling af lægemidler infusioner. Selv i oldtiden, det blev bekendt med de utvivlsomme fordele ved dette produkt. Men det er sikkert skovsyre under graviditeten? Overvej de grundlæggende synspunkter om dette spørgsmål.

Virkningen af anlægget på tarmene og fordøjelsesorganerne

Fordele skovsyre under graviditeten er, at det hjælper med at etablere de fremtidige mums ordentlig fordøjelse. Ved regelmæssig brug af pyntegrønt i frisk forbedret adskillelse af mavesyre og galde. Kvinderne siger, at produktet giver dig mulighed for at kæmpe med toxemia. Ja, i de tidligste perioder, så jeg ønsker at spise noget sur.

Ligesom alle andre greens, er sorrel under graviditeten perfekt kæmper med forstoppelse. Dog kan produktet være nyttig i tilfælde af diarré. Det er godt renser tarmene af toksiner og fækale indskud. Det er meget vigtigt for gravide kvinder, fordi deres krop har brug for at være så ren og sund samtidig med et barn.

Indflydelse af grønne områder på immunsystemet

Sorrel under graviditeten kan blive en god forebyggelse af forkølelse. Som vi alle ved, i den første uge af ventende barn immunitet kvinder alvorligt svækket. Dette fører til fastgørelsen af infektion og udviklingen af inflammatoriske processer.

Produktet indeholder store mængder af C-vitamin Sammensætningen af sådanne urter kan konkurrere selv med citron. Regelmæssig brug af skovsyre fører til genoprettelse af immun beskyttelse. Hvis en gravid kvinde er syg, vil denne ingrediens hjælpe hende komme sig hurtigere. skovsyre er ofte anbefales at tage med angina. Til behandling af denne sygdom normalt kræver antibiotika, der absolut kontraindiceret i vordende mødre.

Urogenitale infektioner og deres behandling

Sorrel under graviditeten kan frigøre dig fra urinvejene patologi. Hvis de opdages blære infektion eller blærebetændelse, er det nødvendigt at anvende sådanne urter dagligt i en eller to uger.

Produktet indeholder i sin sammensætning af oxalsyre, hvilket er helt ødelægger patogene mikrober og bakterier. Hvis du ikke kan behandle sygdommen medicin (ofte forbudt), så prøv at bruge skovsyre.

Den negative effekt af produktet på kroppen af den vordende moder

Så fandt vi, at meget nyttigt sorrel under graviditeten. Kan jeg spiser det hver vordende mor? Er der nogen begrænsninger og kontraindikationer?

Grønne i sin sammensætning indeholder oxalsyre, som fremmer dannelsen af oxalat. Hvis en kvinde har ingen problemer med nyrerne og galdeblæren, kan vi trygt bruge anlægget. Men når de opdages i ligene af disse sten er at opgive sådanne fødevarer. Ellers forværring af patologier kan forekomme som fører til komplikationer og hospitalsindlæggelse.

Også, ikke at misbruge skovsyre under graviditet, når der er en mangel på calcium. Dannelse organer og krummer i systemet og så fjernet fra moderens krop en stor mængde af stoffet. Sorrel også i stand til at øge udvaskningen af calcium. Dette fører til en svækkelse af forværring sundhed hår og negle. Glem ikke kvinderne i knogle-system, som nu har ansvaret forstærket belastning.

Hvis den vordende mor har en sygdom i maven, såsom et sår, og derefter fra sådan et måltid, anbefales det at undlade at stemme. Bestanddele af denne plante kan irritere slimhinderne og føre til en forringelse af kvinden.

Blandt de absolutte kontraindikationer for brugen af anlægget kan skelne individuelle intolerance oxalsyre. I dette tilfælde kan kvinden ikke spise podbnym plante ikke kun under graviditeten, men i sit fravær.

Sådan bruger dock mens de venter på at barnet ikke at skade kroppen?

Produktet er ikke forbudt under graviditet. Det kan og skal spises. Det bør dog tages hensyn til mulige kontraindikationer og eksisterende patologi. Så ernæringseksperter og læger anbefaler blandeanlæg med mejeriprodukter.

Hvis du laver en salat med tilføjelse af skovsyre, så kan du fylde den med frisk yoghurt. Sådanne fødevarer er ikke kun lækre, men også meget nyttigt for den vordende mor. En kvinde kan få de nødvendige mineraler og vitaminer. Samtidig betyder det ikke mister de gavnlige calcium portioner.

Når en tabel af grøn borscht tilføje til det sure. Dette vil ikke kun give ømhed og smag fantastiske retter, men også bidrager til de gunstige virkninger af planter på kroppen.

sorrel bruges ofte i frisk formular. Her skal du være forsigtig. Ethvert produkt, kan selv de mest nyttige, i for store mængder skade menneskers sundhed. Hvad at tale om en gravid kvinde og barnet, systemer og organer, der er dannet alene.

Opsummering

Du bliver opmærksom på de fordele og skadelige virkninger af sorrel under graviditeten. Læger anbefaler ikke at bruge anlægget til et par dage før fødslen. Dette kan være dårligt for barnets tarme og forårsage dem kolik.

Vær sikker på at tale med din læge og finde ud af, om det er muligt at spise denne plante i det enkelte tilfælde. Spis godt og varieret. I dette tilfælde vil barnet få alt hvad du behøver, og du vil ikke brug for en ekstra dosis af vitaminer og mineraler. Lys din graviditet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.