Hjem og familieGraviditet

Hævelse i graviditeten: behandling og forebyggelse.

En af de mest ubehagelige øjeblikke under graviditeten er hævelse. De overvinde enhver kvinde i større eller mindre grad. Hvis for normal fosterudviklingen tilladt for hele perioden til at ringe i vægt til 12 kg, af dem omkring 6 kg er flydende. En meget vigtig rolle i graden af hævelse af kvinden spiller hendes genetik. Hvis alle kvinder i familien har lidt alvorlig hævelse, så skal du forvente det samme.

hævelse af årsagen kan gemme sig i en kvindes krop forfatning. For eksempel en dame af små personer tendens til at være større hævelse, samt at have overvægt. Den anden årsag kan styres gennem kosten, diætist tildelt individuelt.

I den normale strøm af graviditet, hævelser i benene og vises kun i tredje trimester. Hvis andre dele af kroppen begynder at svulme op, især før den sjette måned, skal du lave en aftale med din læge, da dette indikerer tilstedeværelsen af eventuelle afvigelser. Hvis du trykker på huden er der en bule, der hurtigt kan tage den tidligere form, betyder det, hævelse under graviditeten. behandle dem bør fortrinsvis ikke køre.

Hævelse i graviditeten: behandling

For det første fra strømforsyningen, og mængden af vand afhænger af hævelse under graviditeten. deres behandling begynder med afvikling af deres egen kost. Det er nødvendigt at give op salt mad, da det forhindrer udskillelsen af vand fra kroppen. Gravide kvinder, især i de senere faser, er det nødvendigt at nøje at kontrollere mængden af væske indtages dagligt. Som regel er det tilladt op til 2 liter, og i dette beløb omfatter ikke kun vand, men også supper, juice og meget mere.

Hævelse hos gravide kvinder kræver særlig behandling, så du har brug for en velorganiseret daglige rutine som at gå i seng senest 11:00, og en masse walking i den friske luft. Det vil være nyttigt i løbet af dagen flere gange for at ligge ned med benene hævet. Sove fortrinsvis på side. Det bør helt at opgive kulsyreholdigt vand, og så det er ikke særlig godt for kroppen og især under graviditet. Den bedste kur mod hævelse under graviditeten - en afbalanceret kost, der er ordineret af en læge. Og en gang om ugen, kan du arrangere de dage, hvor kun at spise ost, frugt og vand.

Hvis du er tørstig, men vandet må ikke indtages i tilstrækkelige mængder, er det nødvendigt at erstatte det med frugt og grøntsagssaft. Kun saften skal friskpresset, fordi bladet ikke er et naturprodukt og indeholder store mængder af sukker. Naturlig juice indeholder også vand, men væsken har en særlig struktur, takket være som den fordøjes hurtigere.

Hvis hele kroppen var hævelse under graviditeten, bør behandlingen begynde med en redegørelse for årsagerne. Det er nødvendigt at bestå en urin-test, kan siges hvis resultater om den eksisterende patologi og afvigelser. For eksempel, hvis du har fundet et protein i urinen, så diagnosticere præeklampsi. I dette tilfælde en gravid føles om morgenen følelse af tunghed i benene, bliver træt nemt og overanstrengelse. Dybest set præeklampsi er allerede tydeligt på 20 uger. For at bestemme, hvor godt en graviditet opstår, og hvordan der er moderat hævelse, bør være at overvåge ændringer i kropsvægt. Som reglerne sæt indeks på omkring 400 gram om ugen, det vil sige, vægtøgning bør ikke overstige denne værdi.

For at bestemme graden af hævelse mange prøveanvendelse McClure-Aldrich. En opløsning af 0,25 volumen injiceres under huden og overvågning af reaktionen. Som praksis viser, til fuldstændig fjernelse af moderluden opnåede kunstigt, er det nok i 45 minutter. I de tilfælde, hvor det falder ud over en fastsat grænse, konstatere tilstedeværelsen af skjulte ødem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.