SkønhedNegle

For hvad der er behov for manicure akryl pulver?

For at kunne opbygge dine negle, skal du have på plads tre hovedkomponenter: en kompetent specialist værktøj og materialer af høj kvalitet. I de seneste år, særligt populær metode til at skabe neglepladen, en komponent, som er en pulveriseret akryl.

magiske pulver

I processen med neglepleje kvinder normalt står over for mange udfordringer. Over tid, udseende begynder at ødelægge regrown neglebånd eller pludselig dukkede grater. Men mest bekymrende er neglepladen. Det kan bryde eller delaminere. Retableringen kræver som regel en masse tid. Men dette kan undgås, hvis du bruger den metode til akryl udvidelser. Kunstigt skabte plade viser sig meget stærkere end naturlig. Det er meget praktisk og giver dig mulighed for at se velplejede hænder lang. En af de vigtigste komponenter af en sådan sammensætning er akryl pulver.

Det er et fint pulver, som ved blanding med de andre bestanddele skaber en gelatinøs masse, fryser på få minutter. Tidligere acryl pulver indeholdt en methylmethacrylat. Efter forbindelse med monomersammensætningen lige størknede efter opvarmning med ultraviolette stråler. Desuden pulveret var ganske toksisk og til tider medføre forskellige svampesygdomme. Nu er dette pulver er baseret på methacrylat. Dette materiale er overlegen i forhold til sin forgænger i alle henseender.

En velkendt teknik

Forøg neglene begyndte ikke så længe siden. Proceduren er meget hurtigt blev populær, og nu næsten hver neglesalon har specialist, der på kort tid kan dramatisk ændre udseendet af kundens negle. Et interessant faktum er, at den meget måde at skabe en vidunderlig blanding har været kendt i lang tid. Det blev brugt til fremstilling af tandfyldninger. Og nu øjnene af patienten, de bruger særlige medicinske instrumenter gør en plastisk masse, hvor også omfatter akryl pulver. Og for at massen størkner hurtigt anvendt stråling lampe. Receptionen er ganske enkel, men meget effektiv.

Med søm sker den samme situation. Arbejdet indebar to materialer: den flydende monomer og pulver. Blanding, de bliver til en viskøs masse, som påføres med en speciel børster. Det er let spredes med hele omkredsen af neglepladen og uafhængigt størkner efter kort tid. En sådan procedure har en række væsentlige fordele:

1) Neglene er meget stærkere. De behøver ikke adskilt og ikke bryder.

2) Under drift har blandingen ikke røre huden.

3) Der er ingen grund til at bruge ekstra udstyr (lampe).

4) Reduceret tørretid.

5) Hvis nødvendigt kunstig plade kan nemt fjernes uden alvorlig skade.

Selv disse kvaliteter er nok til at give sin præference til en sådan procedure.

En rig variation af produkter

I teknikken af akryl udvidelse skal vises flere og flere nye materialer hvert år. For eksempel, akryl pulver til negle allerede har mange sorter. Blandt dem er:

 • stærkt plastmateriale, medium og høj polymerisation,
 • farvet glas,
 • camouflage,
 • farvet,
 • Fransk manicure blanding
 • pulvere til akvarium design.

Derudover moderne pulver egnet til anvendelse med en række forskellige monomerer. Skabt hele samlinger og produktlinjer, der giver dig mulighed for at vælge en almindelig manicure til et højere niveau. For eksempel kan den anvendes som udgangskomponent farvet pulver.

Som et resultat, vil den nye søm oprindeligt have den ønskede nuance, og det er ikke længere nødvendigt med hjælp fra udsmykning lak. Neglen kan gøres halvgennemsigtige. Dette vil tilføje til ham ægthed og samtidig visuelt skjule eventuelle mangler. Hertil kommer, at akryl metode gør det muligt at vælge ikke kun længden, men også formen af neglen. Det kan gøres firkantet, rund, køre i form af små dråber, stilet eller toppe. Det hele afhænger af kunden.

Tilpasset indretning

Hvis neglene bliver behandlet med gel lak og allerede har en vis skygge, betyder det ikke, at det ikke kan ændres. Sådan en manicure kan nemt justeres. Du skal bruge maling, gel, akryl pulver og UV-lampen.

Alle handlinger skal gøres roligt og trygt:

 1. Med en pensel påført farve gel på overfladen af neglepladen. Figur nødt til at vælge på forhånd, og tidligere lidt øvelse.
 2. Særlig skovl type banker pulver og drys det behandlede søm.
 3. Vent et par sekunder, men ikke for meget længe.
 4. Forsigtigt ryste pulveret tilbage i krukken.
 5. Læg hånd i hullet og tørre negle lampe i 2 minutter.
 6. De resterende partikler af pulveret for at fjerne børsten.

Hvis det gøres korrekt, inden for en time manicure vil være helt anderledes. Selvfølgelig, at skildre et komplekst mønster, vil det være svært, så du bør forsøge at bruge mere end simple geometriske figurer.

Amplifikation strukturel styrke

Unik pulver er egnet ikke kun for byggeri og dekoration. Dens muligheder er meget bredere. Med sådan et søm pulver kan gøres mere holdbare. Med denne simple procedure, kan enhver kvinde klare på egen hånd. Det kræver kun de nødvendige materialer, værktøj og udstyr. Styrkelse af akryl pulver udføres i tre faser:

 1. Påfører hver søm basefarve. Dette skal gøres meget omhyggeligt, anvende makeup smidige bevægelser, så det ikke rører huden.
 2. Drys pulver overflade neglepladen, børstning med en børste aflytning.
 3. Tør hænderne på den ultraviolette lampe.
 4. Fjerne eventuelle pulverrester og ren børste.
 5. Coat et tyndt lag af søm top.
 6. Igen tørre hænderne under lampen.

Kløerne er klar til videre behandling. Derefter kan de være belagt med en farvet lak og nyde det udførte arbejde. Hvis det er nødvendigt, kan denne procedure efter en vis tid blive gentaget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.