HjemlighedGør det selv

Weave i slangebøsse af rezinochek: instruktion

Vævning rezinochek til slangebøsse er blevet en favorit tidsfordriv for børn og unge rundt om i verden, og voksne nogle gange er knyttet til sagen, selv om det ofte er bedre at berolige nerverne. Lektion er virkelig fascinerende, og modtog dekorationer gerne bærer børnene.

Hvad der er behov for at vævning rezinochek til slangebøsse?

Weave i slangebøsse af rezinochek forudsætter ikke blot ønske, men også en række specifikke udgangspunkter værktøjer. Som regel kan de være maskinen til vævning, clips, en slangebøsse, lidt elastikker af forskellige farver.

Gang i dit arsenal optrådte nødvendige værktøjer, du har brug for at mestre processen. Dette kan hjælpe til ikke kun at besøge de specialiserede kurser, men også ser på video tutorials på internettet.

Weave rezinochkami til slangebøsse at blive mere populære også fordi den fik dens tilbehør er meget elegant, smuk og praktisk. Det praktiske spiller en rolle her. Med deres hjælp, kan du fremhæve originalitet ikke blot kjole, men også badedragt. Dette armbånd er ikke bange for vand, det kan sikkert svømme og slappe af på stranden.

Fremgangsmåder til vævning på rezinochek slangebøsse

Der er mange måder at kreativitet, ved hjælp af, som du kan få en helt anden og meget originale armbånd. Regnskabsmæssig om vævning rezinochkami slangebøsse, bør begyndere vælge uhøjtidelig ordningen og at uddanne dem, og derefter gå videre til mere komplekse og sofistikerede.

Før du begynder skal du forberede alle vævning tilbehør. Rezinochku anbefale at bære en slynge i form af otte. Så smide i bunden et par multi-farvede elastikker. Efter dette, er den nedre gummi krog skruet på begge sider. Efter dette, er oversiden sat på en anden tyggegummi og drejninger. Dette resulterer i en meget interessant vævning.

Sådan flette en fransk fletning fra rezinochek

Weave rezinochkami til slangebøsse tallene - det er meget interessant, men nogle gange svært. Men der er en interessant og enkle måder, der har magten, selv for begyndere. En af disse kan betragtes fletning fransk fletning.

Når der anvendes denne type af flettede en første gummi fastgøres typisk otte. Efter denne procedure, top sikrede anden to, men otte i dette tilfælde allerede behøver ikke at bare sætte dem nøjagtigt. I dette tilfælde den nederste sløjfe rezinochki når krogen trækkes og forbliver i midten. På de samme prøver er de samme trin med det andet bånd.

Sådanne operationer udføres flere gange, er det meget vigtigt, er det punkt, at de nedre tandkød hængsel fjernes fra en slangebøsse og forbliver i midten. Disse aktioner har brug for at gøre op for, så længe længden af båndet når den ønskede størrelse.

Weave den trefarvede armbånd

Weave rezinochkami armbånd til slangebøsse bliver meget sjovere, hvis processen bliver brugt mere end én farve, og meget mere. Processen med at skabe tre-farvet armbånd ligner hvordan man laver et armbånd fransk fletning. For det oprindelige design, når rettelsen slutter, kan du dekorere produktet vedhæng. Af den måde, kan blomster tage tre valgfri, kan være mere, men ikke overdrive det, og i den forbindelse, fordi farven i første omgang skal være i harmoni og ikke skaber unødig medley.

Generelt oprettelsen af armbånd tager omkring tyve minutter. Denne aktivitet kunne meget vel være velegnet til mødre, der er på barselsorlov og ikke har en masse fritid.

Vævning tal fra tandkødet

Vævning rezinochek til slangebøsse tal er alle de vrede i denne retning. Kvaliteten af disse produkter, kan vi se nøgleringe, vedhæng og så videre. D. Metoderne til deres fremstilling og design kan være meget forskellige, samt farver. Med brugen af forskellige typer af maskiner kan fås og forskellige størrelser og typer af figurer.

Et vigtigt aspekt i produktionstal er, at vævningen bør være mindst to elastiske bånd, ellers mulig på produktets pauser. Du kan selvstændigt komme med udformningen af fremtidige tal og bruge færdiglavet.

Weave i slangebøsse af rezinochek giver dig mulighed for at skabe sådanne interessante tal som harekillinger, jordbær, hjerter, fugle og så videre. N. Men nogle af dem antyder tilstedeværelsen af en vis farvesætningen i dit materiale.

Historien om vævning rezinochek

Weave i slangebøsse af rezinochek dukkede op i Amerika. Børn der er meget rastløs og egentlig ikke afhængige af håndarbejde. Til dem i det mindste i en eller anden måde at knytte til denne færdighed, er tanken om vævningen af lyse og farverige gummimaterialer blevet oprettet. Resultatet var ikke længe på sig, og snart de fleste af de børn, ikke kun i USA, men i hele verden har deltaget i vævning af rezinochek. De har skabt mesterværker, de er ikke kun slidte for dig selv og dekoreret dem deres tøj, men klædt dukker, og gav bedste venner.

Materiale til vævning står ganske billigt og er meget overkommelige. Denne faktor har spillet en vigtig rolle i at fremme denne hobby.

Former til vævemaskiner

Hvis du ønsker at flette armbånd er ikke den samme type, skal du flere former for maskiner, der adskiller sig ikke kun i struktur, men også i størrelse. Maskinen (slangebøsse), og du kan bygge dig selv: det kan godt erstatte køkken gaffel eller to blyant. Dog vil denne mulighed være meget primitiv og ikke tillader dig at oprette sofistikerede og eksklusive mesterværker.

Mere kompliceret anordning beregnet til at skabe hele gummisammensætninger, en gennemsigtig plast base, hvor flere rækker af stave sikret. Det er på denne enhed afslørede de største muligheder for kreativitet.

Hvad kan du ellers flette tyggegummi?

Weave i slangebøsse af rezinochek er ikke begrænset til skabelsen af armbånd. For nylig muligheden for denne form for kreativitet udvides til uendeligt. Vi kan se ikke kun den flettede gummi brelochki og smykker, men også dyrefigurer, dukker tøj, tasker, sko layout og mange andre emner. Jo længere væk, jo mere udviklet denne type håndarbejde. Nogle gange virker det, at forfatternes fantasi er grænseløs.

kvalitet materiale

At købe kits til vævning rezinochek, så prøv at vælge en høj kvalitet materiale. For det første kan deklasserede produkter har en negativ indvirkning på sundheden, og for det andet, at arbejde med dem, vil ikke bringe nogen fornøjelse. Utilstrækkelige kvalitetsmaterialer hurtigt bryde, pause, mister deres form, hvilket er meget frustrerende for den person, der har i hans fantasi malede det færdige produkt.

For nylig, at en masse postyr rundt for at forbyde børn at væve og bære armbånd rezinochek, fordi det har en negativ indvirkning på deres helbred. Her, igen, den vigtige rolle spilles af kvaliteten af de erhvervede materiale. Hvis den er udstyret med de nødvendige certifikater for kvalitet, kan du ikke frygte for sundheden, og hvis produktet er en hytte industri og er uden ordentlig dokumentation, er det ikke risikoen værd og bruge penge på det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.