SundhedSygdomme og betingelser

Uopsættelighed: årsager og behandling

Haster - forstyrrelser i kroppen i forbindelse med pludselig og uimodståelig vandladningstrang eller afføring. Disse fænomener er symptomer på sygdomme i uorgenitalsystemet og tarme.

krænkelse af vandladning

Haster med at tisse levere menneskelig ubehag og forstyrre opretholdelsen af et tilfredsstillende liv. Dette skyldes det faktum, at efter at tømme blæren efter kort tid en person føler en skarp ønske om at igen gå på toilettet. Der er en følelse af, at urinen vil ske med det samme, og der er en frygt for, at det ikke vil være i stand til at holde.

Nogle gange sker det, at i nogle tilfælde er det symptom ledsaget af inkontinens. Typisk er disse fænomener - en angivelse af urinvejene inflammatoriske proces bliver mindre tilbøjelige til at forårsage forøgelse af intravesikalt tryk, og kan fremprovokere sygdom genitale infektioner, og endda drift af rygmarvsskade og rygmarvslammelse.

haster

Uopsættelighed (haster) forfølge en person i strid med vandladning konstant uden at give fokus på almindelige anliggender i livet. Må ikke forveksle almindelig stærk trang til at tisse med haster. Når det ser ud, når det bliver klart, at kroppen ikke er i orden. Det er karakteriseret ikke blot utrolig stærk trang, men meget ofte deres udseende. Sådanne symptomer kan ikke styres, de er bekymrede over den tid, uanset tidspunktet på dagen, alder og køn. Tidligere statistikker viser en mere hyppig eksponering lidelse ældre nu, dette fænomen forekommer hyppigere blandt unge.

Der er tilfælde, hvor ledsaget af hastende nocturia (primært natlig vandladning) eller urininkontinens. Ofte haster fører en person til ubrugeligt. Blandt det haster med vandladning lidelser - den mest almindelige, og tager en høj position blandt andre sygdomme. Hvis nogen snak om overaktiv blære (OAB).

grunde

Det plejede at være, at presserende betingelser give de fleste af urologiske og gynækologiske sygdomme, såvel som det kan være en konsekvens af operationen. Nu har moderne metoder til forskning fastslået, at den vigtigste årsag til symptomerne er bydende nødvendigt ukuelig trang OAB syndrom. Overaktiv blære er unormalt dets aktivitet, som kan være kronisk. Grunden til dette er ikke fuldt forstået, men identificerede sygdomme som provokerer udseendet af GMP og er ikke kun uorgenitalsystemet sygdomme (akut blærebetændelse, adenom, prostatakræft, cervikal tumor i blæren). Disse provokatører omfatter hjertesvigt, diabetes, neurologiske lidelser, menopause, aldersrelaterede ændringer, dissemineret sklerose.

diagnostik

Folk oplever vedvarende haster, undersøges grundigt i flere etaper, så lægen kan diagnosticere den sande årsag til disse symptomer. At identificere patientens comorbiditeter gennemføres ultralyd indre organer - blære, prostata, nyre. Næste undersøgte urin, dens bundfald såning af sterilitet, lægen udfører en fysisk undersøgelse (herunder en generel inspektion, palpation).

Studerede patientens kassere dagbog, baseret på hvilken også er muligt at drage konklusioner om diagnosen, GMF sat i tilstedeværelsen af mere end otte hulrum per dag og mere end én nat. At identificere årsagerne til hyperaktivitet holdt cystometri (måling blærens volumen), forsøg med vand og "Lidocain" - en teknik, der anvendes til at fjerne neurologiske årsager påvirker detrusor funktion (blæremuskel).

behandling

Behandling af uopsættelighed, tisser, hvor hyppige og uacceptabelt, bør ske så hurtigt som muligt. Efter alt, leve et fuldt liv med sådanne symptomer ikke er muligt, skal den person erfaringer ikke kun fysisk ubehag, men også en konstant stress. Målet med behandlingen er at etablere kontrol over ophobning af væske i blæren. For at gøre dette, skal du bruge anticholinerge stoffer. De blokere nerveimpulser, der forårsager vedvarende vandladningstrang inkontinens.

Desuden behandles anvendte antispasmodika, reducerer muskeltonus af urinvejene. Blandt sådanne lægemidler er især populær "Spazmeks", hvilket ikke udelukker en kombination med andre lægemidler og praktisk talt ikke give bivirkninger. Udover medicinsk behandling, til øvelser bruges bedre resultater i behandlingen af Kegel (vekslende spænding og afspænding af musklerne er ansvarlige for vandladning) og adfærdsterapi (toiletbesøg planmæssigt).

Ikke-medicinsk behandling. adfærdsterapi

Kombinationen brug af stoffer og alternative behandlingsformer giver effektive resultater i bekæmpelsen urinveje. De vigtigste retninger af ikke-medicinske behandlingsmetoder - at styrke musklerne i blæren, samt mulighed for at overvåge toilettet. Adfærdsmæssige terapi indebærer væskeindtag begrænsning, hvis den overstiger normen, korrekt drikke regime, med undtagelse af alkoholiske og koffeinholdige drikkevarer, ikke-drikke før sengetid. Meste af fluidet ind i kroppen i løbet af dagen bør beluftet rent vand. Mængden bestemmes rent individuelt overvejer en alder, og associerede sygdomme. Adfærdsterapi indebærer installation af toiletbesøg regime i et strengt tildelte tid, med det formål at blære uddannelse. Denne tilgang er med til at reducere det haster halvdel.

Kegel øvelser for kvinder

Dette sæt af øvelser for kvinder, der er designet til at styrke bækkenbundsmusklerne. Det er kendt, at kvinder er mere tilbøjelige til at lide af inkontinens, herunder stress (når du ler, nyser hoste). Regelmæssig motion er med til at reducere det haster til en stol og lære at styre bækkenbund. Komplekset er meget enkel, let at bruge og til rådighed for enhver kvinde.

Øvelserne træner de muskler, der er ansvarlige for blære, endetarm, livmoder, urinrøret. De hjælper til at klare inkontinens gravide kvinder i 70% af tilfældene, gør det lettere at give staten alderdom. Kegel øvelser forbedre blodcirkulationen i bækken og endetarmen, fremskynde rehabilitering efter arbejdskraft, forhindre udviklingen af hæmorider.

Vandladning lidelser hos børn

Hyppige krav barnet til at "gå til puljen" bør advare forældre, især hvis det ikke sker vandladning (haster falsk). Hvis et barn beder om at bruge toilettet næsten hver 15 minutter, er det en grund til at se en læge for at fastslå årsagen til disse symptomer og dens hurtig eliminering. Grundene til, at det haster forekomme hos børn, har identificeret en række:

  • balanoposthitis hos drenge;
  • vulvovaginitis hos piger;
  • urethritis (betændelse i urinvej);
  • cystitis (blærebetændelse);
  • pyelonephritis, nyresygdom.

Sådanne sygdomme eller infektioner forårsaget af overkøling. Men dette er ikke den eneste grund til, i nogle tilfælde, en anomali af urogenitale organer og sygdomme i nervesystemet, herunder fosterskader og traumer, psykisk sygdom, neurose.

Urge at defecate

Når den fysiologiske skal tømme tarmen hos mennesker forekommer opfordre til afføring. I tilfældet med den normale funktion af sådanne fænomener ikke forårsager nogen ubehag. Hvis der opstår den intestinale fejl, kan der være overbevisende trang til at have afføring. De forårsager tarm muskler trækninger, som regel ledsaget af smerte. Sådanne symptomer kan skyldes irritabel tarmsyndrom (IBS). Ud over den hyppig trang til en stol, kan han være ledsaget af diarré (mere end tre gange om dagen), forstoppelse (afføring mindst tre gange om ugen), mavesmerter, flatulens.

Efter afføring er der en følelse af ufuldstændig tømning af tarmen. Til behandling anvendte antispasmodiske lægemidler, såsom "dicyclomin". Obligatorisk betingelse af behandlingen - slankekur, fedtfri, krydret og stegte fødevarer, der irriterer tarmen. En af de sorter af sygdommen - tenesmus. Det er for stærk haster, ledsaget af en reduktion i endetarmen og mavemuskler, men afføring sker ikke. I dette tilfælde stadig taler om de falske begær. Årsagen til dette kan være rektale tumorer, infektioner, kronisk eller akut colitis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.