ModeTøj

Hvad er Reebok Easytone sneakers

Til dato, i deres ønske om at få en smuk strammet figur kvinder ty til en række forskellige måder. En forskellige produktionsvirksomheder forsøger på alle måder at hjælpe dem i denne. For eksempel for nylig en af de førende virksomheder inden for produktion af sportstøj og sko, Reebok, udgivet en særlig Reebok Easytone sneakers. I en erklæring, virksomhedens produkt oplysninger, der vil hjælpe kvinder stramme glutes. Lad os prøve at finde ud af på egen hånd, hvordan gjorde denne mekanisme fungerer, og om den har generelt en positiv effekt.

For at forstå den mekanisme af skoen

Ifølge eksperter, Reebok Easytone sneakers er tvunget til at arbejde de bagdelen muskler, således at brænde overskydende fedt og fjerne cellulite. Hvis vi taler om den procentvise forhold, så er det op til 28%. Desuden er denne slags sportssko stimulerer kalve og lår, samt giver en fremragende stamme på hele kroppen. Hvad er hemmeligheden bag denne form for sko? bør søges Svaret i brugen af balancering puder. Det var på deres bekostning Reebok Easytone sneakers har en pude. En tilsvarende belastning på musklerne skyldes det faktum, at luften er i konstant bevægelse. For at beskrive princippet om driften af sportssko, kan vi sige, at det er bare lidt svært at gå, det gør alle dine muskler til at stamme og arbejde. Så dem, der ikke har tid til at besøge fitnesscentre, men ønsker at se mere tonet figur, anbefales det at bære Reebok Easytone sneakers.

Det bør også tage hensyn til, at de aktive former af sporten i sådanne sko ikke anbefales, da årsagen, igen, det er i en ustabil sål. For at bevise egnethed, og vigtigst - effektiviteten af denne sko, gennemført en lang række eksperimenter. Ifølge Reebok selskab, alle de kvinder, der frivilligt deltog i disse undersøgelser havde en tilstrækkelig høj ydeevne af de muskler, som er både på balder og på lårene. Noter til disse sneakers var, at efter forlænget iført kan være en slags muskelmasse at vænne sig til denne form for belastning, hvilket betyder, at effekten vil blive stærkt reduceret.

En anden måde at se på de Reebok sko

Uanset hvor udråbt Reebok Easytone sneakers, men der er dem, der har noget at sige imod det, nemlig den amerikanske Federal Trade Commission. Ifølge resultaterne af inspektionen blev det konstateret, at der ikke var nogen effekt, som diskuteret i virksomhedens udsagn, dette atletisk fodtøj er ikke. Bare en note: sneakers Reebok EasyTone, pris der er høj nok til at have været solgt for et beløb svarende til fem milliarder dollars. Ifølge repræsentanter for Kommissionen, kan denne type fodtøj ikke tilskrives den kategori af innovation, og den virkning, som sådanne sportssko, kan det også opnås ved hjælp af en hvilken som helst anden sneaker. Må ikke vente for dem at super resultat. De er et udmærket supplement til din sport garderobe, men ikke mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.