ModeTøj

Hvordan vælger man tøjstørrelsen til en baby 1,5-2 år? 28 størrelse barn for hvilken vækst er egnet?

Langt væk er de dage, hvor forældrene købte ting for børn at vokse. Selv for 20 år siden var det svært at købe en rigtig stilfuld outfit til et barn. Hvis det var muligt at finde nogle originale ting, blev det købt, ikke opmærksom på størrelsen. I dag tilbyder børnebutikker et stort udvalg af produkter. Det kan være svært at bestemme, 28 størrelsen på et barn, for hvilken vækst der er egnet. Når alt kommer til alt gør hver fabrikant tøj i henhold til deres parametre. Men der er generelt accepterede normer, som du bør stole på, vælge tøj til din søn eller datter.

Hvordan man bestemmer størrelsen på tøj?

Næsten i alle lande er størrelsen af tøj til babyer bestemt af vækst. Vægten af et barns krop betyder ikke noget. 28 størrelse barn for hvilken vækst er egnet? Det antages, at denne størrelse bør købes, fordi barnet ikke overstiger 92 cm. Børn fra 80 til 90 cm i højden vil være i stand til at bære tøj med 28 størrelser. Hvis barnet allerede er over 92 cm, er det værd at købe bukser, bluser og ydre tøj størrelse 30.

Det er værd at være opmærksom på producentens anbefalinger. Mange firmaer peger på, 28 størrelsen på et barn, for hvilket højde og alder er passende. Faktum er, at babyer i forskellige lande har ulige indikatorer. For eksempel kan et treårigt barn i Kina have en højde på 95 cm. I CIS-landene er det ofte muligt at møde en 1,5-årig baby med de samme indikatorer. Det antages, at for slaviske børn i alderen 1,5-2 år er størrelse 28 ideel. For et barn i alderen 12-16 måneder er det værd at købe ting i størrelse 26. Blindt valg er ikke det værd. Hvis det er muligt, skal der tøjes nyt tøj i butikken.

Vælg strømpebukser og skydere

Undertøj, glidere og strømpebukser vælges af børnene, baseret på parametre som højde, midjeomfang og fodens længde. 28 størrelse barn for hvilken vækst er egnet? Strømpebukser og leggings med denne størrelse er det ønskeligt at købe børn med en højde på ikke mere end 90 cm. Det skal bemærkes, at undertøj til babyer er lavet af naturlige materialer. Ofte falder tingene efter den første vask.

Vælge nosochki, det er værd at være opmærksom på størrelsen på sko, som er ideel til krummer. Et barn med en højde på op til 90 cm vil have en fodlængde på højst 14 cm. For en sådan baby er det nødvendigt at vælge størrelsen på sokkerne 14-16. Hvis dette er en vinter variant, kan du købe en ting, en størrelse større.

Hvordan bestemmer man hovedbeklædningsstørrelsen?

Hatte og hætter skal sidde perfekt på barnets hoved. Dette er især vigtigt, hvis du vælger en ting til at gå på gaden. Hvis hatten er stor, får barnet koldt luft. Når du køber en hovedbeklædning, er det nødvendigt at prøve på babyen. Størrelsen af hætten bestemmes ud fra omkrumningen af hovedkrummerne. For et år og et halvt barn er 49 størrelse perfekt. Mange producenter selv parametrene af hætter bestemmer højden af babyen. Børns størrelse 26-28 på hvilken vækst passer? Hvis hovedstykket er godt strakt, kan du sikkert købe en baby op til 95 cm høj.

Der skal lægges særlig vægt på materialet til fremstilling af hætten. Det bør være et naturligt stof, der holder varmen godt og tillader fugt at passere igennem. Om vinteren har børn uldhætter på en strikket foring perfekt til at passe. Størrelsen af hovedbeklædningen til den kolde sæson bør vælges strengt efter hovedomkredsen.

Generelle anbefalinger for valg af tøjstørrelse til et barn

Hvis der ikke er mulighed for at gå i butikken sammen med karapaceten, er det værd at foretage målingen korrekt. I børneafdelingerne sælges specielle højdemålere, som hjælper med at bestemme babyens grundlæggende parametre. Det er ønskeligt at måle foden om aftenen. Det er værd at huske, at fodens længde efter en drøm kan være flere millimeter mindre.

Køber en ting, det er værd at spørge sælgeren på forhånd, børnenes tøj størrelse er 28 for hvilken vækst er egnet. En person, der konstant arbejder med børns sortiment, vil hjælpe med at beslutte. Dem, der køber en ting som gave, er det værd at være opmærksom på store størrelser. Så der vil være en garanti for, at barnet snart eller senere vil kunne påtage sig en ny ting.

Skal jeg bestille ting fra kinesiske websteder?

Det er ikke en hemmelighed for nogen, at mange varer leveres til butikker direkte fra Kina. Samtidig er det muligt at købe produktet med en markering på 100%. Mange forældre har allerede lært at spare penge og bestille ting direkte fra kinesiske hjemmesider uden formidlere. Men når man køber tøj til et barn, er det værd at overveje de antropologiske egenskaber ved figuren for småbørnene i dette område. 28 størrelse barn for hvilken vækst er egnet? Hvis dette er et kostume fra Kina, kan du købe det til en baby 10-12 måneder. Hvis det er muligt, er det værd at konsultere hos en udenlandsk sælger.

På mange steder er der anmeldelser om dette eller det pågældende produkt. Du bør ikke forsømme dem. Nogle brugere beskrive ikke kun købet, men viser også en fotorapport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.