HjemlighedVærktøj og udstyr

Tre-polet afbryder: en oversigt, typer, egenskaber og anmeldelser

Afbrydere er designet til at afbryde det elektriske net ved overskridelse af driftsstrømmen og kortslutninger. De beskytter ledninger og forbindes med det, som forbrugerne overbelaste og indeholder en til fire poler. Trepolet afbryder er designet til at beskytte trefaset kredsløb eller samtidig den trefasede ledninger. Hvis en af linjerne i en ulykke, er deaktiveret straks tre poler.

Enheden løser følgende opgaver:

  • beskyttelse netværk sektion;
  • opdeling forhindrer kredsløbsdel;
  • det korrekte valg af forebyggelse af uautoriserede ture.

karakteristika

De vigtigste karakteristika ved maskinen - det er vurderet brydeevne og tophastigheden. De arbejder fra to shutdown mekanismer: termiske og elektromagnetiske. Den første åbner kredsløb, når en kortslutning, og den anden - virkningen af kontinuerlig strøm overskrider den nominelle. Gun kan bruges som en kontakt via en kontrol nøgle.

Mærkelasten

Feature værdi angiver den maksimalt tilladelige kortslutningsstrøm på hvilken omskifteren er i stand til at frakoble ledningerne anordninger forbundet dermed mindst én gang. Det er angivet på maskinens hus og har en værdi af:

  • 4,5 kA - for at beskytte mod kortslutning feltlinier i den private ejendom, hvor modstand line belastninger fra understation til ikke over 0,05 ohm;
  • 6 kA - beskytte boligsektoren og offentlige steder, hvor linjen modstand ikke er lavere end 0,04 ohm;
  • 10 kA - anvendes til at forhindre beskadigelse af elkabler omkring understation.

anbefalede tilpasninger 6 kA model for indenlandske kredsløb.

Time-aktuelle egenskaber

Når ujævn strømforbrug forårsaget af belastningen variation og aktivering eller deaktivering kredsløbsanordninger, kan der være falsk positive beskyttelsesanordninger grund overstiger mærkestrømmen. For at reducere sandsynligheden for at udløse brugte maskiner med forudbestemte tid-strøm karakteristika (BTX). Parameter indikerer cutoff tid på et bestemt forhold af strøm til den nominelle værdi. BTX følger.

  1. B - en elektromagnetisk tur enhed snubler efter 0,015 sekunder ved tredobling strøm i forhold til den nominelle værdi.
  2. C - den mest almindelige kendetegn når beskyttelse udløses ved at forøge den nominelle værdi 5 gange. Maskiner er velegnede til belysning og apparater med moderate indkoblingsstrømme.
  3. D - konstrueret til store indkoblingsstrømme, såsom når den elektriske kedel, elektriske motorer og andre trefasede enheder. Hovedsagelig anvendes i industrien.

Oversigt afbrydere

Maskinen er tilsluttet mellem strømkilde og ledninger, som skal beskyttes. Trepolet afbryder omfatter tre kontaktpar, hvor hver er forbundet i serie med en termisk og elektromagnetiske overstrømsrelæer. Automatisk fase deaktiverer kun uden at bryde den neutrale, som ikke er forbundet til det. Hvis du har brug for at afbryde den neutrale ledning, brugte fire-polet model. Typisk anvendes de på den vigtigste indgang.

Lejlighederne og private hjem brugte maskiner af klassen for moderate belastninger. Strømstyrken vælges i overensstemmelse med kraften i de tilsluttede enheder, hvor tærsklen er to gange den pålydende at eliminere falske positiver.

Distribueret produkter IEK'er virksomheder, af EKF, DEK, INTES og "kontaktor". Indenlandske produkter har tilstrækkelig pålidelighed og rimelige priser. Udbredte maskiner i 16 A og 25 A. Importen er dyrere, men kendte virksomheder producerer høj kvalitet og pålidelige modeller. På skifte automatisk tre-polet pris fra kendte virksomheder kan være meget forskellige, men det er en ensartet kvalitet.

Beskyttelsesanordning med trefaset strøm anvendes ved indgangen til huset og til professionelle elværktøj med en spænding på 380 V, for eksempel en automatisk tre-polet 100A afbryder.

Denne magt skal svare til tælleren, hvis det står efter overgangen. Normalt er det ikke mere end 63 A. En mere kraftfuld trepolet afbryder anvendes i industrien.

Fra feedback og rådgivning af erfarne elektrikere følger det, at maskiner med pålydende overvurderet i hvert fald ikke kan bruges. Dette er en risiko for brand eller svigt af instrumentet.

De fire-wire trefaset og nul tilføres til de arbejdende hjem. De er sjældent brugt udstyr bedømt ved 380 V. Faserne i distributionspanelet adskilles. Dette giver 3 separat linje med en spænding på 220 V.

Fordelen ved multi-polede maskiner er evnen til samtidig styring flere linjer. Ved at installere en automatisk tre-polet afbryder 25A tre-enhed svarende effektstyring kan udføres på hver enkelt linje. I tilfælde af en kortslutning på en af dem slukke alle på én gang. Typisk på hver linje at installere yderligere enfasede maksimalafbrydere. Når en af dem svigter arbejde fase, hvilket øger systemets pålidelighed.

BA-serien maskiner

Indenlandske maskiner produceret serie AE og BA. Den første type er forældet, og det er sjældent brugt. Det har lav styrke af legemet, den manglende forbindelse til DIN-skinne. For indenlandske applikationer er bedre egnet produktserie VA beregnet for strømme op til 63 A, karakteristisk B, C, D og den brydeevne på 4,5 kA.

Indenlandske tre-polede afbrydere VA fuldt ud lever op til tidens krav, og samtidig holde prisen betydeligt lavere end importerede modeller.

Ifølge mange anmeldelser, importerede modeller nødt til at være perfekt til så høje priser. Men de fejltænding, selvom færre indenlandske modeller.

konklusion

Tre-polet maksimalafbryder er en vigtig del af et hjem elektriske system. Valg dyrere modeller, skal det erindres, at resten af udstyret skal være på samme niveau: ledningsføring, afbrydere og stikkontakter, forgreningsdåser, lysarmaturer.

De vigtigste egenskaber ved maskiner er der altid på forsiden af huset. De er udvalgt baseret på wire størrelse og størrelsen af den tilsluttede belastning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.