HjemlighedKonstruktion

Hvordan man laver et hegn palle med sine egne hænder: funktioner, beskrivelser og

Mange transportvirksomheder til transport af forskellige varer, fragt ved hjælp af specielle træpaller. De kaldes paller. Dette materiale kan forblive efter levering, såsom mursten eller kulfyret kedel. Pallerne kan bruges i regenerering af plankeværk.

гармонично впишется в кантри-стиль или при фольклорном оформлении участка. Hegn af paller harmonisk blander i country-stil eller design folklore del. Omkostningerne ved en sådan konstruktion vil være minimal. Hvordan til at gøre arbejdet, skal du finde ud af i detaljer ejerne af forstæder fast ejendom.

materielle Egenskaber

, следует уделить внимание основным характеристикам этого материала. Når man overvejer, hvordan man kan gøre hegnet af bakkerne til at give deres egne hænder, bør være opmærksomme på de grundlæggende egenskaber ved dette materiale. Paller giver dig mulighed for hurtigt at oprette en pålidelig barriere, både på omkredsen og zoneinddeling. Paller ikke kræver særlig håndtering. De blev oprindeligt lavet efter bestemte standarder. Derfor, for at bruge dem til byggeformål er meget enkel.

For at oprette et hegn behøver ikke at købe et særligt værktøj. Det er tilstrækkeligt at bruge en nedstryger eller stiksav. Også, behøver det ikke en masse erfaring i anlægsarbejdet. Master kan have minimale færdigheder.

Oftest paller forbliver i landet efter sin konstruktion. Men hvis de ikke er i truckere økonomi, sådanne paller er det muligt at købe i transportselskabet eller isenkræmmer. Udgifterne til sådanne paller er betydeligt lavere end konventionelle plader.

Paller anses for at være holdbare, pålidelige og holdbart materiale. Derfor, for at bruge dem til opførelse af hegnet med mere end passende.

typer af paller

должен возводиться из определенного вида поддонов. Et hegn lavet af paller skal opstilles fra en specifik type palle. Ikke alle materialer er egnede til dette formål. I dag anvendes i udstrakt grad til en række forskellige transport, metal, plast og træpaller. Den sidste mulighed er den bedste i opførelsen af hegnet.

Metal paller er ikke egnede til opstilling af hegn ved deres sommerhus. Plastic sorter kan anvendes til sådanne formål. Men dette materiale er mere egnet til sommer beboere, der er beskæftiget i dyrkning af vinstokke. De vil se smuk på plastik hegn.

Træpaller anses for at være egnet til at skabe et hegn i landet. De er let håndteres af konventionelle værktøjer, giver lang levetid. Det er også en meget holdbart produkt. Det er derfor, de fleste truckere vælge præcis træpaller at skabe et hegn på sitet.

fordele

имеет массу преимуществ. Wooden hegn palle har mange fordele. Derfor er mange turister vælger denne mulighed for dit land websted.

Paller af træ er billige og nemme at installere materiale. Opret et hegn kan være blot et par timer. Sådan et hegn er stærk. Han vil være i stand til at beskytte stedet, eller en seng af dyr og mennesker.

Hvis skaden hegnet sektion vil det være let at reparere. At erhverve dette board, og fjern de knækkede poster.

Træet ikke udsættes for fugt og temperatur ændringer, hvis det håndteres korrekt. Derfor vil en sådan et hegn holde i mange år til gavn for deres ejere. Det kan males i alle farver eller lakering. Det vil understrege individualitet af ejerne.

Fremgangsmåder til konstruktion af hegnet

Der er flere tilgange, hvordan at gøre hegnet af pallen. , которые сегодня применяются мастерами, не отличаются от обычных строительных работ подобного типа. De metoder, der i øjeblikket anvendes af mestre, ikke adskiller sig fra almindelige anlægsarbejder af denne type. Det er nødvendigt at overveje den overordnede stil af sitet.

Der er to måder at oprette et indtag af pallerne. I det første tilfælde de enkelte paller, mens den anden - deres dobbelte sorter. Hver vælger en variant, der harmonerer smukt ind i den overordnede stil.

Dobbelt palle ser lidt ru. Derfor er denne mulighed er velegnet til hytterne i den gamle stil. Når man bygger et hus med en dekoration under den gamle russiske hytte denne løsning ville være at foretrække. For andre tilgange til udformningen af det ydre haven mere passende mulighed med enkelte paller. De kan nemt opdeles i 2 halvdele. For at gøre dette, er du nødt til at nedbryde den del, der trængte en stor søm skråt.

Materialer og udstyr

, следует рассмотреть необходимые для работы материалы и инструменты. At studere spørgsmålet om, hvordan man kan gøre hegnet af træpaller, bør overveje behovet for materialer og værktøj. De har brug for at forberede sig på forhånd, så hele processen var hurtig.

Det første skridt er at beregne antallet af paller, der skal bruges i konstruktionen. Ud over træpaller kræve understøttende søjler. De vil blive knyttet bakker.

Også nødt til at købe en betonblanding og murbrokker. Dette er for at sikre en stærk fiksering støttestænger. For at udføre jobbet korrekt, skal du bruge det niveau. Som kræves fastgørelsesanordninger.

Af instrumenterne bør være forberedt haven spade eller en boremaskine, skruetrækker, tænger. Måling efter et målebånd. Efter omhyggelig forberedelse kan begynde processen med at opføre hegnet.

Kom godt i gang

сделать достаточно просто. Hegnet af bakkerne (paller) med sine egne hænder for at gøre netop nok. Til dette brug roulette målt perimeter portion. Derefter opnåede værdi divideres med længden af pallen. Dette resultat viser, hvor mange paller skal udarbejde værter.

Samtidig må vi konstatere, at pallerne kan være af forskellige længder. Derfor anbefales det at bruge i opbygningen af paller af samme størrelse. Hvis de er forskellige, skal du sortere forskellige typer af paller. Ved hjælp af målinger indstille den ønskede mængde.

Samme størrelse bakker vil se bedre ud. I dette tilfælde vil designet være stærkere.

Efter udarbejdelsen det nødvendige antal paller er nødvendigt at være opmærksom på udvælgelsen af de bærende søjler. De skal være glatte, fri for defekter. Længden af søjlerne skal også være identiske. I dette tilfælde skal du indstille alle elementer af designet vil blive lettere. Hegn får smuk og stærkere.

Indstilling kolonner

Den korrekte installation kræver bærende søjler hegn paller. такую конструкцию, помогут узнать советы опытных строителей. Hvordan til at bygge en sådan struktur vil bidrage til at lære de tips erfarne bygherrer. Fundamentet i dette tilfælde er ikke påkrævet. Opførelsen vil ikke have en masse vægt. Styrke jorden behøver kun de bærende søjler.

For at gøre dette, grave i visse steder skovl gruber. De skal være adskilt fra hinanden med jævne mellemrum. Afstanden mellem gruber skal være lidt mindre end længden af pallen.

I hver fordybning monteret bæresøjle. De er drysset med grus og sand. Dette vil give strukturen stivhed og stabilitet. Med hjælp fra det niveau er nødvendigt for at styre placeringen af polerne. De skal være af samme størrelse og står vinkelret på basisplanet. Efter brøndene fyldes med beton. Blande vand, cement og sand. Opløsningen hældes op til det øverste niveau af huller.

installation af palle

, можно собрать конструкцию быстро и просто. Lær at lave hegnet af træpaller kan samles hurtigt og enkelt design. Efter de konkrete hærder (nødt til at forlade de bærende søjler i 3-5 dage), kan du installere pallen.

Dette vil kræve selvskærende skruer til træ og skruetrækker. Paller placeret på sæder for dem og løse dem med hardwaren. Når hele hegnet er samlet, er det nødvendigt at bearbejde materialet korrekt. Det bør ikke være ru. Til dette hegn behandlet med sandpapir.

For at undgå rådner træet, er den dækket med særlige anti-bakterielle middel. Det vil forhindre ødelæggelsen af svamp og insekter materiale. Efter tørring middel anbefales at male hegnet. Dette design ville give et færdigt look og yderligere at beskytte det fra miljøet. kan lakering overflade om ønsket. Dette vil holde det naturlige look af træ.

Hvordan at adskille pallen?

Anbefalinger erfarne bygherrer vil hjælpe til at forstå hvordan man kan gøre hegnet af bakkerne. мастеров помогут также разобрать двойные паллеты. Masters råd vil også bidrage til at demontere de dobbelte paller. Dette er en forholdsvis kompliceret proces. For at gøre dette, er du nødt til at forberede en økse, en tang og en skovl.

For at undgå skader på materialet, skal du præcist ramt hver checker paller økse. De opdele efter en sådan eksponering. I dette tilfælde begge sider af pallerne forbliver intakt.

Ved hjælp af tang er nødvendig for at få alle de søm, fastgørelse de to sider af pallen. I nogle tilfælde er det muligt at adskille dem uændret. Men der er paller, der skal adskilles i individuelle brædder. I dette tilfælde efter opløsningen af alle de strukturelle elementer ved hjælp af skruer og skruetrækker opsamlet hegn blokke uafhængigt.

Tips mestre

, следует прислушаться к светам опытных строителей. Opstilling hegn palle med deres egne hænder, bør lytte lysene erfarne bygherrer. De hævder, at der er måder at reducere mængden af affald under installation hegn blokke. For at gøre dette, korte board fastgjort til bagsiden af bakken. I dette tilfælde vil pallen materiale udnyttes mere effektivt.

Reveal træet lak eller maling skal være i slutningen af arbejdet. er der en mulighed for beskadigelse i overtrækket struktur under samling. paller forarbejdning Derfor udføres efter installationen.

Hvis du adskille dobbelt palle ikke virker, bør du tage en nedstryger. Det kan bruges til at skære søm hoveder, der holder brædderne. Denne tilgang giver os mulighed for at opretholde integriteten af begge parter straks at montere dem på de bærende søjler.

dekoration

можно декорировать различными способами. Et hegn lavet af paller kan dekoreres på forskellige måder. Nogle mennesker foretrækker at bare male brættet i én farve eller afsløre deres lak. Men i udformningen af hegnet, kan du gå videre. Indelukket kan males forskellige teknikker. Gør korrelerer med det overordnede design af hjemmesiden og bygningen.

Mange ejere gerne etablere en sommerbolig på sådanne hegn urtepotter. Dette design ser originalt og stilfuldt. Farver kan vælges, er forskellig, afhængig af smagspræferencer af ejere.

Af pallen kan gøres, og havemøbler. I dette tilfælde vil de udvendige elementer være i harmoni med samme hegn. Hvis du maler dem den samme farve, får du en færdig sammensætning.

Teknologien af, hvordan man laver et hegn for forstæder område af pallen, vil hver ejer af forstæder fast ejendom kunne gøre arbejdet effektivt og hurtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.