SundhedPræparater

Det stof "Terbizil". instruktion

Terbizil instruktioner gælder for præparater svampedræbende. Den aktive bestanddel - terbinafin - allylamin-derivat.

Terapeutiske koncentrationer har en fungicid virkning mod gær, dermatofytter og dimorfe svampe separate. Terbinafin er i stand til at inhibere de tidlige stadier af biosyntese af steroler i svampecellen ved at inhibere (undertrykke) squalenepoxidase enzym i svampens cellemembran. Dette fremkalder en stigning i squalen koncentration af celler og forekomsten af den manglende ergosterol, hvilket fører til ødelæggelse af svampen celler.

Terbinafin har ingen indflydelse på metabolismen af hormoner og andre stoffer.

Terbizil (salve). Instruktioner: vidneudsagn

Det stof er ordineret til en farverig helvedesild, hud mycosis, provokeret af gær svampe (normalt Candida) og dermatofytter.

Terbizil (fløde). Vejledning til brug

Behandlingens varighed bestemmes af sværhedsgraden og arten af den patologi. Tidlig afbrydelse af behandling eller uregelmæssig brug af stoffet forårsager en tilbagevenden af sygdommen.

Terbizil vejledning anbefaler brug én gang eller to gange om dagen. Direkte før fremstillingen påført, det berørte område renses og tørres. Cremen skal påføres problemområder i tynde lag. Påfør produktet og de tilstødende områder. Let gnidning.

Ved behandlingen af infektiøse læsioner ledsaget af udvikling af ble-eksem (mellem balderne, fingre, i lysken og under brysterne) præparatet påføres under en forbinding. Terbizil manual anbefaler mindst to til fire uger.

Anvendelse af lægemidlet kan forårsage kløe, hyperæmi ved applikationsstedet.

Brugen af midler "Terbizil" instruktion frarådes under amning, da en alder af patienten op til to år, hvis du er overfølsom.

Kliniske data om sikkerheden ved at anvende stoffet til gravide kvinder er utilstrækkelige. Ansættelse foretages af den behandlende læge, hvis det er nødvendigt. Ansøgningen skal også være under kontrol af lægen.

Det blev afsløret, at den aktive medikament (terbinafin) komponent trænger ind mælk. Anvendelse af lægemidlet under amning er kontraindiceret.

I tilfælde af en patient under behandling med terbizila sygdomme i leveren (forstyrrelse af appetit, kvalme, mærkelig natur, gulsot, svaghed, lettelse af afføring eller urin mørkfarvning) for at annullere lægemidlet.

Terapi indebærer overholdelse af de generelle regler om hygiejne for at forhindre tilbagefald (re-infektion).

Salven er udelukkende beregnet til udendørs brug.

Lægemidlet har ringe evne til at forøge eller at forsinke clearance af lægemidler metaboliseres isozymer af cytochrom P450 (tolbutamid, cyclosporin, orale kontraceptiva).

I tilfælde af utilsigtet kontakt med lægemidlet kan udvikle sig til en lignende tilstand med en overdosis af piller. Især er der mavesmerter, opkastning. Det er obligatorisk gastrisk lavage, derefter aktivt kul metode. Hvis det er nødvendigt, den tildelte behandling afhængigt af symptomerne.

Ofte, når tegnene på svampen på fødderne folk er ikke travlt med at tage fat på eksperter, tildele narkotika i øjeblikket ejer. Men denne adfærd er ikke altid korrekt. Til terapeutisk effekt skal korrekt vælge den medicin, der kan gøres på grundlag af resultaterne af analyser og diagnose. Terbizil - bredspektrede lægemidler. Det er ofte ordineret til at fjerne svampen, især i alvorlige tilfælde.

Tilbagemeldinger fra patienter terbizil meget effektiv. Ved anvendelsen af stoffet bør ikke glemmes, at svampen ikke vises i en kort tid, og kun den regelmæssige brug af og tilslutning til læge anbefalinger til hjælpe med at håndtere sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.