TravelingHoteller

Hoteller i Tyumen: liste over adresser og telefonnumre, anmeldelser

Tyumen er den første russiske by, der opstod på det område af Sibirien. I dag kan byen kaldes koncentrationen af olie- og gasindustrien i landet, fordi der er en masse af industrier relateret til olieproduktion og raffinering. De, der er nødt til at gå på forretningsrejser, eller dem, der blot ønsker at komme i nærkontakt med denne sibiriske by, skal du sørge for at finde ud af om hoteller i Tyumen, en liste med adresser og telefonnumre, som er meget omfattende.

Den overflod af kirker i Tyumen

På det område af moderne Tyumen er ikke kun industrianlæg. Der forblev en lang række kulturelle og arkitektoniske monumenter, hvoraf nogle er foretaget før indførelsen af Sibirien i Rusland. Der er et stort kompleks af den Hellige Treenighed Kloster, som bruges til at blive kaldt Transfiguration, blev det grundlagt i 1616. Det omfatter smukke katedraler og kirker, stengærder og værelser af abbeder. Nær bøjning af floden ture er Ascension kirke med klokketårn, bygget i 1739, og ikke langt fra hendes bygninger, der tilhører klosteret, der blev grundlagt i 1601. Her på kirkegården, der er en kirke-kapel af All Saints og rotunden. Generelt i byen en hel del gamle kirker og katedraler, så hvis du er interesseret i ortodokse bygninger, så er du helt sikkert nødt til at komme her.

Hvad andet at se i Tyumen

Selvfølgelig er byarkitektur monumenter mangler også her. De er: tidligere bystyre, som nu er museum, Gostiny Dvor, som fungerede i de 30-erne af det XIX århundrede, posthuset (begyndelsen af XIX århundrede). Af særlig betydning er de træbygninger i Tyumen, konserveret siden slutningen XIX - begyndelsen af XX århundrede.

Det er velkendt i Tyumen Museum of Fine Arts, som var basisåret 1957 th. Det samlet en storslået samling af skulpturer, malerier og brugskunst, både russiske og udenlandske mestre.

De mange forskellige Tyumen hoteller

Find egnet til enhver turist hotel i Tyumen, hvilket er meget forskelligartet liste meget nemt. Efter alt, er der både enkle hoteller og hoteller, der er tildelt 3 eller 4 stjerner.

Blandt de hoteller, som blev tildelt 4 stjerner, er det muligt at tildele en sådan business hotel "Eurasia" og Best Western Plus Spasskaya. Tre-stjernede hoteller i byen bør være opmærksomme på hotellerne i "Øst" og "Riviera".

Hvis turister foretrækker budget hoteller, der er dem i Tyumen. For eksempel kan du bo i "Moskva Yard" eller "Aurora", som har alt hvad du behøver for en simpel ferie.

Oplysninger om hoteller anført ovenfor Tyumen, kan telefonnumre og adresser findes senere i denne artikel. Takket være denne information, enhver fremtidig gæst i denne sibiriske by helt sikkert finde et hotel som og har råd til.

Luksus hoteller i Tyumen

Alle hoteller i Tyumen er designet til folk med forskellige indkomster. Men der er hoteller, overnatning, hvor på dens omkostninger kan sammenlignes med hoteller i Moskva eller i nogen anden end en fem-stjernet hotel i Tyrkiet. Disse hoteller er placeret i den sibiriske by som en fire-stjernet.

Selvfølgelig kan ikke alle har råd til at bo på et hotel, men de fokuserer mere på dem, der kommer til alle mulige konferencer og andre business-arrangementer. Nå og dem, der blot elsker chic ferie, skal du ikke give op bor i disse værelser.

Business Hotel "Eurasia"

For nogle turister kan være et svært valg af hoteller i Tyumen. I byens centrum, for eksempel, er der en række af kvalitet hoteller, hver i sin egen attraktiv. Business Hotel "Eurasia" - et af de steder, som er beliggende på adressen: Sovetskaya Street, 20. Det giver ikke kun komfortabel indkvartering, men også et moderne businesscenter med udstyrede mødelokaler. Der er også et udvalg af restauranter og barer. 87 værelser her, de er alle meget rummelige. Gæsterne kan vælge mellem otte forskellige kategorier, blandt hvilke der er forskellige standarder og suiter, komfort, studier og endda en særlig bryllup værelse. Den prisseddel her starter fra 4900 rubler. standard for "atrium" og slutter med 15 000 rubler. for business suite.

Besøgende på dette hotel anmeldelser Tyumen forlod stort set begejstrede. Hotellet er rost næsten alt, selv beundrede fri minibar på Værelset. Men nogle af gæsterne sagde, at priserne kunne være lavere.

Best Western Plus Spasskaya

Navnet på dette hotel i Tyumen siger, at det tilhørte en international hotelkæde. Det er beliggende i byens centrum og kan prale fremragende service og fantastisk komfort. Det har sin egen konditori, swimmingpool, sauna og motionsrum. Gæsterne er omgivet af en meget elegant interiør i værelser og hele hotellet. Og personalet, taler flere sprog, vil gøre et behageligt ophold her nogen udenlandske besøgende.

For at komme til hotellet "frelser", er det nødvendigt at komme på Lenin gade, hus 2a. Her turister venter veludstyret med den nyeste teknologi antal kategorier som standard, komfort, tvilling, business suiter og præsidentkandidat. Nat i et standard værelse vil koste 4500 rubler. Og den dyreste præsidentvalg suite koster 18.000 rubler.

Anmeldelser om dette hotel først og fremmest ros. Gæsterne rose både værelser og konferencer. Men priserne på dette sted mange anser, urimeligt høje.

Egnede tre-stjernede hoteller

For dem, der ikke søger en pompøs luksus, men ønsker ikke at gå til en ferie billige og enkle værelser med ingen ekstra faciliteter, der er tre-stjernede hoteller i Tyumen med ganske passende og overkommelige priser indkvartering.

I hoteller som "Øst" og "Riviera", tilbyder ikke kun hyggelige og rene værelser, men også yderligere tjenester såsom en sauna, egen restaurant og bar.

"Vostok" hotel

Ønsker du at blive en gæst på hotellet i Tyumen, som var den første i en prestigefyldt status tre-stjernede hotel? Så er du nødt til at gå til hotellet "Øst", som ligger på adressen: Republic Street 159. Her er alt hvad du behøver for en stor og billig ferie samt til forretningsmøder og arrangementer. Efter alt, hotellet har flere mødelokaler og særlige rum til forhandlinger, som vil føle sig godt tilpas, ikke kun arrangøren af mødet, men også deres gæster. Ud over den store restaurant, der er en børns cafe, festsal, eget konditori og muligheden for at organisere catering. For at sprede deres fritid, kan du besøge dit lokale bibliotek, en særlig museumsgenstand eller sauna.

For Hotel tilbyder enkelt og dobbeltværelser, komfort, erhvervslivet og specielt udstyrede lejligheder for handicappede. Værelserne er udstyret med senge og sengeborde, tv, køleskab, minibar og aircondition. For de dyreste business hotellets gæster vil betale 6300 rubler. morgenmad inkluderet dobbelt belægning og enkeltværelse med morgenmad koster 3200 rubler. Jeg bog værelser, kan du ringe: (3452) 686-111.

Anmeldelserne om, at værelserne på dette hotel er lille. Men de har alt hvad du behøver for et behageligt ophold, det er en fornøjelse at alle dem, der opholdt sig her mindst én gang. Priserne behagelige glæde alle besøgende, da de ikke er oppustet, og fuldt ud berettiget.

Hotel "Riviera"

På hotellet (Tyumen) under navnet "Riviera" er der en indendørs swimmingpool, spa, et privat motionscenter og sauna. Alt dette er beliggende i et smukt parkområde ved Shirotnaya gade, hus 59A, bygning 1. Overalt i tilgængelig gratis Wi-Fi, er der en særlig gratis parkering.

Via telefon på 560-400 og 366-485 (kode 3452), kan du bestille det ønskede antal følgende kategorier: standard, komfort og overlegen komfort, junior suite eller overlegen suite. Billigste standard værelse her koster 2200 rubler, mens den dyreste -. 4500 rubler. Uanset hvilken rum gæsterne vælge, i hvilken som helst af dem har toiletartikler, hårtørrer, komfortable møbler, tv, Badekar eller brusebad, aircondition.

Hotel "Riviera" mange mennesker vælger på grund af tilstedeværelsen af poolen. Generelt anmeldelser kun indeholde ord taknemmelighed over for hjælpsomme personale og de venlige ord rettet til de lokale numre. Men der er dårlige reaktioner fra det lokale køkken: Nogle gæster siger, at maden er smagløs.

Økonomisk indkvartering i Tyumen

Hvis du er blandt de rejsende, som ikke har brug for luksus og dyre værelser, hotellet i Tyumen økonomiklasse - det er noget, der passer dig perfekt. Her vil gæsterne ikke finde fitnesscentre og swimmingpools, men kan regne med enkle hyggelige værelser og meget rimelige priser.

I sådanne steder, godt placeret, hvis du planlægger en masse sightseeing og udforske byen. Det er også en stor mulighed for dem, der befinder sig i transit eller bare ikke en masse penge.

Economy Hotel "Moskva Yard"

Billige hoteller i Tyumen ser let. Derfor, hvis du ikke har brug for luksus, er du velkommen til at gå til hotellet "Moskva Yard", som er placeret på adressen: street hovedvej Moskva, 37, bygning 1. Fra togstationen at gå her kun 10 minutter og fra lufthavnen - 25.

Det tilbyder komfort hjem og gæstfrihed. Hotel tjenester og faciliteter er til rådighed: parkering, hårtørrer, strygerum og udstyret fælles køkken, hvor du kan lave mad og at blive behandlet med gratis drinks og slik. Alle værelser på dette hotel godt møblerede og i lyse farver. Inden for murene af dette hotel i Tyumen billige at blive. Tilbydes kun to kategorier af værelser: enkelt og dobbelt suiter koster 1700 rubler. daglige og økonomi værelser er designet til to personer til en værdi af 800 rubler. person. I alle disse tilbyder gratis trådløs internetadgang, kedel, køleskab, møbler og toiletartikler. , Du skal bare ringe til os for at reservere et værelse gratis: 25-25-49 og 61-16-85 (kode 3452).

For lidt penge i dette hotel, kan du få fremragende indkvartering uden nogen dikkedarer. Nogle turister denne mulighed meget velegnede, men nogle gange de klager over den meget dårlig lydisolering på værelserne.

"Aurora" - billige værelser og lejligheder

Kig efter hoteller i Tyumen billige? En fremragende mulighed for dig kan være den "Aurora" - hotel, hvilke funktioner der er tilgængelige i begge værelser, der er designet til et forskelligt antal feriegæster, samt en separat lejlighed. Værelserne har dobbelt-og enkeltsenge, den anden nødvendige møbler og tv. Lejlighederne er næsten separate lejligheder, som består af et eller to værelser, som har sit eget køkken, bad og apparater. Omkostningerne af lejligheder starter fra 1500 rubler, og tallene -. Fra 1140 rubler. per dag.

Selve hotellet er beliggende på gaden 50 år af Komsomol, 1. Det er praktisk taget de fleste af byens centrum, hvor er meget bekvemt at komme til et andet sted. Dette hotel tilbyder gratis trådløs internetadgang og ekstra rabatter varme kilder og fitnesscentre. Daglig rengøring af lokaler, fælles køkken med det nødvendige udstyr, en særlig plads til bagage - alle venter på turister i "Aurora". Eventuelle yderligere spørgsmål personale vil svare på telefon 8-3452-692348.

Dette sted anbefales som en fremragende budget indstilling. De værelser med nye møbler, en meget varmt og hyggeligt. At dømme efter de anmeldelser, hotellet "Aurora" er mere som en hostel, samt placeret på nogle steder, men værdi for penge er fuldt berettiget.

City Hoteller Tyumen opfylde behovene hos enhver, selv de mest krævende turister. Find bolig til din ferie eller forretningsrejse her vil ikke være for svært, det vigtigste - at beslutte, med hvad du ville forvente fra sin plads for midlertidigt ophold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.