HjemlighedVærktøj og udstyr

Motorsave "Carver": beskrivelse, model, funktioner og anmeldelser

For hver ejer af et privat hus og det forstadsområde nødvendige værktøj er en motorsav, men dens valg kan være en virkelig skræmmende opgave, som på salg i dag er modeller af benzin drak i en lang række. Med dette værktøj er det muligt at skære brænde, beskære træer og udføre arbejde på opførelsen af verandaer og holdere.

Men ikke så længe siden mestre brugte hacksaws og håndsave, men forløbet af udviklingen muliggjorde udviklingen af en motorsav, der blev tilgængelig for den gennemsnitlige forbruger. Hvis du også har besluttet at anskaffe et sådant udstyr, er det vigtigt at være opmærksom på de vigtigste karakteristika og afgøre, hvilken producent er den bedste på sit felt.

Motorsave "Carver" kan kaldes meget populære, de optræder i forskellige klasser og med forskellige sæt af funktionalitet. For at udføre daglige opgaver, kan du vælge at motorsav en amatør niveau, men for at opbygge industriens fagfolk og egnede semi-professionelle save.

Chainsaw hvilken klasse til at vælge

Motorsave "Carver" kan være amatør, de giver til periodisk brug, og deres magt ikke overstiger 2 kW. For sådanne udstyr installeret lavprofil kæder, som er i stand til signifikant at reducere niveauet af vibrationer. Men i disse tilfælde, du kan ikke stole på den høje ydeevne, men vi kan sige med sikkerhed, at de amatør klassen værktøjer har lidt vægt, ikke giver en stærk belastning på hånden, og let at bruge. Med deres hjælp er det muligt at foretage mindre byggearbejder, beskære træer og skære brænde.

Motorsave "Carver", som hører til den semi-professionelle klasse, vil være i stand til at opretholde byggepladsen. De er ganske kraftige og kan bruges med fældningen. Deres eneste ulempe er opfattelsen, at de ikke er designet til lang tids brug. Hvis du har brug for at skære til 10 timer hver dag, er det bedst at vælge en professionel model. Semi varianter kan have en kapacitet i området fra 2 til 3 kW imidlertid fordelagtigt denne parameter holdes i en 2,5 kW. tønde diameter er mindre end 40 cm, og vægten af sådanne værktøjer er ca. 6 kg.

Valg til professionelle

Motorsave "Carver" kan være repræsenteret ved professionelle modeller. De har en høj kapacitet, hvilket er 6 kW, og er designet sådanne værktøjer til daglige timers motion. Kædesave denne type er ikke berettiget til personlig brug, medmindre du planlægger at bygge et bjælkehus og et bad. Professionelle modeller er oftest købt organisationer, der er involveret i fældning. Lignende udstyr beregnet til 2.000 timers arbejde med tykke træer.

Beskrivelse model RSG-38-16K

Denne mulighed motorsave værd 5690 rubler. og er en husstand værktøj, der kan bruges til små-skala byggeri og i haven. Værktøjet er nemt at bruge og ergonomisk, er udstyret med totaktsmotor, og dens kapacitet er 2 hestekræfter. Equipment Manufacturer leverede let start-system, via hvilket det er muligt at reducere den indsats, når motoren startes. Betjeningskomfort er sikret selv og anti-vibration system. Luftfilteret er beskyttet af en kappe, kan det let åbnes med det roterende hjul.

Betjeningsvejledning

Circuit under drift af udstyret skal holdes i en tilstand af fængsel, ellers arbejdet vil blive øget, og vil øge niveauet af vibrationer. Om komponenterne til motorsave svækket, vil vibration forstyrrer funktionen. Bemærk virkningen, hvilket er et dæk Spurt opad. Den kommer på et tidspunkt, hvor kæden berører et andet objekt. Af denne grund, kan operatøren ikke klare med ledelsen og alvorlig personskade.

Chainsaw "Carver", instruktionen om brugen af, som du bør undersøges, før du bruger værktøjet, bør ikke være involveret i den første fase i slutningen af dækket, kan det forårsage tilbageslag. Ud over enden af dækket skal hele tiden se, hvis du ved et uheld røre emnet for denne del af de mulige afkast og risiko for skader. Producenten anbefaler forsigtighed, når fortsættende nedskæringer i gang, savning skal kun initieres med kæden bevæger sig. Sidstnævnte er nødvendigt at skærpe korrekt. Det bør ikke skæres flere grene på samme tid, mens beskære nødt til at sikre, at saven ikke berører de andre grene.

Anmeldelser af semi sav mærke CARVER 262 01.004.00004

Denne model koster 8590 rubler. og repræsenterer prosument model kædehældning der er 0,325 tommer. Ifølge brugerne, magt 4 hestekræfter er nok til at løse mindre byggearbejder. Desuden vil et sådant udstyr modstå mere alvorlige belastninger end med den ovenstående model.

Udstyret kan bruges til at fælde træer, fordi udstyret er afsluttet med høj kædeskærmen og sværdet. Ifølge kunderne, er den model, karakteriseret ved lav vibration, let start og en høj grad af sikkerhed. På grund af brændstofpumpen, er det muligt at bruge udstyret ved lave temperaturer. Ifølge fagfolk porøs forkromning teknologi sikrer stor holdbarhed af motorcylinderen. Luftfilteret kan nemt tilgængelige, bør dette kun dreje hjulet på huset.

Chainsaw "Carver", af ejerne, hvoraf kun det mest positive, har et metalhus, der i høj grad forbedrer elasticitet og forlænger levetiden af værktøjet.

Regnskabsmæssig adskillelse

Reparation af motorsave, kan "Carver" med sine egne hænder udføres efter afmontering af instrumentet. Hvis det kommer fra cylinder-stempel gruppe, så du først skrue 4 skruer, der holder topstykket. Så det sidste fjernes fra blokken og stemplet kontrolleres i udseende. Dele til motorsave "Carver" skal være original, dette gælder også for det tilfælde, hvis du bemærker en teaser, når stemplet skal udskiftes. Undertiden ændre cylinder med stemplet.

reparationer

Før reparationen vil blive udført af dig, skal det gøres nedrivning save, "Carver". Hvis du støder på sådan et problem, når motorhastigheden begynder at stall imponerende, kan hovedårsagen handle tilstopning forbrænding gnistfanger. Til dette formål er lyddæmperen fjernes, renses for sod overflade med en detergentbase tørret hårtørrer, og derefter gnistfangeren er installeret på stedet. Rengøring af tørre teknologier er uacceptabel, da der Nagare kræftfremkaldende stoffer, kan deres vejrtrækning være farlige for helbredet. Når lykkedes at fjerne lydpotten udstødningsport skal lukkes med en ren klud.

konklusion

For at forhindre tilstopning af lyddæmperen bør verificere den korrekte sammensætning af brændstofblandingen. Volumenet af olie må ikke være mere end normen, der anbefales af producenten. Dårlig kvalitet olie kan have en negativ indflydelse på motorens præstationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.