Mad og drikkevarerDrikkevarer

Hvad er den bedste champagne?

sygehistorie

I bakkerne i nuværende Champagne vinstokke er blevet dyrket af de gamle romere. De gjorde det første mousserende vin. Langt senere i det 17. århundrede munk Benediktiner Per Perinon åbnet igen i en flaske, der under visse betingelser der er en sekundær gæring, og mousserende vin kvalitet opretholdes.

I vor tid er spørgsmålet om, hvad der er bedst champagne, vil de fleste mennesker på planeten reagere - "Dom Perignon". Dette er den mest berømte mousserende vin i verden.

Nostalgisk samme kærere os "sovjetisk champagne". Historien om dette mærke, ingen tvivl om, er fantastisk og unikt. I 1945, da den snart sejrende slutningen af krigen ingen tvivlede "på tæppet" til lederen hed Beria. Stalin fortalte ham, at for at fejre en sejr af de sovjetiske folk kun bør champagne. Beria at argumentere med lederen ikke gjorde det, selv om ingen mousserende vin i den ødelagte land, selvfølgelig, ikke var. Hvad russisk champagne er bedre? Dette spørgsmål blev ikke engang stod.

Overalt Beria samledes eksperter vinproducenter. Opgaven - så hurtigt som muligt at oprette din egen champagne, kvaliteten er ikke ringere end den franske. Og miraklet skete - i mindre end to måneder - født "sovjetisk champagne". Vores håndværkere anvende opfindelsen bemærkelsesværdige vinmager AM Frolova-Bagreeva. Kort før krigen, opfandt han champagne acceleration teknologi. Det ligger i det faktum, at i særlige enheder ved højt tryk fornyet gæring af vinen sker 30 gange hurtigere, når sammenlignet med en traditionel efter fermentering i flasken. Hvad er den bedste champagne?

"Sovjetisk champagne" sødere end det franske. Vores "tørre" svarer til det franske "halvsød", men det kan konkurrere med de bedste mærker af fransk mousserende vin kvalitet. I overensstemmelse med de internationale aftaler og konventioner, har vi ret til at ringe til vores mousserende vin "sovjetisk champagne". Og dog, hvad er den bedste champagne? Det afhænger af mange faktorer.

Fransk champagne på kvaliteten inddeles i tre typer:

- Champagne uden året på etiketten og navnet på de eneste stater niveauet af sukker i vin - (sek) tør, halvtør (demi-sec), sød (demi-doux) sød (doux).

- Vintage champagne med et år på etiketten er lavet i gode år af vinen materiale af samme afgrøde.

- Og endelig den prestigefyldte champagne fra de bedste druer fra særlig streng overholdelse af teknologi. Det handler ikke kun markerede et år, men har også sit eget navn, for eksempel den berømte "klik". Hvad er den bedste champagne? Spørgsmålet er retorisk. Svaret er indlysende. Du kan tale kun om det bedste kvalitet-prisforhold.

Champagne er ikke rød. Det kan også være hvid, pink, men den tegner sig for kun 1% af den samlede produktion. Den fineste Champagne er lavet af Chardonnay druer. Mærket kan findes indskriften Blanc de Blancs (i den "hvide hvide" oversættelse). Stærkere vin giver sort Pinot-Meunier og Pinot Noir. Etiketten - Blanc de Noirs ( «hvid sort"). Fraværet af sådanne mærker betyder, at produktion og anvendelse af hvide og sorte sorter.

Hvad er den bedste champagne på sukkerindholdet? Kendere foretrækker brut, hvori, efter den sekundære gæring af sukker tilsættes.

skal bemærkes, at gå til butikken for champagne, at den mousserende vin - en sæsonbestemt produkt. Det vil sige, før nytår det er bare feje hylderne. Her, ingen tænker nogen champagne er bedre - du skal have tid til at imødekomme efterspørgslen! I Rusland bære noget, hvis bare det var ligesom champagne. Det er bedst at rykke måned for to eller tre før ferien for at købe endnu fremmed, omend "sovjetisk Champagne", har en flaske liggende på den nederste hylde i køleskabet. Det vil kun blive bedre - modnes. Vil efterlade resterne af gær toner. Åbning på det rigtige tidspunkt en flaske champagne, vil du fryde sin delikate smag og delikat aroma.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.