Intellektuelle udviklingTarot

Betydning Taro Moderation: samlede værdi i scenariet

Man, seriøst interesseret i tarotkort, står over for problemet med at decifrere hånden. Det er svært nok. Det er ikke nok til at forstå værdien af en enkelt lasso, bør du vide, hvordan de påvirker hinanden. Overveje værdien af Tarot Moderation. Kort blandet, men generelt positive. Det er i stand til at radikalt ændre betydningen af en hvilken som helst situation, giver optimisme til dem, der mister hjerte. Lad os forstå, hvordan værdien af Tarot Moderation position sin indflydelse i forskellige hænder, og situationer.

Generel beskrivelse lasso

Til at begynde, overveje billedet. Mange spåkoner læser ikke kloge bøger og tekster. De har deres vision, ofte ret, er sammensat af indtryk fra de billeder, præget på kortene. Selvfølgelig er dette kræver et minimum af talent. Men selv en simpel analyse af plottet giver en masse at forstå betydningen og essensen af en lasso. For at bestemme værdien af Tarot Moderation skal føle billedet. Vi vil fokusere på den klassiske. Kortet viser en engel, der hviler fødderne på de to elementer. Det ene ben af hans stående på jorden, den anden - på vandet. Det er symbolet på balance, langsomt, at vælge den rigtige vej. I hænderne på en engel, ser vi to skåle. De er et tegn på, at der er en verden fuld af gode og dårlige. Ud af desperation vokser glædelig begivenhed, men på grund af glæden ud af det hjørne, du kan se sorg. Uanset situation, du kan forstå, skal du sørge for at være opmærksom på værdien af kortene Tarot Moderation. Viser sig i scenariet, uanset det sted, løkken advarer om, at der kræves tålmodighed og fleksibilitet. Han fortæller den person, der har en chance for at løse hele verden, for at opnå harmoni. Dette kort er meget dyb. Hun - et symbol på visdom, for nogen at gætte. Lad personen ikke føler, men bor i det en gave at finde løsninger er acceptable for alle parter, at komme med forslag, som vil byde rundt. En anden løkke viser tilgængeligheden af beskyttelse. Men ikke den, der kommer fra oven, og indersiden. Gad er så stærk, at han ikke er bange for forhindringer. Men bryde igennem muren af panden er der ingen grund. Tværtimod bør det påtage sig rollen som observatør, at hæve sig over situationen. Udgangen vil snart blive vist, uanset hvad var årsagen til lidelsen. Han har allerede manifesteret i områderne fint og snart bliver klart for deltagerne i situationen. Men tænke over, hvad er i balancen værdien af Tarot Temperance, bør omvendt stilling overvejes, obligatorisk. Det er ikke så positivt som direkte, men ikke katastrofalt. Lad os tale om det separat.

Omvendt

Hvis værdien af den direkte Tarot moderation er generelt positiv og indikerer tilstedeværelsen af tilfældighed, det omvendte gælder for identiteten af Gad. Denne mand er en smule forvirret af situationen. Han er fanget i de konflikter, der skyldes den fejlagtig vurdering af konflikten. Ofte er det tolkes som moderat. Inverted Tarot, hvis værdi varierer diametralt symboliserer tabet skyldes fejl Gad. Han undladt at vurdere, hvad skæbnen giver ham en hånd. For eksempel i en konflikt med en elsket Jeg kan ikke se en chance for at ændre, men kun den aggression halvdele. Når scenarie falder omvendt mådehold, må det tages som et tegn på over-uro, negativ impulsivitet, umodenhed krybdyr eller en anden part i forholdet. Generelt den situation, hvor en person ønsker at finde ud af, er endnu ikke moden. Dens medlemmer er ikke kommet til visse konklusioner, endnu ikke besluttet. Vi er nødt til at vente. Betydning Tarot Moderation (inverteret) - tiden er ikke kommet endnu, er det ikke nødvendigt at tage nogen pludselige bevægelser. Nødvendig overvejelser, forsigtighed, samtale, hørelse, afklaring, men ingen endelige beslutninger. Desværre, hvis værdien af Tarot moderat grundlæggende - er det absolut nødvendigt, at der findes en positiv ud af konflikten, håber at Gad, den omvendte siger, at mens hele vejen lukket.

Moderation (Taro) værdi i et forhold

Lad os gå videre til fortolkningen af situationsbestemte layouts. Hvis spørgsmålet er om, så udseendet af vores lasso i enhver position positivt. Han skubber krybdyr til introspektion, selv når kortet er vendt fald. Betydning Tarot Moderation i denne sag, kan ikke understreges nok. Det skal forstås, at den tid, du slår til kortet, er der en chance for at undgå alvorlig konflikt, hvis du lytter til råd fra tarot. I den opretstående stilling løkken siger, at parret går gennem tider med harmoni og lykke. Folk er velegnede til hinanden. De ved, hvordan at lytte til de synspunkter, som partner, til at tilpasse sig situationen og handle i fællesskab. Hvis løkken placeret i position "fremtid" skal kvikke. Alt på at udvikle fremragende. Lad du oplever forskellene nu, de har brug for bedre at forstå partneren. Betydning Tarot Moderation i dette tilfælde - pind til deres egen taktik, så prøv at bedre at forstå en elsket. I øvrigt, han møder den samme, hvis løkken er ikke på hovedet. Hvis forholdet er der stadig, og du forsøger at bestemme deres fremtid, så er vores løkke for gunstig. Han forudser en god, glad og god langsigtet relation. Men det anbefales ikke at skynde sig. En potentiel partner er endnu ikke moden til en dybere forbindelse. Vent, har alt ændret sig med tiden. I mellemtiden, forsøge at komme til at kende den person til at forstå, hvad han ånder, hvad drømmer at stræbe efter. Omvendt siger det forkerte holdning til partnerskabet. Du skal gøre introspektion. Er det sandt, du er interesseret i den person, der har udført balance? Måske er der et ønske om kun at bruge det til at underholde forfængelighed eller løse et bestemt problem i samme størrelsesorden? Mådehold i omvendt stilling taler om fejlagtig baseret på spørgsmålet, den forkerte tilgang til situationen. Det bør genovervejes. Du ved, når en person går bort fra stien af skæbne, han falder i scenario inverteret Temperance Tarot. Værdien i relationer bør fortolkes i denne sag, da den hast, uopmærksomhed, umodenhed, selv dum.

Betydning Tarot Moderation: sundhedstilstand

Hvis spørgsmålet vedrører kroppen, skønhed eller kost, vore lasso så mange betydninger og betydning i scenariet. Om sundhed, dette kort siger mere end mange andre. Har du et spørgsmål vedrørende en specifik sygdom, den generelle tilstand eller behandlingsteknikker, være meget opmærksomme på, hvor var moderat (Taro). Værdien af det i dette tilfælde ændrer situationen, afhængig af placering og position. Når løkken falder lige i fremtiden vil det være muligt at glemme alt om frygt og erfaringer. Det er et tegn på et positivt resultat i enhver situation. Upside-down kort i "fremtiden" tilstand, tværtimod bør presse på for større aktivitet. Sundhedstilstanden kører, sygdommen udvikler sig frit og kan forårsage uoprettelige ændringer i organerne. Hvis der er et sværd tre, derefter at blive klar til det værste. Undgå tragedien kun i tilfælde af behandling til en god, kyndige fagfolk. Af den måde, at kombinationen af mådehold og Månen i sundhedssektoren scenariet antyder behovet magiske bistand. Ofte folk ikke er bekendt med de snørklede af dem, fordi står et uløseligt problem. Hvis du ønsker at modtage rådgivning om indretning, er det også at se på Temperance. Taro, en værdi, der opfattes som en anbefaling, tager normalt en meget bestemt position. Men lyset giver hele tilpasning, snarere end en mystiske. I dette tilfælde en direkte Moderation anbefaler at undgå kirurgi, radikale behandlingsformer, nye teknologier. Det er bedre at fremhæve opmærksom på de traditioner deres forfædre, kan bruges græs, massage og så videre. Om nødvendigheden af denne diæt for mystiske siger han. Hvis den falder i balancen i sundhed, er det tid til at revidere de kostvaner. Skal begrænse fedt og sødt, alkohol og stegt. Det er nødvendigt kost anbefalet af en læge i dit specifikke tilfælde.

finanser

Forstå betydningen af Tarot Moderation skal være, når du stiller spørgsmål af væsentlig karakter. Hun desværre ødelægge (for Fortune), selv de mest positive disposition. Det betyder ikke, sammenbruddet af håb. Bare nødt til at vente en drøm opfyldelse. Hvis Moderation i opretstående stilling vil være i den situation "fremtiden", er det nødvendigt at arbejde hårdt på hans ønske. Det er helt håndhæves, uden at puffede fra krybdyr sten fra bakken ikke roll. Hvad værre er, når løkken er inverteret. Denne funktion aspiration i den forkerte retning. du en ekspert i denne situation, siger, at du vil have noget skadeligt, i bedste fald - det er nytteløst. Tag dig tid til at arbejde, få noget at stræbe efter, og blive skuffet. Vores løkke krybdyr tyder på, at udtrykket er endnu ikke kommet, han snart begyndte at tale om resultatet. Det er nødvendigt at arbejde mere, og sjæl, og hænder, der penge begyndte at ankomme til kontoen. Hvis du spekulerer på indkomst i almindelighed, ikke om et særligt ønske, foreslår Temperance stabilitet. Der er udsigt til stigende indtægter, men de er vage. Kort anbefaler proaktiv i at søge efter nye chancer perspektiver. Medmindre man stadig er engageret i virksomheden, som den er parat skæbne. Sandsynligvis er det nødvendigt at lære, slibe færdigheder eller ændre karriere. Dette bedømmes af de tilstødende kort. Mådehold i stilling "fortiden" - et godt tegn, hvis den nærliggende mystiske positiv. Afkode dem som et symbol på en lang arbejdsdag, som til sidst begynder at bære frugt. Hvis løkken vendt op og ned, men de næste kort er generelt positive, fortune-teller - den minion af lykke. Han er i stand til at forvandle sig til guld egen dumhed.

Justering karriere

Lad os se, hvad vi i erhvervslivet giver en værdi Tarot Moderation. Personlige relationer, hvis vi ser denne mystiske, næsten altid har et perspektiv og håb. Situationen er anderledes, når kortet falder i linje karriere. Det viser, at der findes problemer, konflikter og uro. Negativ i en vis forstand selv sin opretstående stilling. Værdien af Tarot divination på Moderation i arbejdsmiljøet bør afvejes mod sin position, men som i andre tilfælde. Hvis det var i fortiden eller nutiden, betyder det, at en person går gennem et sort bånd. Direkte position lasso glatter negativt outlook. Sandsynligvis, gættede også dramatisere situationen. Han skal køle lidt ned og se på alt udefra. I teamet er der folk, med hvem han kan finde fælles fodslag, at etablere et harmonisk forhold. Du skal sørge for, at folk opfatter denne person tilstrækkeligt. Simpelthen - tale åbent med kolleger, uden bitterhed. Mest sandsynligt, de problemer er langt ude eller skabt kunstigt. Når Mådehold drejes, de tingene værre. Manden har gjort en masse fejl. Ret dem vil være yderst vanskeligt. Arkan anbefaler, at du søger råd hos dem, som du sætter pris på og respekt. På samme tid, vil forstå, hvordan at udrede de knuder, der har formået at holde op. Hvis spørgsmålet var om den specifikke stilling eller fremtidsudsigter, så den person er ikke klar til at starte en ny virksomhed. Han vil stadig få erfaring, få en vis mængde viden. Det er for tidligt at tænke på forandring.

Tilpasning til ønsket om

Som regel, hvis de ønsker at lære om drømme opfyldelse udsigter, træk derefter tre lasso. De taler generelt om tingenes tilstand på dette område, give råd. Bemærk, at hvis en af de bestemmelser, var moderat (14) Tarot. Værdien af denne mystiske var ikke helt negativ, men også succes planlagte han ikke sige. Kort oprejst repræsenterer fremtiden. Hvis det er i fremtiden, så tune ind for lang ventetid. Er det du stræber efter, er stadig meget langt væk. Når løkken vises i den "virkelige" position, så bliver nødt til at løse en række problemer at nå sine mål. Typisk en omvendt Moderation varsler forhindringer, folk overvinde endnu ikke. Sandsynligvis han selv har skabt dem. Det er resultatet af divination bør betragtes som negativ. Anbefalinger omvendte Arcana er som følger: du har brug for at revurdere deres ønske. Du gik ikke på den måde, har sat sig som mål at andre. Hvis du kan forstå, hvad der er galt, vil det opnå noget i det mindste godt, at afvise den forkerte milepæl, der vinker i dag. K-shuffling skal behandles filosofisk. Tarot ofte udgør krybdyr dybe spørgsmål, hvis besvarelse skal søges i dybet af sjælen.

Den esoteriske betydning

Når der udføres justering, uanset spørgsmålet, kigge efter den dybere mening af kortet. Dette er nødvendigt, for ikke at gå glip af de spor, undersøge situationen grundigt. Tarot Card Temperance i den esoteriske betydning af tilpasningen betragtes som en nødvendighed, og evnen til at forblive i balance. Personlighed, som angivet af løkken, harmonisk, veludviklet, tankevækkende, åndelig. Denne mand er i stand til meget. Men aktiviteten skal være et rimeligt forhold mulighederne. Indtil det er tid til at løse. Det skal bruges på stille fordybelse. Ved bagning af brød, skal du først gøre dejen (aktivitet). Så lagde han sig i ovnen, og vente på resultatet. Det er denne del af processen symboliserer mådehold. Dette er en periode med bevidsthed om resultaterne fra fortiden og forberede, hvad der er endnu ikke kommet. I den omvendte stilling løkken siger, at bliver nødt til at afværge slagene, der skyldes fejl. Dette vil være en slags lektie, der blev lært tidligere. Nu er det tid til at gå igennem det igen. Du er nødt til at samle kræfter og til at indse, hvad hans dybeste mening.

kort af dagen

Lad os stige ned fra himlen til jorden, så at sige. Ikke alle mennesker søger efter mening i livet. De ønsker også at forstå tilpasningen af Tarot. For eksempel, fans ofte undrende dag, trække kun en løkke. Lad os se, hvad der er i dette tilfælde er værdien af Tarot Moderation. Personlig rigdom i dag, vil ikke forårsage angst, hvis kortet var i en oprejst position. Dagen lykkeligt og harmonisk. Sandsynligt, at behagelige overraskelser, kontakter, bekendte. Hvad tidligere havde syntes uopnåelige, vil det komme i hænderne på sig selv. Af den måde, Major Arcana altid peger på nogle væsentlig begivenhed, hvis du bruger en fuld dæk i divination. Direkte Moderation sikrer en god stemning, og anbefaler at ignorere små problemer. De vil ikke efterlade et spor i din sjæl. Situationen er anderledes, når løkken vendt på hovedet. Dette er et dårligt tegn. Ikke at gøre noget alvorligt på denne dag. Løsninger sig at være fejlagtige, og se, at du ikke kan gå videre. også forbudt at sortere ting. Inverted Moderation forudsiger en forkert vurdering af situationen, at få ukorrekte oplysninger. Det er ønskeligt i denne dag mindre til at kommunikere, ikke at engagere sig i konflikter og skænderier. Du kan købe en kompleks og magtfuld fjende.

Kort over året

Det får en anden betydning af Major Arcana Temperance når justeringen er udført i en længere periode. Det er tilrådeligt at trække et kort til jul eller juleaften. Mådehold faldt i en lige stilling - kørsel væk angst. Denne mystiske åbner brede perspektiver. Først og fremmest siger han om den person gætte. Dette er en mand selvsikker, afbalanceret, talentfuld, målrettet. År han vil leve meget frugtbart. Begivenheder vil udvikle sig harmonisk, stille og roligt, langsomt. Alle mulige ruhed eller problemer vil blive løst til fordel for krybdyr. Stol i år på, trygt se på fremtiden. Hvis du laver et ønske, så tiden den gennemføres. Hertil kommer, at lasso forudsiger tur til havet, en lykkelig rejse, måske en lille overraskelse. Året vil blive afholdt i regi af den Guardian Angel. Inverted Moderation skyer glade udsigter. Men i dette tilfælde Arkan generelt gunstige. Det skal ses som lidt af rådgivning. Må ikke travlt med at haste i kamp, tror først. Må ikke ønsker at berømmelse, det er for tidligt. Seriøst og arbejde hårdt. Dette er året for forberedelse, begyndelsen af opstigningen til toppen. Men erobringen af Everest begynder også med det første skridt. Mådehold er stadig i den omvendte position anbefaler at gøre uddannelsen. Sandsynligt at opnå betydelige resultater krybdyr stadig mangler viden og færdigheder. Dette og lån, for ikke at blive træt af sin beskedne stilling.

Tips Gad

Du ved, kunsten at fortolkningen af Tarot layouts - kan erhverves. Kun i starten ser det ud til, at det umuligt kan mestre. Med tiden kommer forståelse, og endnu vigtigere, den interne sans for den rette fortolkning. Det er meget mere ægte end de mængder af litteratur skrevet om emnet. Det anbefales derfor at tænke over hver layouts i lang tid. Fjern ikke kort efter den første analyse. Balancen skal opretholdes i tre eller fire dage. Gå tilbage til ham, forsøger at forstå noget, der ikke ses med det første eller anden gang. Dette er en god træning for clairvoyance. For begyndere anbefales det at tænke på kombinationen af kort før sengetid. Ofte er det i det land, Morpheus komme klogeste og uventede tanker. Husk dem, og om morgenen igen tænke på kombinationen. Desuden ville det være godt at indspille deres fortolkning. Det er vigtigt at se dit arbejde i de begivenheder, der følger layouts. Det giver også en vis erfaring nyttigt for udskrifter. Men begynde chronicling din første indtryk. Du kan derefter sørge for det er den rigtige. Logik ofte spiller en grusom spøg med os, når skændes med intuition. Og processen med divination, samt clairvoyance, er baseret på sidstnævnte. Stol på dig selv. Og ikke gentage det samme spørgsmål to gange. Tarot forudsige en lang periode. Hvis du spørger kortet ofte, vil du miste kontakt med dem. Så du lærer at gætte rigtig. Du ved, siger eksperter, justeringen indeholder fuldstændige oplysninger om hele livet af Gad og deltagerne i situationen. Lad det eller skrive det ned. Der er tale om en kugle, et kig på de kort, der allerede lagt ud. Der er svaret. Du behøver kun at dekryptere den. Tarot dæk - et godt værktøj ikke blot at forudsige fremtiden, men også for selverkendelse. Han har ikke åbnet på én gang. Men manden stak det skal beherske dig selv og andre til gode. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.