HjemlighedVærktøj og udstyr

Infrarød gasbrænder - karakteristika og fordele

Infrarød gasbrænder - er det perfekte valg til opvarmning privat drivhus, garage eller en stald. De almindelige mennesker, er sådanne anordninger også kaldet "modeller af Solen" på grund af deres typiske sol skygge bordpladen, når staten. Gradvist er anvendelsen af infrarøde gasbrændere stadig mere populære, og snart enhedsdata de helt erstatte anvendelsen af konventionelle olie varmeapparater, ildsteder og konvektorer. Hvad er særlige infrarøde gasbrændere, og hvad er deres fordele?

skelnen

Det vigtigste element i disse enheder, hvilket adskiller infrarød brænder fra alle andre "kolleger", processen består i opvarmning. Specifikt disse anordninger varmegenvinding proces sker gennem infrarød stråling usynlige for det menneskelige øje stråler. På grund af denne funktion al den varme, der er skabt af infrarøde gasbrændere passerer gennem luften på alle genstande i nærheden, og har deres varme vil øge temperaturen i hele lokaler. Således når du bruger IR-enheder vil du ikke have en følelse af nærhed, som de første stråler ikke varme luften, og gulv, vægge og alle andre objekter. I sidste ende vil energien fra det opvarmede gulv og vægge blive sendt over område af rummet, varmevekslingsprocessen selv finder sted i løbet af få minutter. I det væsentlige, komfur med infrarøde brændere, herunder infrarøde varmelegemer er de mest bystrodeystvennymi blandt alle andre lignende anordninger.

fordele

Selvfølgelig er den største fordel ved at anvende sådanne værktøjer er deres hastighed handling og let opvarmning. Selv det kolde rum kan blive en fuld stue med omgivelsestemperatur 24 grader celsius i et par minutter. Maksimum, som du skal bruge til at forbedre i bygningen ved 15 grader temperatur, så det er 17-20 minutters tid. Hvori efter opvarmning af rum i rummet ikke forekommer unødvendig luftcirkulation, hvilket kan føre til dannelsen af støv med en høj koncentration af forurening. Dette er især værdsat af mennesker er følsomme over for allergi. Hertil kommer, efter opvarmning med infrarøde komfur brændere efterlader ingen effekt af lugt af brændt støv, eftersom apparatet ikke fungerer til at øge temperaturen i luften, direkte til en stigning i opvarmning af lokaler.

materiale

I de fleste tilfælde de infrarøde gasbrændere sammensat af keramiske emittere. Gennem brug af dette materiale øger pålideligheden af ovnen og selvfølgelig kvaliteten af arbejdet.

pris

Udgifterne til disse enheder er relativt lille og meget tilgængelige, hvis vi sammenligner sin pris på baggrund af det, vi modtager som følge heraf. For eksempel, en infrarød gasbrænder "Prometheus" står på det russiske marked omkring 800-900 rubler. Hele gasovn med et sæt af disse enheder koster omkring 3-4 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.