BilerLastbiler

ZIL-135 ( "Hurricane"): foto og tekniske egenskaber

De første militære lastbiler var signifikant forskellige fra, hvad der skabes i dag. Selv under Den Store Fædrelandskrig modtaget særlig popularitet såkaldte multi-purpose varevogne, forskellige personalegrupper køretøjer og mobile reparation kompositioner.

Den krig accelereret udvikling af maskinindustrien samt i fremtiden førte ham til et højere og mere perfekt niveau. For at opfylde alle de ønsker og behov i hæren, havde brug for specialkøretøjer. På grund af den interesse de militære afdelinger transportformer som militære lastbiler, produceret med en utrolig hastighed, og bliver mere og mere sofistikerede hver gang.

Sammenlignet med de første eksempler på moderne transport teknologi synes at være noget usædvanligt og high-tech.

ZIL-135 "Hurricane"

Reaktive system ZIL-135 LM "Hurricane" blev oprindeligt designet til at besejre pansrede og let pansrede køretøjer, små infanterienheder og pansrede enheder. Som anvendt ZIL-135 LM, som er karakteristisk for en grundlæggende maskine egnet til opgaven.

Historien om udvikling

I første omgang bilen blev udviklet nu ZIL, og model ZIL-135 En anderledes end andre køretøjer ved tilstedeværelsen af selskaber i automatgear. Den 135-th modellen hydromekanisk transmission med seks koblingstrin. I første omgang disse sites udvikler og producerer en af de vysokoosnaschennyh instrumentale datterselskaber ZIL.

BAZ kunne ikke gøre sådan en GMP skyldes, at der ikke var nogen specialiseret udstyr, af denne grund var det nødvendigt hurtigt at bygge en ny transmission. Denne gang blev bilen udstyret med fem-trins manuel, som er fantastisk at arbejde med YAMZ. Dette motiv er modificeret, hvilket resulterer i en ændret værdi forhold. Til normal og harmonisk arbejde af transmissions- og drivaggregatet ingeniører indstille dobbelt kobling transmission. Twin styreenheder blev skabt for at løse problemer med synkronisering.

I løbet af vinteren Design Bureau med succes har afsluttet udviklingen og ombygning af den nye chassis. 4 marts 1963 blev præsenteret først med mekanisk transmission, bilen ZIL-135 LM. Chefdesigner lavet ph.d. LP Lysenko. På grund af ændringen af transmissionshastighed faldt lidt, og træk, men til sidst bilen blev mere økonomisk.

chassis

Præcis det samme som sin forgænger, i den nye ZIL-135 LM installeret to fulde benzinmotor. Denne V-formet motor med 8 cylindre model ZIL-375YA. Effekten af hver af kraftenheder var 180 "hest". For bedre køling på siderne af rummet med to radiatorer installeret kraftenheder, fans, der havde drevet en af hans motor. to oscillator Tanken blev fastsat for hver af drivmotorerne. ZIL-135 LM - dette er den første militære lastbil, hvor et helt nyt tændingssystem blev indført.

Egenskaber

Afskærmning et tændingssystem tillade drift af to separate motorer. I tilfælde af at en af motorerne svigter, vil maskinen ikke miste mobilitet. Selv en enkelt magt enhed gør det muligt for kampvogn for at komme til basen uden at miste hastighed og terræn. Der var ikke et eneste tilfælde, hvor denne bil blev returneret til basen ved hjælp af slæbebåde. Det skete ikke, selv i Afghanistan.

Anvendelse af et par motor

Anvendelse af systemer af to motorer på Zil-135 var forårsaget af en modvilje mod at øge pålideligheden af rullende materiel. Hovedårsagen var, at på tidspunktet for de militære maskiner i USSR var ikke en eneste bil af motor, hvilket ville afvige så meget magt. På trods af dette, pålideligheden var virkelig flere gange højere end sin forgænger. Den største ulempe - brændstofforbruget sats, det var katastrofalt. I den forbindelse er der en masse kritik.

tropisk udgave

en særlig eksportafgift version af ZIL-135 LMT blev etableret for lande med tropisk klima. Den væsentligste forskel mellem denne instans af basiskøretøjet - forstærket kølesystem samt specielt konstrueret hermetisk elektrisk udstyr. Udseende også ændret, ZIL blev malet i sand farve. Sammen med alle de ændringer i programmet og blev en specialiseret chassis med to batterier. Det er værd at bemærke, at fire batterier er installeret i værtssystemet. Ændret design og fastgørelse af dæksler i motorrummet. Disse montering behov for yderligere montage maskine til TPM 9T29 mærke opladning.

prototype

Den nye prototype af den opgraderede letvægts chassis 135 LMP blev etableret i 1972. Denne undervogn er designet som en universel køretøj. Forgængeren Prototypen er udstyret med en avanceret støddæmpere, samt den mere kraftfulde forstærker af bremser. Dukkede op og et nyt varmelegeme inde i bilen. Forbedring rørt udseende, en ny beklædning, der huser hjælpeudstyr. Han blev taget ud af den forreste del af kabinen foring. Efter testen, vi satte kontrol af brændstofforbruget, som allerede er steget til 100 liter pr 100 km. Samtidig faldt den gangreserve, han var lig med 520 km.

konklusion

Truck fuld militær dragt fra et teknisk synspunkt, men fra de synspunkter, der er involveret i udviklingen af nye prototyper varianter forskere, kunne ikke ignoreres. For eksempel har modifikation Zil E-135 forblev i en testprøve, trods den forbedrede ydeevne. Til 135e blev modificeret chassis 135L grundlæggende maskine, som i sidste ende var udstyret med torsionsstang suspension ved både for- og baghjul. Dette køretøj var næsten blottet for manglerne i de tidligere prototyper, men af ukendte årsager, som i serien og ikke fik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.