BilerLastbiler

Bulldozere Komatsu: specifikationer og anmeldelser

Høj ydeevne og avancerede Komatsu bulldozere anvendes i forskellige områder af industrien og nationale økonomi. Traktoren har etableret sig som en pålidelig, let at bruge og let at betjene enheden. Maskinen er udstyret med moderne magt udstyr, det har flere komplette sæt. Apparater konstrueret til at fungere i forskellige klimatiske regioner.

Egenskaber

Komatsu bulldozer producerer en global leder inden for transport af industrimaskiner. Alle tekniske og tilknyttede enheder kombinerer nem vedligeholdelse, som hver især er patenteret, det er lavet med højteknologi. Traktoren er udstyret med en fejlregistrering, der øger hastigheden af deres eliminering flere gange.

For førersædet er udstyret med forskellige elementer gennemtænkt og beskyttet mod ydre påvirkninger, som gør det behageligt at udføre arbejde under forskellige forhold. Set bulldozer, der er etableret i Japan, har øget levetid, takket være brugen af innovative løsninger ved hjælp af kompositmaterialer. Variationer med et komplet sæt gør det muligt at vælge den model, der bedst egner sig til bestemte typer af arbejde. Enheden kan udstyres med et sprængmiddel, hængslet dyser og andet ekstra udstyr.

modifikationer

Komatsu Bulldozere, som også indeholder en særlig teknik for forskellige kategorier, kan håndtere belastninger på op til otte hundrede tons. Power indikatorer præsenterede ændringer 80-900 hestekræfter. Den mest populære på hjemmemarkedet er dozere Komatsu D65.

De er multi-funktionelle tunge eqipment kategorier for forskellige typer af blundede. Crawler assistenter kan udstyres med forskellige typer af foran lossepladser med indstillelig rotationsvinkel og tilt, samt moderniserede elementer øger maskinens produktivitet.

Endvidere følgende modifikationer vostrebovany:

 • D65E;
 • D355A;
 • D275;
 • D375;
 • D475.

De har alle deres egne kendetegn og anvendelse.

nøgle ydeevne

Bulldozer Komatsu, grundlæggende plan specifikationer, som er angivet nedenfor, i de mest populære konfiguration sådanne indikatorer er:

 • Kraftværkskapacitet - 207 hestekræfter. (1550 W);
 • Samlet vægt med monterede enheder - 19,7 m;
 • Sporvidde / spor - 1,88 / 0,51 m;
 • Clearance - 425 mm;
 • Lige blad: bredde / højde (mm) - 3415/1225;
 • svingetype Hardware: bredde / højde (mm) - 3970/1100;
 • Halvkugleformede del (lignende parametre) - 3870 og 1235 mm;
 • Løftehøjden mo maksimal spand over jorden - 1100 mm;
 • Reserve neddykningsdybde af skovlen i jorden - 505 mm;
 • Razryhlitelny mekanisme - en tretrins udførelsesform med en maksimal højde på 640 mm og en dybde på 595 mm.

Bulldozer Komatsu D65E 12 er: længde - 6,6, en bredde - 3,1, en højde - 3,46 m.

Kraftværket og transmission samling

Traktoren er udstyret med en firetakts dieselmotor med direkte brændstofindsprøjtning og vandkøling. unit omdrejninger i minuttet frekvens er 1950 rulle på svinghjulet, strøm - 135 kW med et brændstofforbrug på 180 g per time. Installation betragtes som en af de mest økonomiske i sin klasse, med et maksimalt drejningsmoment på 799 Nm ved 1100 rpm. MOTORSMØRESYSTEM - tvungen type tærskel lavt støjniveau tillader brug af udstyr i et bymiljø.

Populære Komatsu bulldozere udstyret med indfødte transmission TORQFLOW. Knudepunktet er en enkelt-trins hydraulisk transformator med tre elementer. Den hydraulisk drevne planetgear type er forbundet med den flerpladekobling enhed har en tvungen smøring. PPC har tre forreste og så mange reverse positioner.

Reducer ombord traktoren - et layout af planetsystemer og tandhjul, der minimerer virkningerne til motor. Administreret af en bulldozer med et joystick. Elementær bevægelse i den ønskede retning gør det muligt let og effektivt styre multi-ton maskine. Dette skyldes indførelsen af en fordel i udformningen af bremse og kobling hydraulik.

kabine arrangement

Førerplads - denne hytte, der har en behagelig stol, klimaanlæg, ventilationsanlæg, et joystick til at styre traktoren, og andre funktionelle og styreenheder.

Yderligere letter arbejdet med bulldozer øget synlighed, fremragende støddæmpning, samt gennemtænkt beskyttelse mod støv og støj. Cab let justeres til de fysiske træk fra føreren, kan produceres i forstærket form, til brug i særligt vanskelige forhold.

Kontrol lossepladser udføres ved at justere vægt og hastighed modes, som muliggør nøjagtigt udfører arbejde med forskellige materialer. En sådan virkning, som udtrykkes i glatte mekanisk indvirkning kompensation behandlede produkter opnået gennem specialudviklet CLSS teknologi anvendes til fremstilling af hydrauliske komponenter. Mange arme, sensorer og enheder med til at tilpasse arbejdet i overensstemmelse med deres ydeevne og funktioner korrekt.

Fordelene ved den betragtede udstyr

Bulldozer Komatsu har en række objektive fordele, der består i følgende positioner:

 • Fremragende kapacitet på kraftværker, som garanterer høj ydeevne enhed.
 • God ydelse effektivitet og operationelle enkelhed.
 • Implementering og anvendelse af motorer og andre kritiske komponenter i de selv har skabt, hvilket øger deres pålidelighed og egnethed til reparationer.
 • Du kan bruge forskellige typer af flytbare vedhæftet fil, der udvider funktionaliteten og omfanget af brug af maskinen.
 • Den høje kvalitet af de vigtigste komponenter og moduler, samt ekstra udstyr, der sikrer pålidelighed og lang holdbarhed.
 • Opstaldet lavt tyngdepunkt af maskinens og konstruktive træk caterpillar traktorens chassis giver pålidelig stabilitet under arbejdsprocessen.

anmeldelser

De fleste af "Komatsu" teknik anderledes positiv karakter. Især brugere har rapporteret ovennævnte fordele, såvel som komforten af førerens drift, en række kits, moderne design kabiner design og dens ergonomi.

Hertil kommer, at fuld drift og vedligeholdelse af denne maskine i rådighed til at organisere gennem de åbne servicecentre hjemlige forhold, og enhedsomkostningerne er helt acceptabelt for denne kategori af maskiner, der er reservedele justeret som output og komponentdele i Yaroslavl, er hovedkontoret placeret i Moskva.

færdiggørelse

Vi kan roligt sige, at de japanske Komatsu bulldozere, hvis dimensioner afhænger af ændringer og har en temmelig bred vifte, er pålidelige og funktionelle maskiner.

Hvis du ønsker at arbejde i forskellige sektorer af den moderne Trækker velovervejet valg - næsten den bedste løsning, idet der tages hensyn ydeevne, ergonomi, overholdelse af internationale standarder, effektivitet, kvalitet af komponenter og de samlede omkostninger af køretøjet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.