ModeTøj

Fra hvad de skal bære Damer shorts

Shorts - de mest komfortable og praktisk tøj. De gik ind i den kvindelige garderobe nylig, men det lykkedes at vinde anerkendelse af messen køn. Især populær i mange år, er de klassiske shorts.

Hvordan gjorde kvinder klassiske shorts

Klassiske Shorts kvinder optrådte først i slutningen af det XX århundrede. Som du ved, på alle tidspunkter, kvinder bar kun kjoler eller lange nederdele. Kun Koko Shanel besluttet at udrette en revolution i damemode og damer bar bukser. Og den idé at forkorte bukser kvinder kom fra en militær stil. Faktum er, at i de varme lande mænd bære bukser i stedet for shorts medium længde. De er stort set den samme funktion som almindelige bukser, men takket være den forkortede længde af dem er lettere at udholde varmen.

Mange designere med beundring støttede denne beslutning og brugte det i deres samlinger af dametøj. Således var de klassiske shorts til kvinder.

Nu er dette element af tøj er meget populær, og ikke har mistet sin relevans efter mange år.

Ligne shorts klassiske stil

Klassiske shorts til kvinder er en forkortet version af simple bukser. Derfor udadtil de ligner almindelige bukser, men kun meget mindre længde. Dette er det vigtigste tegn, på hvilke forskellige klassiske shorts til kvinder. Billeder af standardmodeller er vist nedenfor.

Alle modeller er bundet til at have lyn og knapper eller knappen, og et par af interne forlommer. Afhængig af design kan være et par flere lommer bag. Skær shorts simple: lige ben af middel længde. Nogle modeller kan være pile. Men det meste designere sy klassiske shorts uden denne detalje for at give dem større fleksibilitet, så som tøj pilen er kun egnet til business stil og ikke altid hensigtsmæssigt at oprette en simpel dagligdags billede.

Den bedste måde afspejler udseendet af de klassiske shorts til kvinder - billede. Sorte modeller anses for at være den mest alsidige, så de kan nemt findes i mange butikker med tøj. Også kvinders shorts klassisk stil ofte sy fra den grå, brun, hvid og beige stof.

Fra hvad de skal bære

Stylister tilbyder en bred vifte af muligheder, som du kan bære klassiske shorts til kvinder. Billeder taget af de mest succesfulde billeder nedenfor.

klassisk stil shorts er ideelle til business stil. Stylister anbefale slid under disse sorte-farvede strømper eller strømpebukser, såvel som den øverste kan bruges nogen bluser, jakker afkortede, cardigans.

Med klassiske shorts ser smuk hvid skjorte eller jakke sort enkelt snit. Sko til erhvervslivet billedet skal kun vælges strenge modeller. Ved blot shorts passer kun ballerinaer, sko og sandaler. Varm shorts er perfekt kombineret med høje støvler og botilyonami.

Også ved hjælp af de klassiske shorts, kan du oprette en romantisk stil. Således, ifølge modellen velegnet lyse farvet bluse eller jakke af let stof. En stor tilføjelse til denne måde vil være sandaler eller sko med høje hæle. I et sådant sæt tøj, kan du gå til et møde med venner eller en romantisk date.

Ud over de muligheder, kan simple shorts bæres med strikkede trøjer, toppe, bluser kontor, ensfarvede T-shirts.

Sorte kvinder klassiske shorts ser smuk med rød bluse, suppleret med den samme farve sko og taske. Dette tøj ser elegant og samtidig holdes. For sorte shorts, kan du vælge hvilken som helst farve top. Men det billede var ikke alt for dyster, stylister anbefaler at kombinere dem med en lys beklædning og tilbehør.

Vigtige regler for at skabe et billede

På trods af at de klassiske shorts kombineret med mange ting, er der nogle regler, der bør følges, når du opretter billedet. Så kan du ikke bære shorts enkelt snit med sports-shirts eller tunikaer. Denne kombination ser absurd og latterlig. Også, stylister opfordres kraftigt til at bære en klassisk shorts farvede strømpebukser eller leggings.

Som for sko, i form af simple shorts er bedre at undgå sådanne populære i dag, sneakers og kedov. De samme regler skal følges, når der vælges håndtasker og smykker. Hver detalje er at være tilføjelsen af billedet, for ikke at gøre det alt for prangende og latterlige.

Tips til at vælge

Klassiske shorts til kvinder der betragtes som de mest alsidige element i garderoben og er velegnet til næsten hver pige. Men der er nogle regler at følge for at fordel understrege formen og godt skjule nogle af dens mangler. Således piger med kurvet figur er bedre at vælge de klassiske shorts lidt over knæet og en fri snit. Ejere af luksus former såvel slank model i sort.

For kvinder med en mave og frodige hofter opfordres til at bære model med høj talje. De visuelt skjule problemområder. Meget mere valg i slanke piger. De kan bære de klassiske shorts af enhver farve og længde.

Hvordan til at sy

Mange kvinder vil forsøge at gøre dig selv den klassiske shorts, men turde ikke, overvejer det et spørgsmål for hårdt. Faktisk ordningen af skræddersy shorts er næsten den samme som for bukserne. Men hvis du følger instruktionerne, kan selv uerfarne syerske nemt sy en klassisk shorts.

Så skal du først vælge stoffet fra som vil blive syet shorts. Så har du brug for at foretage nøjagtige målinger af hofter, ben, talje og estimere den ønskede længde.

Nødvendigt element under syning mønster er de klassiske kvinders shorts. Nedenfor er et diagram af de enkleste shortstop.

Gør det mønster, skal du omhyggeligt måle alle afstande og målinger. Det er bedre at lade et par gratis centimeter, så i løbet af den første montering at justere sømmene. Overskydende stof kan derefter afskåret, men glem ikke at lade nogle få centimeter af sting for bestanden.

Når alle dele er forbundet med en hånd søm og efter montering shorts sidde ordentligt, skal de omhyggeligt strøget. Og først nu er du klar til at sy på en skrivemaskine. Klar shorts anbefales til damp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.