ModeTøj

Klassiske jakkesæt "trojka" (han)

Kostumer "trojka" (til mænd) almindeligvis omtales som den traditionelle løsning påklædning repræsentanter for en stærk halvdel af menneskeheden, som anvendes til en lang række særlige lejligheder, samt for virksomhed som hverdagstøj. Dette tøj er ikke længere betragtes som blot et bryllup, og de unge mennesker køber flere og flere moderne modeller til hverdagsbrug.

I hele Europa, kontoransatte foretrækker at gå på arbejde i en stilfuld kulør, da dette tøj giver dem et solidt udseende, og virksomheden - et fremragende billede.

"Three" farver (for mænd): en række forskellige modeller

Sådan en dragt dukkede op i det tyvende århundrede. Fra dette punkt på det betragtes indbegrebet af god smag, charme og beslutsomhed. I den traditionelle version af "Three" er der bukser, jakke og vest, skabt af stof i samme farve, for det meste grå, sort eller blå, og hvid skjorte.

De tre er normalt inkluderet enradet jakke med side slidser, men nu designere eksperimenterer, skaber forskellige variationer af former og farver, picking up uventede detaljer, samt at kombinere de originale dele.

Til dato, de store mærker af stilfulde mænd tilbyder enkelt- og dobbelt-breasted vest og jakke, plisseret eller straight bukser. Derudover var der en bred vifte af veste - obligatorisk element i trojkaen: de forskellige farver og former, revers. Hver af de flere elementer kan skabe din egen unikke herre jakkesæt "trio". Moskva, med sin butik giver alle mulighed for at vælge den bedste løsning af tøj til et officielt møde.

"Trojka" Suits for mænd: funktioner udvælgelse

For at "tre" sad godt, understreger en persons status, nogle mennesker foretrækker at sy den på bestilling. Hvis der ikke er tid eller mulighed for det, er designere rådes til mindst vest sy på bestilling. De hævder, at vesten - er den vigtigste komponent i dragten. Han bringer sort, hvilket gør det til et unikt udseende. Derfor er dette element er bedst at orden, baseret på de særlige kendetegn ved en bestemt person, hans tilføjelse og karakter.

Du bør også vælge de rigtige farver:

  • Traditionelt sort farve vælge til begivenheder såsom en banket eller et bryllup;
  • ofte til formelle lejligheder vælge en dragt af blå, nålestribet eller fast farve;
  • til hverdagsbrug, kan du vælge hvilken som helst farve, afhængigt af de særlige kendetegn ved udseende og personlige præferencer, i dag kan du finde en lang række muligheder: Bright orange og lilla farve lyserød model i en stor firkant, såvel som mange andre.

Klassiske Kostumer trekløver mænd: advarsler og regler

Der er nogle regler for at bryde denne, når der bærer uønsket:

  • vest skal sys af stof, hvorfra den etablerede og andre elementer;
  • ikke bære vesten for folk med en stor mave.

Alle vælger hvad der passer ham bedst passer den "trojka" (mandlig). Billeder af forskellige modeller præsenteres i artiklen. De kan også findes i specialiserede mandeblade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.