ModeTøj

Tips om hvordan man rent ruskind

I dag kan vi finde en masse entusiaster ruskind emner - som tøj og sko. Men hvad gør du, når nylig købt i en butik ruskindsstøvler begynder at skinne? Selvfølgelig, begynder de at miste deres attraktive udseende og gradvist din interesse i dem er simpelthen tabt. Så hvordan kan du returnere en vare af dette materiale deres skønhed? Først og fremmest skal du vide, hvordan man rent ruskind. Sko lavet af materialet mest modtagelige for hurtig forringelse - det er ofte i kontakt med fugt og støv fra som før eller senere vil stadig nødt til at slippe af med. Og hvordan man gør dette - lad os se.

Først og fremmest for pleje af ruskind produkter, der er nødvendige for at få en speciel børste, erhvervelse af som i øjeblikket er ikke svært og kræver ikke store udgifter.

Hvordan at rengøre ruskind sko

1. grimme glans ruskind sko kan let fjernes ved hjælp af sodavand og mælk. Til udførelse af oprensningsproceduren er nødvendigt at blande de to ingredienser og gnid opnå opløsninger skinnende plads. Meget godt til opløsningen af en kvart kop ammoniak og et halvt glas vand.

2. Ved du, hvordan man rent ruskind med damp? Meget enkel - hold skoene over damp og gnid med en børste beregnet til sådanne operationer - i denne artikel allerede henvist til behovet for erhvervelsen. Efter denne dampbehandling kan gnides støvler frastødende forberedelse.

3. Hvis det så skete der på dine støvler begyndte at dukke lyspunkter, kender det fra fugt, som engang var nødt til at besøge dem. Sådanne latterlige pletter kan i høj grad ødelægge udseendet af dine sko, så prøv at slippe af med dem, jo mere der gør det meget enkelt. I det øjeblik, hvor dine sko bliver våd, så prøv at tørre det hurtigt, præ-proppet ind i papiret. Efter at vaske det i vand (men altid med tilføjelse af sæbe!), Og så tørret, forsigtigt gnide børsten til sko. Hvis du opdager, at villi ruskind bit fast, blød i et stykke tid dine sko over damp og igen gnide børste til ruskind sko.

Hvordan at rengøre ruskind jakker

Ofte elskende ruskind produkter betyder ikke på hvordan man kan rense ruskind, og selv om det ville være nødvendigt. I så fald, hvis du hører til denne kategori, kan følgende tip hjælpe dig i det øjeblik, når du sidder på den farvede ruskind jakke, ikke at vide, hvordan man rent ruskind.

1. Hvis din jakke er lavet af ægte ruskind, skal du sørge for at huske, at det kan vaskes kun i varmt vand, så varmt vand - hendes fjende. Hertil kommer, skal du sørge for at huske, at ruskind ting under alle omstændigheder bør ikke gnide og twist - så du nemt kan beskadige villi. I det ekstreme tilfælde, kan meget meget let tilsmudsede steder rengøres med en svamp eller en blød børste. Tørring sådanne tøj kan udelukkende udenfor (godt, eller i ekstreme tilfælde, ved stuetemperatur). Forsøg ikke at tørre ruskind jakke i nærheden af en radiator - så du selv vil skabe farlige forhold for dit produkt, fordi der Suede simpelthen tørrer og bliver meget hårdt. Når du opgraderer fra tørring ruskind produkter, skal du sørge for at gnide det med en pensel.

2. Hvis du - lykkelige ejer af en brun ruskind jakke, vil jeg gerne give dig råd om, hvordan man rent ruskind brun. For at hjælpe dig med dette ukomplicerede tilfælde kan komme almindelige kaffegrums - simpelthen gnide børsten, som tidligere var nødvendig for at fugte det, dit produkt, og når det tørrer, gnid med en børste til ruskind produkter.

3. Og endelig det sidste stykke af rådgivning om, hvordan man rent ruskind. Det drejer sig om de produkter, der er lavet af unaturlig materiale, som har brug for endnu mere speciel pleje end naturlige ting. Alt dette skyldes det faktum, at de er den hurtigste udsat for støv, så pludselig bliver diskrete som ophører med at have en fløjlsagtig belægning. Sådanne ting fortrinsvis vasket med varmt vand (30-40 grader). Vandet er ønskeligt at tilsætte lidt vaskemiddel. Disse produkter er ikke anbefales at vaske - det fører til tab af deres slags - unaturlig ruskind behov for at vaske, og derefter at skylle.

Husk også, at hvis du ikke ved, hvordan man rent ruskind eller dit tøj er meget snavset - vær ikke doven og give produktet en tør-renere - det vil være den rigtige beslutning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.