HobbyHåndarbejde

Hvordan man lærer at brodere seler? Tips og tricks

Broderi, herunder silkebånd, en længe kendt type håndarbejde, men populariteten kom til ham, efter fremkomsten af moderne materialer til jobbet. Dens alder er omkring 350 år gammel, og han dukkede op i Frankrig, deraf navnet lyder som en fransk silkebånd broderi. Buer af bånd bruges til at dekorere gardiner, møbler og meget mere. Ved hjælp af visse teknikker, kan du lære at lære at brodere seler og skabe tredimensionelle broderier, som vil se spektakulære i billedrammen, og på en artikel af tøj.

Broderi - ældgamle kunst

broderi kunst har et enormt antal af stilarter og sorter. En af de mest almindelige typer af det er broderede bånd. Undersøg dets udstyr er en snap, og broderet satin eller silkebånd tegninger og malerier kan blive ikke blot et ornament interiør, men også tøj og tilbehør. Broderi får brug for stof, flerfarvede satin bånd med forskellige bredder.

Hvordan man lærer at brodere seler? For begyndere er der mange kurser i kunsthåndværk, samt talrige video tutorials. Det allerførste skridt er at indhente de nødvendige oplysninger, som du kan få brug for i første omgang.

Hvad der er behov for det arbejde?

  1. Stof til brodering.
  2. Bomuld eller silke bånd af forskellige bredder.
  3. Nål broderi bånd.
  4. En bøjle (hoop).
  5. Saks.

Instruktioner og råd til begyndere

Hvordan man lærer at brodere seler? For begyndere trin for trin udviklet følgende retningslinjer og anbefalinger:

Trin nummer 1. Før du begynder, skal du håndteres korrekt båndet skære dem i en spids vinkel. Båndet føres gennem nåleøjet, den venstre ende på ca. 5 cm, og sikret med punkteringsnålen i en afstand på 7 cm fra enden af båndet gennem centrum og danner lille knude. Længden af båndet anvendes, bør ikke være mere end 30 cm. Så det vil ikke blive forvirrede og rynker.

Trin nummer 2. Følgende rettelse tape på undersiden af broderiet gennem en flad knude. Dette gøres ved at dobbeltklikke bøjning båndkanterne og den centrale del af punktering stang hale. Båndet trækkes ned og forsinket.

Trin nummer 3. Hovedelementet er en lige søm, er det vigtigt at justere spændingen og sikre, at båndet ikke er snoet.

Trin nummer 4. En populær element Broderi er en fransk knude, hvor du skal vikle tapen omkring nålen 3-4 gange og forsøge at bringe det på undersiden af stoffet. Gør dette element kræver særlig uddannelse.

Trin nummer 5. Ligesøm med krøller begynder at udføre på samme måde som en almindelig ligesøm, og derefter indsættes nålen på den forkerte side af midten af båndet i en afstand af stinglængden, uden behov for at udvide den resulterende krøller inside out.

Trin nummer 6. Den buede ligesøm anvendes sammen med gevindet på samme farve. Den indføres i båndet ved en afstand, der afhænger af stinglængden udføres derefter basting. Nålen fjernes fra tapen på bagsiden, hvor det er nødvendigt at ændre vinklen mellem to masker til buede linjer i mønsteret.

At lære at lære at brodere seler, skal du først lære de enkle sting. Resten af de mere komplekse kombinationer af denne type håndarbejde er baseret på simple.

Valget af stof

Stoffet kan vælges til brug efter eget skøn, så som broderi bånd ser pænt og ryddeligt på ethvert grundlag. vævstype og dens farve skal svare til den planlagte figur. Ikke desto mindre må vi forsøger ikke at tage alt for tæt og hårdt væv, som vil være vanskeligere at strække båndet. Hvis arbejdet skal bruges satin bånd, kan de også kombineres med sytråd, der er velegnede til at udføre sømmene.

Nødvendigt værktøj

Før du lære at lære at brodere seler (billedet nedenfor), er det vigtigt at forberede alle de nødvendige egenskaber. Det vigtigste redskab til broderi er tyk nål med et stort aflangt øje. Båndet bør helt passere gennem det og ikke udsættes for belastning. særlige hoops anvendes til stofspænding hoop vælges således, at formatet svarer til størrelsen af det projicerede mønster og havde en spænding justeringsskrue. Udover nål og tøndebånd, skal du have skarp saks, så de nemt kan skære båndet og tandtråd. Også brug markører eller farveblyanter til at tegne mønsteret.

Til at dekorere det færdige broderi hjælp glasperler, rhinestones, pailletter, blonder og andre dekorative elementer. For begyndere, er det ønskeligt at købe færdige kits til broderi bånd, som allerede omfatter produktdesign og alle de nødvendige værktøjer. De indeholder også nyttige anvisninger og beskrivelser.

Fremstilling af bånd og tekstiler

Stoffet er grundlaget for broderi, skal det være ren, tørret, og pressede jern. Mønsteret kan påføres manuelt eller ved hjælp af en skabelon, således at dens dimensioner ikke overstiger rammen. Skema søm overføres på tekstilet på enhver bekvem måde, og derefter skrue til at justere ensartet spænding og vævsfiksering.

Satin eller silke bånd til skåret i stykker med ønsket længde, afskære enden af hver tapen i en vinkel. Broderi kan anvendes et stort udvalg af sømme, som kan rettes til en eller modsatte sider.

Funktioner Embroidery bånd

Som svar på et spørgsmål om, hvordan man lærer at brodere seler, kan vi ikke sige, at det er meget vanskeligt. Seriøst, en af de vigtigste fordele ved denne charmerende kunst er, at det er så enkelt, at selv et barn kan gøre det. Og dem, der praktiserer forskellige former for broderi, skal du sørge for at fortælle, at for at brodere seler er meget lettere end den samme tråd. Det er virkelig.

Det er ikke nødvendigt at anvende konventionelle nål i stedet for specielt konstrueret til syning bånd, da de kan skade materialet, og resultatet vil ikke være perfekt.

Ingen grund til at sammenligne deres arbejde med andre praktiske mennesker. farvebånd broderi teknik afspejler individuelle stemninger og følelser, så det samme sammen med den underliggende billede i sidste ende har forskellige mestre vil se anderledes fordi hver håndværker bringer hans skabelse noget andet.

Det færdige produkt er bedre ikke at udsætte den termiske test. Hvis det vaskes i varmt vand, kan malingen bliver mørkere, og nogle samlinger kan uigenkaldeligt beskadiget.

Komfort og sikkerhed

Hvordan man lærer at brodere seler? For begyndere foto, der viser de forskellige typer af masker, kan blive uundværlige hjælpere, hvis du har et ønske om at lære denne form for håndarbejde ved dig selv. Et særligt kendetegn er brugen af båndet broderiramme. Du kan gøre uden dem, men det tager en masse besvær. Er ønskeligt, at de første skridt i udviklingen af denne form for håndværk er bestået bruge denne ukomplicerede værktøjer. Som for sikkerhed, så alle former for broderi forbundet med en vis risiko for skader. For at beskytte dine fingre fra flere skud, dog uden at det, som regel, ikke kan gøre, må vi forsøge at holde nålen og lede det i den rigtige retning, for ikke at beskadige spidsen. Nogle gange giver det mening at bruge et fingerbøl, er det meget sikrere.

En af de bedste måder at slappe af

Hvorfor de har brug for at lære, før at lære at brodere bælter nødt til at beslutte for dig selv. Bortset fra, at den smukt udført arbejde kan få æstetisk nydelse, kan denne form for håndarbejde bruges til at have en god hvile, eller stoppe bekymre sig om noget som helst.

Det siges, at broderiet er en fantastisk måde at slappe af og til at være alene med dig selv. Fin, detaljerede arbejde beroliger og distraherer fra problemerne. Den mest almindelige mønster er valgt blomstermotiver, selvom temaet kan være den mest varierede, fra billede Sommer hjemmesko og hatte, til holistiske malerier, der forestiller dyr eller mennesker.

Teknikker og tricks til needlewomen

Hvordan man lærer at brodere seler? Føreren klasse vil bidrage til at gøre udviklingen af et nyt fartøj let og interessant. Alt, hvad der kan broderes med gevind, kan pyntes med broderi med silkebånd. Uanset alvorlig og kompleks kan synes sømmene design, vi skal huske, at det er kun et par grundlæggende masker i forskellige kombinationer, som du kan oprette et fantastisk udvalg af blomster landskaber.

Der er flere punkter, der skal huskes, for eksempel, kan en ligesøm være begyndelsen til opløbet, skal du vælge en nål med et stort øje. Hårde væv kræver en stor nål, og så videre. Først og fremmest er du nødt til at bestanden op på kluden, nåle, bånd, bøjler, saks, og som dekoration til at bruge perler, perler, perler og lignende.
Hvordan man lærer at brodere bælter syrener, roser, liljer, lavendel, samt andre ikke-blomstermønstre? Pre-forberedt alle de nødvendige værktøjer, du skal tråd båndet gennem et nåleøje, binde en knude for enden af båndet og gøre først tentative første sting gradvist komplicere og perfektionere teknikken og udviklingen af denne form for håndarbejde er en utrolig behagelig oplevelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.