HobbyHåndarbejde

Hele året hækling krog drager vil bringe lykke og held og lykke!

I virkeligheden, i det År of the Dragon er rart at få en lille souvenir eller en tøjdyr skildrer et symbol på året. Dinosaurer, firben, leguaner og selv en simpel firben nød også stor succes. En strikning hækling Bobble redde fra at spilde penge på en smuk nipsting som en gave venner.

Toy kan producere garn, kan vi gøre en handske - persille til en dukketeater, der forbinder kun hoved og krop Staple stof. Og kan og vil bruge den gamle dimensionsløse strømpebukser, skær dem i en spiral stretching og "tråd". Associate af sådanne syntetiske "tråde" kan endda være en pude, desuden meget hurtigt. Og en smuk gave, og nyttigt og originalt, og helt gratis! Så drager strikning hækling - det er ganske nyttigt i år.

Generelt er det vigtigste - er at forstå de grundlæggende oplysninger om enhver model vil være, at den faglærte arbejdskraft kommer til at producere. hæklet legetøj "dragon" omfatter volumetrisk ovale - torso, voluminøs eller oval bold - hoved, hale, ben foran - aflange ovaler, bagbenene - halvkugle og en højderyg. Der er ører, selv om dette ikke er obligatorisk. Desuden bør du bestanden op på fyldstof til stopning og pugovichkami en Beady Eye live. Nogle needlewoman bruges til dekoration kun ansigter legetøj garn af en anden farve, skal du blot brodere alle detaljer. Men andre foretrækker at købe specielle øjne med elever i kata i butikker, der sælger alt til håndarbejde.

Strik Bobble krog begynder med fremstillingen af kroppen. Hovedsagelig anvendes søjlen uden binding sc. 5 sting er fastgjort i ringen og to rækker er strikket med tilsætningen når hver kolonne er strikket af to. Endvidere er tilsætningen sker gennem søjlen, og det fjerde tal i to på den tredje. Så har du brug for at strikke uden tilføjelser. Når den når den ønskede størrelse, er det nødvendigt at formindske ifølge som tilsætningen skred frem. Den væsentligste betingelse er det øjeblik, at alle detaljerne i legetøj skal være forsynet med huller til udstopning.

Kørsel dragen hæklenål - gentagelse strikning ovaler af forskellige størrelser algoritmer. Strik hoved omkring så godt, men udelukker 2 og 4 rækker. Forreste ben begynder at udføre en rammeantenne 4, nummer 2 blev tilsat til hver søjle, strik uden yderligere tilføjelser. Bagben kan have form af halvkugler og fødder uden fyldstoffer - sådan kop på hovedet.

Halen er lidt sværere at strikke. Det bør starte fra det sted, fastgørelse af højderyggen, vinder 10 loops. Binde ikke cirkulær, som det er blevet beskrevet i detaljer og med flip produkter inde ud. Og i den ene ende, hvilket vil lægge halen til kroppen i fremtiden, er det nødvendigt at udstede en facet, og med en anden - spydspids. For at gøre dette, i den anden række af søjler begynder parring med to fm - 3 gange. Næste er tre kolonner med en fm, 2 - og 1 uden nakida polustolbik. Efter at lægemidlet inde startende med en række anden kolonne - 2 uden fm, 3 - en og alle nakida 3 med to nakida provyazyvaem sammen. Tænd for Tværtimod er en kolonne i tre strikket to fm, 3 - et sc, sc og uden 1 polustolbik. hale del skal se ud bogstavet V, som er nødvendig for at gøre den ydre del for at få "et pund" eller en taske. Efter pakning fyldstof nødt til at sy halen på kroppen søm op.

Når alle dele er lavet legetøj, udstoppet og samles sammen, kan du begynde at fremstille højderyggen. Der er to muligheder for dets binding: direkte fra bagsiden af legetøj eller syning fulgte efter fremstillingen. For at gøre dette, binde en kæde af ønsket længde - fra hoved til spidsen af halen. Algoritmen er som følger: "polustolbik, uden sc kolonne, en søjle med en enkelt sc, bar med to fm, sc med en søjle, en søjle, uden sc".

Du kan gøre et overlay på tum legetøj hvid, kan være forbundet charmerende ører eller vinger - strikning hækling Bobble kreativ person åbner et stort område for brugen af hans grænseløse fantasi. Og vigtigst af alt, de siger, at denne aktivitet hele året vil arbejde for dig, at bringe held og lykke og opfyldelse af alle skattede begær. Måske folk og løgn. Men prøv - pludseligt og sandheden vil bringe drakosha på deres vinger i huset af lykke?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.