FormationHistorie

Blå Division. 250 Division af spanske Frivillige

De vigtigste allierede i Tyskland i angrebet på Sovjetunionen var Rumænien og Finland. Disse blev senere følgeskab af Bulgarien, Estland, Italien, Litauen, Letland, Albanien, Kroatien og Slovakiet. Der var et andet land, Tyskland ikke er besat, og er ikke i en tilstand af krig med Sovjetunionen, men givet de frivillige til at tjene på siden af Tyskland. Det var Spanien.

History of Spain bemærkes, at kun én gang, under den Store Fædrelandskrig, dens krigere var imod russisk, men derefter Franco undgik den åbne deltagelse i krigen, og samtidig opretholde neutralitet. Andre tilfælde, hvor disse to lande deltog i kampene på modsatte sider, var det ikke. Lær mere om disse begivenheder i den store patriotiske krig vil blive drøftet i denne artikel.

Berøring om emnet, skal det bemærkes, at kun én division kæmpede mod Sovjetunionen. Det var den spanske "Blå Division", eller 250-I, som bestod af spanske frivillige. Det er dem, der kæmpede under Anden Verdenskrig på siden af Tyskland. Betragtes nominelt bemandede krigere "spansk falanks", denne opdeling er faktisk en blanding af regulære soldater, medlemmer af Falangist militsen og veteraner fra borgerkrigen. "Blå Division" bestod af spanske kanoner. Den bestod af en artilleri regiment og fire infanteri. På grund af den blå skjorter division blev udnævnt til "Blå Division". Blå var i form af den falanks.

Placeringen af Spanien i krigen

Ikke ønsker at trække i Spanien åbent ind i krigen på tysk side, og på samme tid søger at sikre sikkerheden i landet og tilstanden af den falanks, Francisco Franco afholdt på tidspunktet for væbnet neutralitet, hvilket giver på østfronten den tyske afdeling af frivillige, der ønskede at kæmpe mod Sovjetunionen på den tyske side. De jure, Spanien besluttet at forblive neutral, ikke en del af de allierede Tyskland og erklærede krig mod Sovjetunionen.

frivillig motivation

Historien om Spanien har været knyttet til den skæbne i Sovjetunionen før krigen. Før den udenrigsminister, i 1941, den 24. juni bekendtgjorde dannelsen af denne opdeling, siger, at Sovjetunionen er skyldig i den spanske borgerkrig, som begyndte i 1936, da Franco ledet af nationalistiske krigere iscenesat et væbnet oprør. De anklagede Sovjetunionen, og at denne krig trak ud og tog et udenretslige henrettelser, massehenrettelser. Den ed er ændret efter aftale med tyskerne. Soldaterne tog ed mod kommunismen, ikke Führer.

Forskellige var motivationen for frivillige, hvoraf bestod af 250 Division: ønsket om at hævne slægtninge dræbt i borgerkrigen, ønsket om at flygte (fra de tidligere republikanere, hvilket gjorde hovedparten af vælger at gå til den sovjetiske hær). Der var mænd, der virkelig ønskede at sone hans seneste republikanske fortid. Mange fungerede også på grund af egoistiske grunde. Anstændigt løn modtaget på det tidspunkt militært personel, plus det var stadig en tysk løn (7,3 pesetas af regeringen i Spanien og Tyskland fra 8,48 per dag).

af divisionen

Nummerering 18.693 fighter Division (15780 lavere rækker, i 2272 underofficerer, 641 officerer) afdøde i 1941, 13. juli, fra Madrid, og blev overført til Tyskland til militær træning varer fem uger i Grafenwöhr på træningsbanen. Augustin Muñoz Grandes, en veteran fra borgerkrigen, var den første chef for divisionen. Soldaterne var på vej, startende med Polen, fod march til fronten. Derefter blev "Blå Division" overgivet til værnemagten som den 250. infanteri. Gennem sit medlemskab af hele tiden har det været mere end 40 tusinde mennesker (mere end 50 tusind -. Ifølge andre kilder) ..

Kampe med russisk under forsvaret af Leningrad

"Blå Division" afholdt på Leningrad forsvar og blev betragtet som det svageste led i den sovjetiske kommando. Derfor under operationen kaldet "Nordstjernen", der tager sigte på befrielsen af Leningrad-regionen og holdt på det sted, næsten 60 km (under den røde bor) fremhævet var en lille styrke, hvilket ikke kunne i dårligt vejr og vanskeligt terræn at give fuldstændig pause foran, selvom gennemtrænges med en betydelig afstand.

På dette site var hårde kampe på begge sider. Avancerede afdelinger af den Røde Hær, der formåede at bryde igennem, blev flanke modangreb afskåret fra deres reserver og de stejler og sætte resultatet i en vanskelig situation. Restprodukter assault enheder venstre uden ammunition og mad, var nødt til at trække sig ud af miljøet er gennem placeringen af "Blå Division".

Når der afsluttes miljøet sammenstød med de forskellige spanske hensynsløshed og pludseligt. Forskerne, i særdeleshed, er en episode, hvor en gruppe af russisk, ikke næsten have granater og ammunition, nat krøb til udskiftningsbænken, hvor soldaterne hvilede let "Blå Division". Breaking ind i stammebåd, soldaterne ødelagde de kolde arme fjenden.

Af særlig relevans for den disciplin af spanierne

Af særlig relevans for den disciplin af spanske soldater blev manifesteret selv i Polen. AWOL tog flere mænd i civilt tøj. De blev arresteret af Gestapo, fordi ligesom jøderne på grund af den mørke udseende. Efter skyderiet, befriede deres kammerater. Morozov, borgmesteren i Novgorod, blev dræbt af en soldat ud af hænderne på den "Blå Division".

Myndigheder organiseret levering af mælk til gravide kvinder. Alle linet op hver morgen. Langsomt begyndte det at slutte op soldater denne division. De blev afbrudt med fredelige gravid uden at kræve overskydende selv - fik kun den generelle regel og fjernes. Men Morozov blev oprørt over manglen på mælk. Han gik til byrådet, ned ad trappen i en af spanierne. Han sprang op og skød ham med en pistol.

Kombinationen af høj effektivitet for sjusk og

Denne kombination af sjusk og høj effektivitet til almindelig Halder bemærkede efter kampen i den røde Bor. Han advarede hende om, at hvis de pludselig ser en ubarberet, beruset soldat med en opknappet tunika, ingen grund til at haste til at anholde ham, da dette er sandsynligvis spansk helten.

Der var hyppige tilfælde af overgang blandt Division soldater på russisk side, hovedsagelig på grund af dårlig ernæring og uhøflighed af sine officerer.

Opløse forbindelse, hans skæbne

I 1943, den 20. oktober, Francisco Franco på grund af udenlandsk pres har besluttet at trække sig fra fronten "Blå Division", og til at opløse det fælles. Men mange spaniere forblev frivilligt i andele i den tyske hær før krigen. Ikke ønsker at miste deres potentielle soldater, tyskerne åbnede fremme af frivillige slutter i var under tysk kommando, "Tysk fremmedlegion." De var som regel, SS tropper (infanteridivision af Wehrmacht), som kæmpede til den bitre ende. Indtil overgivelse i Berlin omkrandset kæmpet omkring 7 tusind. Spansk.

I efterkrigstidens Spanien, mange tidligere soldater fra denne division brød med succes militær karriere bagefter.

Forholdet mellem mænd til opdelingen af kirke og religion

Stor myndighed i Francos Spanien haft en religion og kirken. Under beskydning, for eksempel, i den centrale kuppel placeret i Veliky Novgorod Hagia Sophia fik et par skaller. Som et resultat, begyndte jeg at vælte korset på jorden. Spanske ingeniører reddet, restaureret under krigen, og han blev sendt til deres hjemland.

Selv under Franco bor i 70'erne, korset stod i Engineering Academy. Inscription nedenunder læser, at han i Spanien er på lager i Rusland og vil vende tilbage, når den bolsjevikiske regime forsvinder. Den sovjetiske regime efter krigen anklaget for at plyndre de spaniere, der var svøbe Novgorod Antiquities. De slået Kirke Indtoget i Jerusalem til essen, og ærkebiskoppens palads gjorde lighuset. "Blå Division" på østfronten har taget det meste af ikonostase til brænde. Helt brændte de Znamensky Cathedral "uagtsomt".

Det skal bemærkes, at dørene til de gamle templer var uoverkommelige inskriptioner i spansk og tysk, men spansk er på enhver ingen opmærksomhed og fortsatte med at plyndre den russiske kirke. Næsten alle kirker i Novgorod lidt fra spanierne. Det viste sig, at i jagten på souvenirs ingeniører blev taget til Spanien med korset af St. Sophia Cathedral, angiveligt som et memento. Det blev returneret i 2004.

Tysk forhold til de spanske soldater

Alle historikere hævder, at mellem spansk og tysk karakter var store forskelle. Tyskere Spanierne anklaget for slaphed, disciplin, kendskab til den lokale befolkning, især med kvinder. Forsøger at fodre de frivillige en standard ration, som er drevet infanteridivision af værnemagten, viste det sig betydelig skandale. Fra dette måltid faldende moral af soldaterne, som var den "Blå Division" på østfronten. Afslut alle, at efter samtaler på højt niveau med tyrkiske lag af linser og ærter hastet til østfronten.

Imidlertid blev tyskerne overbevist over tid, at den manglende disciplin til at begå heltegerninger spanierne ikke interfererede. Kort efter sejren begyndte at repatriere fangerne af tyskerne, spanierne var i stand til at "sidde" Stalins død og den efterfølgende amnesti. Deres skæbne forhandlingerne blev ført, men til ingen nytte. Efter Franco havde igen at føre diplomatiske spil i en nu "kold" krig.

"Blå Division" (Hounds)

I Rusland er der også en afdeling af samme navn. Siden 1972 i marts, 150. motoriserede Rifle Division, som også kaldes "Blue", stationeret i Borze. Det er en by beliggende i den Trans-Baikal Territory, 378 kilometer fra Chita. Befolkningen af det er 29405 mennesker. Borzya-3 ( "Blå Division") har intet at gøre med de spanske tropper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.